Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

Gość napisz lepiej co twoi znajomi
a slyszalas ze niektore przestepstwa mozna popelnic nieumyslnie?

ofer ma================ popieram w 100%. wkurza mnie tlumaczenie i zdziwienie wlasciela psa, ze on nigdy nie ugryzl i ,ze to pierwszy raz.

Gość klee
sorry korala, masz racje za dlugo juz tu dzis siedze, to znak, ze pora na mnie :) dobrych wyborow zycze, desperatko, nie przejmuj sie opinia innych, tak naprawde to stwierdzam, ze inni maja nas i nasze sprawy w d...., chyba, ze dostarczamy im pozywki do plotek albo zazdrosci. Dobrze robisz, ze zachowujesz detale dla siebie. Mama tez ma napewno dobre checi, ale patrzy przez pryzmat swoich "lubie - nie lubie" Zyj sobie fajnie i szczesliwie, ciesz sie seksem i facetem i nie mysl za wiele o tym co bylo. Przeszlosci juz nie ma, wleczenie jej za soba nic nie daje, za to nie pozwala cieszc sie terazniejszoscia. 🌼

Oferma jak polubisz rozwódki z dzieckiem to daj mi znać;)pozwiedzamy razem łódz pa ;)

"a jeżeli pies zaatakuje człowieka to właściciel powinien odpowiadać tak jakby sam zaatakował" zgadzam sie. ale nadal podtrzymuje swoje poprzednie stwierdzenie. oczywiscie jak jest napuszczony do gryzienia to tez ugryzie.ja tez ludziom rady daje i ostro potrafie to robic jak maja sie z psem obchodzic. a maja sie tak obchodzic ze pies powinien respekt przed czlowiekiem czuc

klee sorry korala, masz racje=================== alez ja sie nie gniewam :)

\"złośliwa, co by kobieta nie zrobiła... ja jestem nie do zdobycia\" każdy gej tak ma :P

Gość ofer ma
"a maja sie tak obchodzic ze pies powinien respekt przed czlowiekiem czuc" myślę że to nie o to chodzi. po prostu ludzie powinni nauczyć się tego, że jeżeli pies ma przebywać pomiędzy innymi ludźmi to: 1. powinny być wybierane jedynie osobniki mało agresywne 2. wszelki objawy psiej agresji powinny być karane. jakiekolwiek warknięcia na innych ludzi powinny być natychmiast karane a już zupełnie niedopuszczalne jest wzbudzanie (naturalnej przeciez dla drapieżnika jakim jest pies) agresji przez szczucie psem jakichś bezpańskich kotów, ptaków czy innych psów. bo powiedz mi jak to jest możliwe że po paryżu czy londynie ja mogę sobie spokojnie biegać i sporadycznie spotykanych psów to w ogóle nie obchodzi a w polsce jak wyjdę biegać po normalnych ścieżkach czy chodnikach (nie na stadion) to zaraz się muszę od kundli opędzać? może faktycznie nieagresywnych, może tylko ciekawych ale ja biegam i mam w dupie ich ciekawość i nie zamierzam się domyślać czy ten piesek mnie capnie czy może nie.

oferma, pies z natury nie jest agresywny. to okoliczności wyzwalają agresję, naucz sie tego. Sa oczywiscie jednostki bardziej impulsywne ale zapewniam cie ze rottweiler moze byc wspanialym kompanem czlowieka, towarzyszem zabaw itd itp. jak jest odpowiednio prowadzony \"jakiekolwiek warknięcia na innych ludzi powinny być natychmiast karane \" tu bym dyskutowal. pies wyczuwa zagrożenie i warczneiem ostrzega. to tak jakby tobie zakazac wyrazania strachu czy złości - podobało by ci sie to? :P

złośliwa, co by kobieta nie zrobiła... ja jestem nie do zdobycia... dopóki nie chcę ;)

\"bo powiedz mi jak to jest możliwe że po paryżu czy londynie ja mogę sobie spokojnie biegać i sporadycznie spotykanych psów to w ogóle nie obchodzi a w polsce jak wyjdę biegać po normalnych ścieżkach czy chodnikach (nie na stadion) to zaraz się muszę od kundli opędzać\" to jest dobre pytanie. gdzie ty oferma w tej Łodzi mieszkasz ze cie kundle obsiadają? ja tego u siebie nie zauważyłem

