Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

nie kłócimy, tylko obstawiamy w jakim czasie oferma sprowadzi do parteru kwiatka i zrobi mu jakies fajne duszenie, albo dzwigienke zalozy...

Znam nawet szczegóły - inny by wmawiał, że go ktos wrobił, albo sie bronił, wybielałby się - on szczerze mi wszystko mówi. Było to 9 lat temu - szmat czasu, wcale sie tym nie martwię, tylko wolałabym żeby nikt o tym nie wiedział, moi znajomi np.

Inkwizycja pisałąm, niecałe 2 miesiące, w tym miesiąc bardzo intensywnie, to znaczy prawie codziennie jest u mnie, nocuje, razem wychodzimy itp.

masz racje ofermo - ze kazdy gada takie głodne kawałaki o swej niewinnosci... ale naprawde jest sporo przypadkow w ktorych ludzie albo niewinni, albo przypadkowo wciągnieci ponosza caly ciezar odpowiedzialnosci

Gość klee
odbieranie dlugow powiadasz... tzn. bil z zimna krwia, nie w obronie wlasnej. no coz, skoro z tego wyrosl.... wielu ludzi robi glupstwa. Wazne, zeby zrozumiec i nie popelniac dwa razy tego samego bledu.

"ale naprawde jest sporo przypadkow w ktorych ludzie albo niewinni, albo przypadkowo wciągnieci ponosza caly ciezar odpowiedzialnosci" i pomyśl sobie ze jest kara śmierci. i ginie nie ten co zawinił tylko ten wrobiony

A oferma taki dobry w walkach parterowych? Nie znałam kolegi z tej strony :)

Gość klee
"...przypadkowo wciągnieci ponosza caly ciezar odpowiedzialnosci" moj kolega zostal zaatakowany przez trzech kolesi, mysleli ze to latwy lup ale trafili na kareteke. Tylko, ze to on dostal wyrok, bo jednego troche uszkodzil. Sad, niestety, patrzy schematycznie i nie ma czasu na analizy psychologiczne. "Cwiczysz sztuki walki = jestes agresywny + uszkodzenie ciala = jestes winny" Tak to wyglada. Sprawa odfajkowana, akta na polke.

Kwiatuszku jakiś Ty miły🌼 co mam zrobić byś mnie polubił?Dla Ciebie chce być lepsiejszą kobietą 👄 ząbek w porządku

Wyrósł na pewno, posiedział 2 lata i przemyslał coś, sa ludzie którzy nie chcą nigdy więcej wrócić za kratki. Miał ok 21 lat to gówniarz, teraz ma 30 i bardzo zmądrzał

\"moj kolega zostal zaatakowany przez trzech kolesi, mysleli ze to latwy lup ale trafili na kareteke\" to się nazywa ZONK:D

Kle w tym przypadku to był pech, że kogos uszkodził i w sumie siedział za niewinność. Mój nie był kiedys grzecznym chłopcem we wczesnej młodości, zmienił sie odkąd wyszedł, czyli 7 lat już

dlatego w takich przypadkach o ktorych pisze klee, nie nalezy sie przyznawac ze sie cos trenuje i od razu załatwiać świadków, chocby lewych... a oferma jak przypuszczam po jego wypowiedziach jest całkiem niezłym grapplerem

\"Sad, niestety, patrzy schematycznie i nie ma czasu na analizy psychologiczne. \"Cwiczysz sztuki walki = jestes agresywny + uszkodzenie ciala = jestes winny\" Tak to wyglada. Sprawa odfajkowana, akta na polke.\" ja bym wzial dobrego adwokata i apelacje złożył. z dobrym adwokatem bedzie wynik ze to obrona konieczna była. i papiery czyste by kolega miał

"dlatego w takich przypadkach o ktorych pisze klee, nie nalezy sie przyznawac ze sie cos trenuje i od razu załatwiać świadków, chocby lewych..."- komiczne mówisz jak zawodowiec:P

"co mam zrobić byś mnie polubił?Dla Ciebie chce być lepsiejszą kobietą " być miłą, po prostu...

Gość a moim skromym zdaniem
to ten facet to jakiś desperat :O, żeby brać sobie rozjechaną starą duupę z bachorem :O :O. on w sile wieku, jeszcze mógłby szukać wśród 25-30 bez przeszłości, a tu masz ci babo placek :O

"dlatego w takich przypadkach o ktorych pisze klee, nie nalezy sie przyznawac ze sie cos trenuje i od razu załatwiać świadków, chocby lewych..."- komiczne mówisz jak zawodowiec" komik juz paru gości sztywnych do lasu wywiózł więc może rady dawać :P

Kwiatuszku Kochanie to napisz mi w @ co mogę pisać na kafe, a czego nie,jak mam do Ciebie sie zwracać,z kim rozmawiać a z kim nie🌼 dostosuje sie kochanie👄

Autorko poobserwuj faceta. Zobaczysz jak sie bedzie zachowywac w roznych sytuacjach. Jesli jest bandziorem i na razie tylko udaje lagodnego, szybko to wyjdzie na jaw, choc mam nadziej ze bedzie dobrze. Pozdrawiam Cie i zycze Wam szczescia.

"komik juz paru gości sztywnych do lasu wywiózł więc może rady dawać" zawsze pociągli mnie niegrzeczni chłopcy:P

"ja bym wzial dobrego adwokata i apelacje złożył. z dobrym adwokatem bedzie wynik ze to obrona konieczna była. i papiery czyste by kolega miał" Kwiatuszku - za duzo filmów ogladasz... adwokat ma Cie standardowo w dupie, weźmie kase a sprawe oleje

Gość klee
znam goscia, ktoremu system penitencjarny naprawde schrzanil zycie. MIal 16 lat, gdy ukradli z kumplami radio ze sklepu. Zlapali ich, poprawczak na pare miesiecy. Ale ze to wolny duch wiec z poprawczaka uciekl, dostal przedluzenie kary, poem kolejna ucieczka, znow przedluzenie, skonczyl 18 lat, przeniesli go do normalnego wiezienia, tam sie buntowal, zaczal grypsowac, kolejne kary. Wypuscili go gdy mial 24 lata, skrzywiona kompletnie psychika, zadnego sensownego zawodu ani perspektyw. Zdolny facet, malowal, pisal wiersze... mial wiele pomyslow artystycznych, nie radzil sobie jednak z cieniami przeszlosci, narkotyki itd. nie odnalazl sie w spoleczenstwie. Gdy o tym mysle, to widze, jak latwo bezduszny system moze zmiazdzyc, zniszczyc czlowieka...

"napisz mi w @ co mogę pisać na kafe, a czego nie" sama musisz do tego dojść ;)

No przepraszam, nie czuje sie jak rozjechana stara dupa i to ja jestem w sile wieku! A on nie jest wiele ode mnie młodszy tylko ciut ciut, taka różnica to żadna różnica. A dziecko? to kobieta z dzieckiem ma byc juz skreślona? nie ma prawa do szczęścia?

"adwokat ma Cie standardowo w dupie, weźmie kase a sprawe oleje" sie bierze adwokata ktory nie bierze kasy za nic :P