Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość 39804782402
Up

Gość młody ogierrrrrrttk
nareszcie mi sie udało. poznałem dojrzałą kobiete i zakochałem się. takiej szukałem i taką mam. jeszcze nigdy nie byłem tak szczęśliwy. polecam każdemu facetowi przed 30

Gość porzuconakobieta
nie wiem z czego to wynika. mój mąż zostawił mnie dla starszej ode mnie o 15 lat kobiety. on ma 31 lat ona 44. jestem wściekła. w czym ona jest lepsza ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość porzuconakobieta
nie widziałam jej ale ja jestem naprawde atrakcyjna kobietą. mam 29 lat nie wiem co on widzi w kobiecie starszej ode mnie o 15 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Almost you => powiedziałbym raczej, że każdy młody ogier przechodzi przez etap pierdolenia dojrzałej kobiety :P

Gość W górę topic

Gość do kota behemota
nie powiedziałabym. mój młody ogier pierdoli mnie już 6 lat

Gość W górę topic
a ile masz lat, a ile młody ogier? :D

Gość tez do kota behemota
no nie strasz! czy pół roku wystarczy żeby nie nazwać to przejściowym stanem. Ja 42 on 31

Gość awril
że sie wypowiem-mam 43 lata..jestem,b atrakcyjna kobieta-i zeby nie było,ze sie chwale-to opinia innych.Wygladam młodo,i czuje sie młodo:) ale młodzi faceci mnie nie kreca...choc nie jeden ''zawiesza'' na mnie oko...ja i tak wole swojego 45-latka:) choc nie moze juz tak czesto...ale za to jakosc-prima sort:)

Gość czterdziestojednoletnia
10:27 [zgłoś do usunięcia] carrramba .......od 30 tki to się zaczyna Ja zawsze lubiłam młodszych. 10:13 Almost you Z czego to wynika, jak myślicie? Pytanie w temacie jest o związek, a ja z doświadczenia wiem, że związek z młodszym jest skazany na niepowodzenie. Ale romans w takim układzie jest dobry dla obojga. Chłopak ma młodzieńczy wigor i młode ciało. Ja mam doświadczenie, które on z czasem przy mnie nabiera i dojrzewa .:)

Gość doswiadczony35
mlodzi chlopcy ciagna do starych bab (bo kobieta po 40 to juz stara baba) tylko dlatego, ze chca miec nowa mame i taka kure domowa ze starych czasow. Mlode panienki sa wymagajace i nie chca byc kurami domowymi, sa wolne i niezalezne i to sie wielu chlopcom nie podoba. Przyczyna tych zwiazkow jest poprostu meskie prozniactwo i wygodnictwo. Co do seksu to mlode sa dzisiaj nawet bardziej doswiadczone niz takie 40 letnie kury domowe, ktore mialy jednego albo dwoch facetow i robily to zawsze w jednej pozycji. mlode laski maja internet i redtube, seks dla nich to nie tabu i zaczynaj wczesnie i maja wielu partnerow, wszystkiego szybko sie ucza a te stare po 40 mialy tylko szwedzkie karty do pokera z golymi babkami i czego mogly sie nauczyc w mlodosci? niczego?

Gość doswiadczony35
i zanim juz sie rozsypia co nastapi za kilka lat chca sobie odbic za te stracone czasy bo w porownaniu z mlodymi laskami to zyly w 20 lat w celibacie. A propo znam kobiete 47 lat i jest glupsza od mojej szwagierki, ktora ma 26 lat.

Gość do niby doswiadczony
Niedlugo się rozsypię,ale chce jeszcze podotykac mlodego ciala i mam gdzies co taki madrala jak ty mysli na ten temat. Mlode niezalezne?Jedna na 10 sztuk moze,pozostale siedza w domach i obskakują mezow.

Ja zauważylem że jest na odwrót nawet taki Pisowski katolik Marcinkiewicz suczkę sobie o połowę młodszą znalazł

Gość czterdziestojednoletnia
doswiadczony35, widzę że masz kompleksy.

rownież mam wrażenie że kobiety pod tym wzzględem starają się dorównać mężczyznom ale to im tak dobrze nie wychodzi Szacunek dla Marcinkiewicza

Gość warka..
o kurcze,ze sie wtrącę, to czemu mam opory zeby sie związać z młodszym?

Gość warka..
a to dlaczego bo tak daleko w tyle jestescie?

Gość warka..
ja nie dzielę ludzi na facetów i kobiety, jestesmy sobie równi chociaz sie różnimy, ale dlatego jestesmy

co za wspaniała utopia tylko w życiu zawsze są rowni i równiejsi

Gość warka..
a Ty jesteś równy czy równiejszy?

Gość warka..
i dobrze ci z tym?