Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość warka..
a co robi taki bóg? ciekawego?

Boguuu :D jak to nudy ???? Myślałam, że bóg może wszystko - nawet zaradzić coś na nudy. Oj marny z ciebie bożek :P

Gość warka..
a u nas sa tylko czasami trzeba cos innego robic

Mogę wszystko i zrobilem wszystko w moim 25 letnim istnieniu teraz to tylko bezkres istnienia przede mną

Gość warka..
oooo jak mówisz wszystko to chyba jednak nie................................. facet

Gdybym mial 40 lat to poszukalbym 20 latki dla odmiany a tak to jeszcze za wcześnie

Gość warka..
a mogłbys byc ze starsza kobietą?

fajna zadbana zgrabne nóżki wielkie bimbały może z nudów z taką do 42 mogłbym być aby się pobawić ale żadnych małżenstw

Gość warka..
ojej, takich gosci jest duzo, ciekawe czy jestes dobry w tym co mówisz? piszesz znaczy.

Gość warka..
nom izuchna podobno tak jest. poznałam wiele takich krów i przeciwieństawa równiez czemu wiekszosc facetów lubi sie przechwalać?

Gość czterdziestojednoletnia
23:53 [zgłoś do usunięcia] Faceet Gdybym mial 40 lat to poszukalbym 20 latki dla odmiany a tak to jeszcze za wcześnie Bardzo dobrze robisz, mężczyzna największe potrzeby ma w wieku około 20 lat, a kobieta po 35 roku życia. Kiedy będziesz miał 40 lat, Twoja dwudziestoletnia partnerka będzie do Ciebie pasowała pod tym względem :) A tak w ogóle to ile masz lat?

Gość dojrzała z ogierem
Ja mam 46 lat, mój "ogier":D 32 i to on jest o mnie niesamowicie zazdrosny i to on nalega na ŚLUB.

Gość chyba jedna z tych
a czy są tu jakieś kobiety, które "odbiły" młodego faceta młodszej dziewczynie?

Gość lubię dojrzałe

Gość ja odbilam
A raczej puscilam wolno i przygarnelam z powrotem. Po prostu MUSIALAM sie upewnic i pozwolic jemu sprawdzic, czy z mlodsza dziewczyna bedzie szczesliwszy czy jednak woli byc ze mna. Bo wprawdzie dobrze nam bylo ze soba, ale chlopak nie byl zbyt przekonany do naszej roznicy wieku (8 lat - ja 33 on 25), wiec kiedy na horyzoncie pojawila sie mlodsza kolezanka, ktora zreszta zaczela go niewybrednie podrywac, ja nie zrobilam absolutnie nic, kiedy opowiadal jak to ona na niego leci udawalam ze nie jestem zazdrosna, kiedy w koncu stalo sie i zauroczyl sie nia, udawalam ze nic nie widze, jak nasz zwiazek zaczal sie sypac, jak nie dzwonil do mnie przez calutki tydzien, ja nie widzialam problemu. Odszedl do niej, ale juz po tygodniu zaczal tesknic za mna. Opowiadal mi o tym, chcial sie nadal przyjaznic ze mna, ja sie nie zgodzilam, bo jak mozna wymagac przyjazni od kobiety ktora sie wlasnie zostawilo dla innej? Nie minely 3 miesiace i przygarnelam go z powrotem, sama nie wiem czemu, po czesci z milosci, a po czesci urazona duma sie we mnie odezwala, ze jak to - on woli byc z inna niz ze MNA ?? Moglam tego nie robic, dalej bylby z nia, ladna dziewczyna nawiasem mowiac, rok od niego mlodsza. Czy bylby szczesliwy, nie mam pojecia. Chyba nie zaluje, minal rok od tamtego zdarzenia i on berdzo sie zmienil, wydoroslal jakos, jestesmy ze soba blizej niz kiedykolwiek. zycie potrafi zadziwiac na kazdym kroku:)

Gość On20
Witam, mam 20 lat i bardzo podobają mi się starsze kobiety. Jeżeli są tu takie z Wielkopolski, mające ochotę na korespondencje, a w przyszłości może coś więcej to zapraszam :)

Gość nawet nie startuj koleś
za slaby jesteś .......... we wszystkim ;)

