Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

Gość ofer ma
ej, klee ale jak ktoś w wieku 16 lat kradnie ze sklepu radio no to już jest zdemoralizowany? potem ucieczka z poprawczaka itd itd. to co, uważasz ze dlatego że on utalentowany to przestępstwa mu powinny bezkarnie uchodzić? tego nie rozumiem. gosć był ewidentnie winny. fakt, system go nie "wyprostował" ale moim zdaniem nie temu ma służyć. ma chronić właściciela sklepu przed drobnymi złodziejaszkami.

Gość taka jedna z innego topiku
Tak bez powodu. mysle że był to typowy podrywacz, omamił mniw wykorzystał kilka razy i bez słowa odszedł. na ostanim spotkaniu mówił o wspólnej przyszłości o tym że jestesmy razem po czym nie odezwał sie więcej

Gość ofer ma
pytanie miało być czy już nie jest zdemoralizowany.

Gość klee
oferma, kradziez radia ne jednej szali a 8 lat zycia w kryminale na drugiej. Uwazasz, ze jest tu rownowaga?

Gość ofer ma
no ale przecież to nie było jego jedyne przestępstwo. za kradzież radia nikt 8 lat nie dostanie.

Gość zaciekawiłem sie..
Największym Twoim krokiem desperacji jest szukanie porady w internecie,gdzie nikt z "doradzających"nie ma blado-różowego pojęcia o Tobie ani o nim.Grono psychologów i doradców prawnych rozważa czy kara była adekwatna do winy. Masz 35 lat wychowałaś sama syna i radzisz sobie w życiu wiec jesteś wystarczająco inteligentna żeby kierować swoim życiem.Jedne rzeczy ci sie podobają a inne nie i tak bedzię zawsze bo nie można mieć wszystkiego.

Gość klee
no ale przecież to nie było jego jedyne przestępstwo. za kradzież radia nikt 8 lat nie dostanie. oferma on dostal pol roku poprawczaka. pisalam o tym. reszta to za proby ucieczek i bunty :( smutno mi bylo, gdy widywalam go zacpanego na krakowskim rynku...

Gość klee
zaciekawielm sie - to, co piszesz to jest oczywista oczywistosc.

taka jedna to faktycznie paskudna sprawa. Najgorsze co może byc to odejście bez słowa bez wyjaśnienia. Na pewno jeszcze spotkasz swoje szczęscie. Może nie szukam tu porady tylko chciałam wiedzieć jak to z boku wygląda bo tak jak tu wielu zauwazyło chodzi mi bardziej co ludzie powiedzą gdyby sie dowiedzieli niz moje własne odczucia. A że czasami mam troche luzu w pracy to sobie piszę i dziekuję za rady, te negatywne też.

klee.... niestety mamy bardziej system ktory łamie ludzi a nie wychowuje. taka jest prawda. tak sie zreszta traktuje ludzi w Polsce - jak gówno

"Masz pieska mieszkasz z mamusią i pieczesz ciasta" piesek jest taki ze by ci gardło rozszarpał jakbyś zły ruch do mnie wykonała więc uważaj...

Gość klee
Kwiatek, to sie da inaczej. Resocjalizacja jest mozliwa. Tylko trzeba ja przeprowadzic. Praca, opieka psychologa, motywacja. Inne kraje potrafia jakos...

Kochanie nie strasz mnie pieskiem:( Bedę wierna i uległa👄Gdzie bedziemy mieszkać u mnie czy u Ciebie?

"Kwiatek, to sie da inaczej. Resocjalizacja jest mozliwa. Tylko trzeba ja przeprowadzic. Praca, opieka psychologa, motywacja. Inne kraje potrafia jakos..." bo w Polsce ma sie ludzi gdzieś. mądrzy ci którzy na Zachód wyjechali i nie wrócili

złośliwa, u ciebie bo u mnie bysmy sie nie pomiescili :P ale ja musze miec swoj pokój ;)

Gość olejzpierwszego
masz 35 lat... ciesz sie ze taki ci chce

"mądrzy ci którzy na Zachód wyjechali i nie wrócili" gadalem z gosciem z Rosji, ktory wiele lat temu do Niemiec wyjechal. mowil ze dobrze zrobil

Gość Luska z W.
"piesek jest taki ze by ci gardło rozszarpał jakbyś zły ruch do mnie wykonała więc uważaj..." Kwiatek, to jak Ty swojego psa wychowujesz? na morderce?

"Kwiatek, to jak Ty swojego psa wychowujesz? na morderce?" ona z natury jest taka odważna a ze za mna chodzi wiec pana bedzie bronic na bank

Gość napisz lepiej co twoi znajomi
myslą o tym, bo od kilku stron jakies bzdety trzeba czytac o prawie karnym :O

Czyli w Twoim mieście Kwiatuszku?Bardzo sie ciesze,bo sobie pomyślałam ze gdy będziesz w pracy to poproszę Ofermę by pokazał mi miasto. Chyba nie bedziesz zazdrosny 👄?

Gość Luska z W.
Ludzie w Polsce jakos zle szkola psy. Kazdy zna te historie o zagryzionych dzieciach chociazby. W US jest to nie do pomyslenia, tutaj zaden pies nie zaatakuje czlowieka Czesc, Kwiatek :)

Gość ofer ma
"Kwiatek, to sie da inaczej. Resocjalizacja jest mozliwa. Tylko trzeba ja przeprowadzic. Praca, opieka psychologa, motywacja. Inne kraje potrafia jakos..." jakie kraje? chyba tylko norwegia gdzie faktycznie wskaźnik przestępstw jest znacznie niźszy. ale oni mają na to gigantycznie środki z wydobycia ropy. ja sobie nie wyobrażam żeby zmuszać właściciela sklepu z radiami do płacenia jeszcze wyższych podatków i za te pieniądze głaskać po główce tego kto go okradał. każdy człowiek o ile chce być traktowany jak rozumny musi ponosić konsekwencje swoich czynów. choć faktycznie zgadzam się z tym, że przyczyną jego zachowania na ogół są jakieś traumy z dzieciństwa które sprawiają ze nie potrafi się odnaleźć w dorosłym życiu.

\"napisz lepiej co twoi znajomi myslą o tym, \" wlasnie-to jest bardzo ciekawe - co wiedza Twoi znajomi złośliwa - dla ofermy zrobie wyjątek ;)

Kochanie czyli mogę sie sie spotykać z Ofermą? Jakiś Ty dobry

Moi znajomi i rodzina nie wiedzą że jest kierowcą, nie wiedzą że siedział i że robi błędy ortograficzne. Wiedzą same dobre rzeczy. Nie podałam daty urodzenia bo forum to chyba miejsce anonimowe. Nie chciałabym żeby np. mój facet tu zajrzał i dowiedzaił sie że tak o nim myslę. Po dacie urodzenia to by sie na pewno domyslił, że to ja. I tak duzo napisąłam.

"Moi znajomi i rodzina nie wiedzą że jest kierowcą, nie wiedzą że siedział i że robi błędy ortograficzne. Wiedzą same dobre rzeczy" no i tak trzymaj. syf sie zawsze trzyma schowany

Tylko jak moja mam go zobaczyła to rzekła... "O Boże" i to wszystko....