Gość ofer ma
kwiatek, każde stworzenie o w jakimś tam stopniu rozwiniętym mózgu posiada pewien stopień agresji. agresywny może być tak samo kogut jak i koń czy człowiek, to jest zupełnie normalne. dlatego osobniki które wykazują się wysokim stopniem agresji powinny być izolowane od ludzi ponieważ chętniej zaatakują. więc albo je eliminujemy z hodowli albo jak hodujemy je do jakichś walk czy pilnowania to powinny być na stałe zamknięte za ogrodzeniem a nie biegać wśród ludzi. "pies wyczuwa zagrożenie i warczneiem ostrzega." pies nie ma mnie ostrzegać. jeżeli pies czuje się zagrożony to ma uciekać. koniec i kropka. nie ma prawa nawet pomyśleć o zaatakowaniu człowieka. o ile oczywiście ma przebywać wśród ludzi. psy policyjne, szkolone do walki i atakowania ludzi nie biegają sobie luzem. i tak samo powinno być w wypadku psów cywilnych. jak chcesz mieć psa obronnego to trzymaj go w ogrodzie albo gdzie tam możesz. a na ulicy, wśród innych ludzi TYLKO w kagańcu i na smyczy krótko przy nodze. a co ty jesteś taki ciekawy gdzie ja mieszkam, też byś chciał ze mną łódź pozwiedzać :D

Zrozumiałam Kwiatuszku🌼jakoś przeżyje odrzucenie przez Ciebie to znowu bede podrywać ofermę ten jego mózg na mnie strasznie działa pobudzająco.....;)acha i mnie lubi taką jaką jestem,chyba:O

no ja jestem za tym zeby psów ras niebezpiecznych w ogole nie było. mimo dobrego ułożenia i tak bym się troche bał że mu sie odwidzi coś kiedyś. \"a co ty jesteś taki ciekawy gdzie ja mieszkam, też byś chciał ze mną łódź pozwiedzać \" pozwiedzasz sobie ze złośliwą jak do ciebie przyjedzie może ;)

"to znowu bede podrywać ofermę " ty to lepiej przypoleruj szefa zebys na liscie do zwolnienia nie byla. u mnie juz lista jest w stanie zaawansowanym ;)

Gość ofer ma
"pozwiedzasz sobie ze złośliwą jak do ciebie przyjedzie może" oj, jaki zazdrosny :o misiu, przecież ciebie złośliwka też przytuli to atrakcyjnego biustu :D :D :D

oferma, ty sie nie trzęsiesz o robote :P niezłe zwolnienia ida wszedzie teraz :P a ja...niby o co miałbym byc zazdrosny :D co to moja kobieta jest czy jak :P i z misiem nie trafiles - bardziej komik na misia wyglada niz ja :P

przypominam oferma ze to ty sie biłeś z brzydalem29 o złośliwą, nie ja :D :P

na przyszłość - o kobietę się nie bije, do kobiety sie mówi - wybieraj - ja czy on

"przecież ciebie złośliwka też przytuli to atrakcyjnego biustu " z fajnym biustem to ja bym co innego porobil, mmmm :) złośliwa, miłego ;) weekendu i podrywu ;)

Gość ofer ma
chciałem tylko kwiatka pocieszyć bo już wpadał w depresję :D " na przyszłość - o kobietę się nie bije, do kobiety sie mówi - wybieraj - ja czy on" no patrz pan jaki się specjalista od kobiet znalazł. nie spodziewałem się przyznam.

Oferma Ty już sie nie tłumacz,bo Ci to nie wychodzi nie chcecie mnie to nie,dam sobie rade sama :P pa

Gość ofer ma
"Oferma Ty już sie nie tłumacz,bo Ci to nie wychodzi" a co mi ma wychodzić!!!?? no naprawdę już bez świntuszenia dziewczyno ;)

Osobiście wole jak wchodzi;) Oferma nie spodziewałam sie po Tobie że Ty myślisz o takich rzeczach:P

Gość ofer ma
bo ja w ogóle o takich rzeczach nie myślę. jestem anioł, to już chyba ustaliliśmy.

"na przyszłość - o kobietę się nie bije, do kobiety sie mówi - wybieraj - ja czy on" jest jeden wyjątek - gdy chcesz zaakcentowac ze kobieta jest twoja i chcesz odstraszyc adoratorow. ale to sie robi słowem, spojrzeniem, wyrazem twarzy, ewentualnie agresją fizyczną pamietam jak bylismy gdzies z byłą i jej kolega sie zapędził cos tam mowiac... wystarczyło ze chrzaknalem znaczaco sie patrzac na niego a jak byla mowila "wygladal jakby mu mialo zaraz cos na glowe spasc" :P :P

Gość hyt t y
noz kurwa, ale rozpierdolili znowu topik :O wezcie se zalozcie wlasny :O