Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

na nk najbardziej mi żal że kolejne osoby umieszczają tam zdjęcia swoich dzieci:(

fajnie się z wami pisze a pasuje się położyć spać;) miałam teraz 5 dni wolnego a jutro musze wstać o 6.30:O

można powiedzieć że jesteś w troszkę lepszej sytuacji, bo masz jedną pociechę w domku

zauważyłam że na nk jak ktoś ma dziecko to większość zdjęć to zdjęcia dziecka a mąż przeważa na zdjęciach osób które nie mają dzieci

dziewczyny ja już zmykam do łóżka jutro wpadnę dopiero wieczorkiem, niestety w pracy nie mogę korzystać z neta Anetka biegnij rano szybko do łazienki, testu nie ma sensu jeszcze robić:P zrobimy pojutrze:D oczywiście żartowałam dobrej nocki{czesc]🖐️🖐️

Pa Agnieszko! Ja też już się pożegnam i zmykam zaraz spać. A co do testu to nic nie obiecuję. Nie wiem czy w pracy dam radę wejść, a obiecuję, ze wieczorkiem tu zajrzę i zdam relację, czy dałam radę rano. Dobranoc Dziewczynki, kolorowych snów!:)

Cześć Dziewczyny! Co tam u Was! Dałam radę i nie zrobiłam testu. Rano zaraz pobiegłam siusiu i po kłopocie. Normalnie jestem z siebie dumna! :)

hej dziewczyny ja tylko na moment w pracy nie mogę korzystac z kafe:( a teraz zepsuł mi się net i korzystam z komputera siostrzeńców ale niestety mam tylko chwilkę:( jutro ma przyjść fabet naprawić mi internet i posiedzimy dłużej;) dobrej nocki i do jutra🖐️ ps. na nk mam numer telefonu jakbyście się stęskniły za mną:P

Gość to ja autorka
czesc kochane, ja nie dostalam jeszcze okresu niby powinien byc wczoraj ale mysle ze sie po prostu spozni... pobolewa mnie troche lewy jajnik nie wiem czy to na okres, a zapomnialam powiedziec ze test to ja robilam wczoraj po poludniu po pracy:D no i rano wypilam kawe ale nie wiem czy to ma jakis wplyw...

Gość to ja autorka
nie lewy tylko [prawy jajnik cholera:D ale watpie zeby to mialo jakies znaczenie:P

Gość to ja autorka
natalia, ja zalozylam wcoraj topik:D co o tym myslicie?:)

no tak, dzisiaj jakoś ciężko kapująca jestem. No to nie pozostaje Ci nic innego jak czekać dalej.

a co do testu to mam zamiar zrobić go w niedzielę, mam nadzieję, że coś będzie widać (mam na myśli dwie kreseczki), zwłaszcza, że mam tego dnia urodzinki, więc byłby fajny prezent ;)

Gość to ja autorka
to czekanie jest najgorsze,,, cos czuje ze jednak okres przyjdzie no ale trudno...

Gość to ja autorka
heh no to nap[rawde fajny prezent bys dostala;) trzymam kciuki za ciebie, za siebie i za nas wszystkie;)