Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głowa mi już pęka

Ja w ciąży a on chce abym pracowała i dawała mu pieniadze?

Polecane posty

Gość qrva co za bzdry
AUTORKO ! Jesteś w DRUGIM miesiacu ciąży i już ginekolog WIE, że to ciążą zagrożona ? Nie pier... tutaj.

Gość głowa mi już pęka
Wie gamoniu.

Gość qrva co za bzdury
Bierz się za tłumaczenie bez licencji, nie pier... głupot na kafeterii. Wiesz co ? Jesteś żenująca w swoich kłamstwach, śmierdzący leniu. Miłego dnia Wszystkim życzę 🖐️

Gość baaaaaardzo ciekawe
Szanowna Autorko, walisz ściemę aż miło :) Kochana moja, czy wiesz, jak czuje się człowiek w czasie chemioterapii? No więc ja w takim stanie dawałam korki i robiłam tłumaczenia i zarabiałam tyle, że była to normalna pensja, więc nie pieprz, że taka jesteś nieporadna i nie jesteś w stanie zarobić kasy. Leniwa jesteś i tyle.

w drugim DOPIERO jeastes i JUZ masz takie bolesci?? Boze dziewczyno, co bedzie potem! wg mnie jawnie przesadzasz. Ja tyralam do 7ego miesiaca ciazy, nie bylo gadania ze sie zle czuje, a czulam sie zle, wierz mi. po pierwsze to niektore laski w 2 miesiau nawet nie wiedza ze sa w ciazy ;)zwlaszcza jak byla to wpadka ;P

Gość no.......
Zagrożona. Akurat. Zresztą - poronisz i masz prroblem z głowy. Na drugi raz zajdziesz w ciążę ŚWIADOMIE> I na buty zdążysz zaoszczędzić. I na bilet.

Gość głowa mi już pęka
... ok, to juz dawno minęło sie z celem i tak nic konstruktywnego nie przeczytam tutaj. Lece bo mam zajęcia.

Gość no.......
wysokich lotów życzymy. 🖐️ P.S. na trakcje elektryczne uważaj....

Gość zetwues
Zagrożona. Akurat. Zresztą - poronisz i masz prroblem z głowy. Na drugi raz zajdziesz w ciążę ŚWIADOMIE> I na buty zdążysz zaoszczędzić. I na bilet co to za komentarz

na mieszkanie razem przyjdzie czas. ile małżeństw się rozpadło zanim dziecko poszło do szkoły, tylko dlatego, że zawierane były z powodu ciąży... jak macie być ze sobą to będziecie - póki co zajmij się sobą, ciążą, pomieszkaj jeszcze z rodzicami, i nie waż się zatrudniać na umowę o pracę.

Gość Czarny nicku
Rada Twoja dobra. Będziesz ja utrzymywać ?

Gość tzw. społeczeństwo
będzie ją utrzymywało. Między innymi ja i ty. I Komiczne też :P