Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja88

Przyjaciel do łóżka

Polecane posty

Gość szczrz
poszeZac CHoryzontow. RATUNKU!!!!!!!! moj "romansownik" byl przynajmniej po studiach...

hehe, ok, mialem nadzieje ze uda Ci sie zlapac mnie za slowko(: ale wolalbym zeby mnie ktos zlapal za cos innego;p wiec jak?(:

Gość maladynia
mam kumpla z ktorym moge pogadac o wszytkim o sprawach zwyklych i uczuciowych; isc na mecz czy na piwo pobekac razem itd, mamy wspolnych znajomych bawimy sie razem i w ogole, zaczelismy uprawiac seks ja mialam podejscie do tego wlasnie takie przyjaciel do lozka i to wszytko on na poczatku tez nietstey wydaje mi sie za on zaczyna sie we mnei zakochiwac a nie chce tego...nie chce stracic kumpla a tak sie stanie jesli sie we mnie zakocha :/

po co zadajesz pytanie --- nie wiesz dziecko, po co zaklada sie topiki? uuuuuuuu..... poczytaj, przemysl, zastanow sie ... i podziel sie tym z kolezankami pod blokiem :D

Gość Camellia
A to cham z tego Cybanta !

Gość ja dziekujeeee
ludzie serio sa hipokrytami. mowicie, ze cichodajka? Ja bylam z facetem troche czasu, nie wyszlo..a teraz spotykamy sie czasem na sex. na piwo.pogadac.do kina itd. Jest moim kumploem - sex nie jest bez emocji,...bo "cos": do siebie czujemy../..ale nie bedzie nic wiecej. Tesknimy za soba...piszemy,dzwonimy, wyjezdzamy gdzies razem..ale para nie jestesmy. mimo wszystko jeste\m o niego zazdrosna, a on o mnie. Ale jakbym sie z kims spotykala...to przestalabym z nim sypiac. teraz mi to nie przeszkadza. widujemy sie dosc rzadko, a jak sie widzimy to zawsze konczy sie sexem :P jest rewelacyjny ;) uwielbiam sie z nim kochac, dlatego to robie. proste! A nikt nie ma prawa nazwac autorki, mnie czy innych kobiet wdajacych sie w romanse bez zobowiazan dziwkami. ;/ stado baranow na tym forum - wiekszosc pisze z zazdrosci.

Gość szczrz
masz racje dobra dupo - 1000 %. Czasami sie trafiaja dobre topiki, gdzie ludzie dyskutuja na poziomie ale o to ciezko. Brakuje tu po prostu moderatorow, ktorzy by usuwali takich jarkow. Suma summarum wiekszosc dyskusji przeistacza sie w wyzwiska, obelgi i awantury... a z tematu nie pozostaje nic, choc mogloby z niego wyjsc cos ciekawego

Gość Camellia
Co ma znaczyć Cybant jest ok ? To według ciebie nie jest . wydawało mi się że go lubisz. Aż za bardzo.

Gość ja dziekujeeee
no nie da sie ukryc...ze wiekszosc topikow zaczynajacych sie b.fajnie..konczy sie na wyzwiskach;/ zal

szczrz --- madrze piszesz 😘 faktycznie brak topikow, a szkoda, bo wiele tematow wymaga innego spojrzenia. Naewt tego krytycznecho, ale na poziomie :)

szczrz.. myslisz ,że jareczek nasz "ulubieniec" juz przeczytal tekst o frustracji? i kolejne pytanie czy go zrozumial:P;P Jareczku najwazniejsze w doroslym zyciu jest to zeby nabyc umiejetnosc przyznania się do błedu... patrz wyzej:P;P

Gość szczrz
Camellia, przepraszam Cie, ale Ty nie na temat. My tu nie wiemy, kim jest Cybant itd. Moze bedziesz toczyc te rozmowe na innym topiku?

Gość Camellia
A Madusię 18 też może lubisz ? to już moje ostatnie pytanko

Gość szczrz
animavilis - ja juz mam kogo lapac - za slowka i za oprzyrzadowanie :-p i z tego co widze, to patriszia i pare innych dziewczyn tez. monogamiczna jestem :-)

Gość ja dziekujeeee
no fakt zaczelo sie :p

Gość ja dziekujeeee
duzo ;P

Camelia- juz napisalam lubie wszytskich jednakowo.. co ty tak sie wypytujesz? To tylko net... nic wiecej wiec nie mam powodow ziać do kogos nienawiścia echhhh:):): ciebie tez lubie)