Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

ile trwa mniej wiecej połóg ?

Polecane posty

ja na badaniu kontrolnym po 6 tyg bylam juz zagojona ale co do współżycia to była to później metoda małych kroczków:)

U mnie krwawienie trwalo 4 dni, potem jeszcze ze 2 tyg taki ciemny sluz. A usiasc moglam dopiero po ok 3 tygodniach:) Seksik po ksiazkowych 6 tygodniach;)

Gość ja nie bylam nacieta
i moglam sie kochac po 4 tyg

A ja sadze, ze polog trwal dluzej u mnie niz te 6 tygodni. Czasem mam wrazenie ze jeszcze w nim jestem...chociaz to juz 4,5 miesiaca. Krwawilam ( potem plamilam) 3-4 tygodnie. Krocze przestalo bolec po okolo 2 tygodniach. Seks byl po ponad 6 tygodniach i bylo ok. Ale hormonalnie to dzis jestem rozbita :o

Gość ajrisss
ja mialam cc. krwawilam przez kilka dni. potem do ok 4-5 tygodnia plamilam. seks po 4 tygodniach. brzuch przestal bolec po 2 miesiacach tzn rana na brzuchu.

Szczerze? Dla mnie porod to bylo nic:) Natomiast polog byl dla mnie straszny:( Krwawienie, brak mozliwosci siedzenia, strach przed zalatwianiem sie:O Brrrrrrrr jak o tym pomysle to az mi sie cos robi:( Caly czas czulam sie brudna:( Ale moze mam jakies schizy, bo jak mam okres to tez sie tak czuje:(

u mnie polog trwal 2 tygodnie - tyle trwalo plamienie po porodzie, bo krwawieniem tego nazwac nie mozna, po tych 2 tyg pierwszy seksik ;) nie bylam cieta, w sumie od dolu to czulam sie super juz po samym porodzie, nic mnie nie bolalo, usiasc moglam natychmiast -no ale moze dlatego ze nie mialam wlasnie szwow z zalatwieniem tez nie bylo najmniejszego poroblemu

U mnie krwawienie i potem plamienie trwało prawie 3 tygodnie. W tym czasie nacięcie zdążyło się wygoić.

u mnie połóg trwał 8 tygodni potem okres przylazł sex-po okresie ,później rozeszły się szwy po cc

Gość dzis dni pologu

Gość dzis dni pologu