Dobrze ktos napisał: " mlodzi chlopcy ciagna do starych bab (bo kobieta po 40 to juz stara baba) tylko dlatego, ze chca miec nowa mame i taka kure domowa ze starych czasow. Mlode panienki sa wymagajace i nie chca byc kurami domowymi, sa wolne i niezalezne i to sie wielu chlopcom nie podoba. Przyczyna tych zwiazkow jest poprostu meskie prozniactwo i wygodnictwo. Co do seksu to mlode sa dzisiaj nawet bardziej doswiadczone niz takie 40 letnie kury domowe, ktore mialy jednego albo dwoch facetow i robily to zawsze w jednej pozycji. mlode laski maja internet i redtube, seks dla nich to nie tabu i zaczynaj wczesnie i maja wielu partnerow, wszystkiego szybko sie ucza a te stare po 40 mialy tylko szwedzkie karty do pokera z golymi babkami i czego mogly sie nauczyc w mlodosci? niczego?"

Gość abrakadabraa
Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami? -a czemu nie?

Gość hahahahahahahahahahahaha
ej bestia uśmialam sie jak nigdy :) twoje poglądy na temat kobiet 40 letnich są moja droga zupelnie niedzisiejsze :) tak jak piszesz to może bylo w latach 80 tych ale nie teraz :) pewnie masz 20 lat i piszesz tak na podstawie tego jak wygląda i co sobą reprezentuje twoja matka lub ktoś z rodziny :) wyobraz sobie , że takie kobiety też mają internet hehe i śmigają w nim lepiej niz ty ;) co do red tube to wybacz ale jeśli tam czerpiesz wiedze na temat seksu to zwyczajnie mi cie szkoda ..... takie kobiety nie mialy tylko jednego partnera, którym z reguly byl ich mąż i nie uprawiają seksu tylko pozycji klasycznej hahaha nie są kurami domowymi bo mają swoje pasje i zainteresowania , na które je stać bo mają dobrą prace i nie muszą żebrać u faceta o ciuchy czy kosmetyki bo kupują je sobie same nie tak jak mlode siksy :) mają też wlasne mieszkanie , samochód i grono przyjaciól i znajomych i zapewniam cie, ze napewno nie są dla swojego partnera opiekunkami ani nie zastepują mu matki :) to z takimi kobietami wiążą sie czasem mlodsi mężczyzni a nie z takimi o których ty piszesz i których istnieniu nie zaprzeczam

Gość MLODY 21
Tacy jak bestia i jemu podobni pewnie nie znają życia lub są na nizkim poziomie intelektualnym. Cofnięci w czasie i nie wiedzą że Starsze Babki nie patrzą tylko oczyma lecz kierują się sercem i nie oczekują niczego w zamian. Młode panienki interesuje sałata i władza ale będą starsze to zrozumią że są puste jak automat w którego trzeba inwestować żeby cokolwiek dostać..Jeżeli już to wolał bym mieć starszą i wierną kure niż młodą puszczalską k**rwe!!! I jeszcze jedno odnosnie wolnosći to raczej trzeba przypisać dojrzałym kobietom, bo to one są niezależne, mają prace i nie muszą szukać nie wiadomo kogo i czego...

Gość absbvvbv
MLODY 21 :-) jeszcze mało znasz zycie kotus.Starsze baeczki mimo,z emoga byc kurami domowymi moga zdradzac ,ze hej i nawet takich młodych koguciokow jak Ty :-) Majac w domu meza,maja tez paru młodszych kochankow ktorzy nie wiedza o swoim istnieniu.NIe kazda kobieta jest niezalezna finansowo w dojrzałym wieku i nie kazda nie pracuje ,bo nie mzoe znaleźc prace,po prostu niektore nie musza i nie chca pracowac. Młody zbyt idealizujesz starsze kobiety :-) NIe jestesmy takei swiete.:-)Takze nie obrazaj młode kobiety.Czy to starsza,czy młodsza zawsze jest taka jaka chce byc.A Ty chyba mamuski szukasz aby sie tOba opiekowała :-) ja bym Cie tylko wykorzystała i kopneła w pupke po tym :-)

Gość absbvvbv
wygrany chłopiec :-) cos Ci napisze,ja lubie młodszych tylko do seksu .Ale nabijam sie w myslach z tych młodych ktorzy ze mna sie seksia,a jaeszcze bardziej bnabijam sie z młodych ktorzy zwiazuja sie na stałę ze starszymi kobietami :-) Racej amsz brachu,trzeba miec cos z deklem aby zwiazywac sie z taka:-) bo trzeba myslec przyszłosciowo.To tak smao jak kobeity zswiazuja sie ze starszymi facetami.