Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35 letnia desperatka

Wzięłam faceta tylko po to żeby był nie mam wymagań

Polecane posty

Gość klee
"dlatego w takich przypadkach o ktorych pisze klee, nie nalezy sie przyznawac ze sie cos trenuje i od razu załatwiać świadków, chocby lewych..." absolutnie tak. Tylko on myslal naiwnie, ze w sadzie wystarczy mowic prawde :P

w sądzie nie jest wazne co jest prawdą, tylko to co mozesz udowodnic... a pan Kwiatek jest fantasta myslac, ze sa uczciwi adwokaci :D

"to kobieta z dzieckiem ma byc juz skreślona? nie ma prawa do szczęścia?"- na tym forum nie:D nie przejmuj się jednak, męska część widownioscyluje tu w granicach 16- stki z wiekiem i doświadczeniem (pod pantoflem jakiejś mądrej życiowo fajnej babeczki) nabiorą ogłady:D

No własnie przyszedł sms od lubego. Ogulnie przez "u" Takie drobiazgi mnie wkurzają

Gość ofer ma
nie wiem jak sąd traktuje rozmaite umiejętności w walce (jakieś karate czy coś). ale jeden mój kolega trafił przed sąd za pobicie. i też trzech. tyle że on nie jest fighterem tylko po prostu jest kawał chłopa. z 1,9m wzrostu i zbudowany jak kulturysta. z zawodu rzeźnik :D mieli zresztą szczęście bo jakby te strzały które od niego dostali były jeszcze celne to chyba kostnica by od razu była. tak to tylko szpital. no w kazdym razie mimo tego że ich trochę uszkodził, mimo że prokurator go oskarżył, sąd go uniewinnił. jakaś tam sprawiedliwość jeszcze jest.

Gość klee
"kobieta w wieku 35 lat, to prawie emerytka " komiczne, nie narazaj sie

Kochanie Bozia dała mi tylko w miarę atrakcyjny wygląd,a o rozumku zapomniała:( musisz mi pomóc by być lepszą.Myśl ze denerwują Cie moje posty powoduje ze nie mogę sie skupić na pracy. 👄w nosek Kwiatuszku kobiety wybaczcie ze pisze nie na temat,ale zrozumiałam swój błąd i chce sie poprawić🌼

Była tu wczoraj taka 45 letnia z kilkanaście lat młodszym facetem Komiczne też na niej się wyżywał. :P

Gość taka jedna z innego topiku
Może ma dysleksję? I tak zazdroszczę ci że masz kogoś kto cie chcę

Gość klee
"jakaś tam sprawiedliwość jeszcze jest." No wlasnie jakas tam jeszcze jest. Ale tylko jakas i czasami.

oferma - wiekszosc sędziow, to jakies muminy, stare panny mieszkanajce z mamusiami, starzy kawalerowie wiedzacy wszystko najlepiej, tak naprawde nie majacy pojecia o realnym życiu... wg nich sztuki walki cwicza bandyci, na silownie chcodzą mordercy

Zanim go spotkałam miałam różne rozczarowania dlatego z samego początku przymknęłam oko na wiele, najważniejsze było że mi sie podobał i bardzo mnie chciał.

Gość klee
to nic, ze kryminal, to nic ze bez pracy, ale dysleksja??? :O tego bym nie zniosla.

"a pan Kwiatek jest fantasta myslac, ze sa uczciwi adwokaci " nie uczciwi tylko tacy co potrafia wydobyc maksimum korzysci z sytuacji oraz doradza ktory sędzia/sąd korzystnie dla oskarżonego rozpatruje takie sprawy

"Była tu wczoraj taka 45 letnia z kilkanaście lat młodszym facetem Komiczne też na niej się wyżywał" e tam - po prostu żartowąłem sobie z niej... nie moge caly czas pojąć, jak ludzie moga sie emocjonowac jakimis dupoletami, ktore wypisuje na necie :D

Boje sie jeszcze jak ojciec mojego dziecka go zobaczy :O:O

Kwiatuszku jakbym śmiała sie naśmiewać z najbardziej męskiego inteligentnego faceta na kafe?Masz pieska mieszkasz z mamusią i pieczesz ciasta..byłabym durna gdybym o Ciebie nie walczyła. Kochanie pozwól ze na chwile sie oddale bo mój szef nie rozumie co znaczy zdobywanie faceta . czekaj na Mnie Misiu👄

Klee, przecież ma pracę. Normalnie zarabia

Gość klee
"nie uczciwi tylko tacy co potrafia wydobyc maksimum korzysci z sytuacji oraz doradza ktory sędzia/sąd korzystnie dla oskarżonego rozpatruje takie sprawy" ha ha , od razu widac, ze Kwiatka noga w sadzie nie postala. Sadu/sedziego sie nie WYBIERA, pomysl, co by sie dzialo, gdyby to bylo mozliwe?!

"nie uczciwi tylko tacy co potrafia wydobyc maksimum korzysci z sytuacji oraz doradza ktory sędzia/sąd korzystnie dla oskarżonego rozpatruje takie sprawy" :D:D:D:D człowieku Ty naprawde przestan ogladac tv :D słyszales kiedys o wlasciwosci miejscowej sądów? a po drugie - wg Ciebie wybiera się sędziego? :D:D

"a po drugie - wg Ciebie wybiera się sędziego" no a nie? płacisz i masz wyrok jaki chcesz :P

Gość klee
sorry, zapomnialam, ze ma prace. A co do chodzenia w tych samych ciuchach - u nas pracuje jeden bardzo dobry inzynier, ktorego zona opowiadala, ze musiala podstepem zabrac mu ulubione dzinsy do prania (po pol roku chodzenia). Stwierdzilysmy z kolezankami, ze facet wcale nie smierdzi....

Gość zaciekawiłem sie..

No troche mnie drażni że ma mało ciuchów, nie chodzi ciągle w tym samym ale na okrągło w jeansach chyba ze 2 pary i tak zmienia, kilka bluz w podobnym stylu. Mógłby czasami zmienić styl, załozyć koszulę np. Czepaaim się? wiem, ale ja tak lubie zadbanych mężczyzn, którzy lubia sie ubrać. On dba o siebie, stosuje kosmetyki jest czysty pachnący, opalony, ale mógłby troche w ciuchy zainwestować....

\"Kwiatuszku jakbym śmiała sie naśmiewać \" tylko sie naśmiewać ze mnie potraficie albo mnie bić chcecie 😢 co ja wam zrobiłem [chlip chlip]

Gość taka jedna z innego topiku
Nie denerwuj mnie już. mnie facet olał po 2 tygodniach cudownej sielanki i co z tego że był dobrze ubrany na poziomie. mam doła. a ty czepiasz się że ma za mało ciuchów! ciesz sie że cie chce

Cieszę się, ale drażnia mnie takie drobiazgi. Tak bez powodu cie olał?