Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość sisilyyyy

Gość bo ida na łatwizne
:-)

Gość bo są leniwi
oraz boją się odrzucenia dlatego lecą na pewną i łatwą zdobycz dla której nie muszą się starać i wysilać:o

prawdziwy facet nie idzie na łatwiznę tylko wybiera ..no własnie kogo? kobietę która przez pół roku Go zwodzi? ps co to znaczy łatwa?:O

czyli On musi walczyć ?kobieta nie może dać kiedy ona chce,tylko czekać jak on sie poczuje niepewnie:O jakie to wszystko skomplikowane😭

złoty ---> sa wyjatki zgadzam sie sami ---> jasne ze moze dac kiedy chce tutaj nie o to chodzi chodzi o to ( tak mi sie chyba wydaje) ze czemu facet wybiera dziewczyne ktora mu sie nie podoba i tylko dlatego ze ma z nia szybki latwy seks a ta do ktorej cos czuje idzie w odstawke? przynajmniej ja tak rozumiem ten temat

hmmm ale on nie wybiera tylko korzysta z łatwego seksu,potem zapomina chyba:O

Teraz to juz nic nie wiem:O piszemy o róznych rzeczach,facet jak coś czuje do kobiety to ją wybiera,i chyba wtedy nie patrzy czy dała Mu za szybko czy za wolno a łatwy seks to .przypadkowy bez zobowiazań jednorazowy. :Ohelp

żaden normalny facet nie walczy o kobiete, bo walczyć to można w obronie kobiety a nie o jej serce...

Wybieraja łatqwe bo chca sobie "podupczyc"gratis. A potem spotkasz takiego i powie Ci ze za zone chce dziewice, bo tylko porządna dziewczyna moze byc jego żona:P To nic ze sam wczesniej "kija" maczał w każdym gównie!

dziewczyna w szpilkach-> to sie nazywa dosadność wypowiedzi:):D

Wiem...tylko najlepsze jest to..ze jak ktos pisze temat ze mialam 5 partnerow np. a moj facet to prawiczek. Od razu po niej pojada ze to szmata etc. Ale jak bedzie odwrotna sytuacja to jeszcze mu pogratuluja ze farciarz z niego..nie dosc ze podupczyl to jeszcze swierzynke dostal. Faceci i kobiety kurwia sie tak samo. Tylko większosc facetów to hipokryci!

komiczne --> o komiczne sie pojawił i już wytyka błędy! Przecież sie poprawiłam, człowiek jest istotą omylną także w ortografii...odpuść sobie! Pozdrawiam:D:P

zalamana jestem ze tak jest ze porzadne fajne dziewczyny trafiaja przewaznie na takich co maja juz spory przebieg gdzie tu sprawiedliwosc!:O a te ktore sie puszczaja na prawo i lewomaja fajnych facetow:O