Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość syla1111
Hejka, jestem z Poznania, znacie moze jaką dobra klinke oraz jaka jest cena powiekszeniea piersi. Moje niestety po ciązy zanikły

Gość miamorek
Dziewczyny moze to bedzie takie troche smieszne pytanko ale musze zapytac:) ja w domu mam tylko prysznic no i sie prysznicuje oczywiscie:):):) ale marze by jechac do teściowej i wskoczyc do wanny bo uwielbiam wanne(choc juz jej nie mam:( ) i mam ochote po moczyc sie w gorącej wodzie z 30min :):) uwielbiam to ,ALE CZY MOZNA TAK SIE DŁUGO MOCZYC? I W GORACEJ WODZIE? moze macie jakies info ja nie pytałam doktorka bo mam prysznic wiec nawet nie pomyslałam ale juz tesknie za takim moczonkiem z olejkami i płynami w wanience:)

witam dziewczyny, rowniez marze o operacji biustu, mozecie mi powiedziec ile mniej wiecej pieniazkow trzeba szykowac? Pozdrawiam

miamorek w ogole nie mozna brac tak goracych kapieli ale ja sama uwielbiam sie wymoczyc w goracej wodzie i z cycuszkami nic sie nie dzieje

Gość Gosiunia26
[zgłoś do usunięcia] Gosiunia26 Hej dziewczynki ja myślę bardzo intensywnie o operacji.Mam 168cm jestem szczupła i całkiem płaska operacja to dla mnie jedyna szansa na normalne życie.Jestem z Łodzi może mogły byście polecić mi jakiegoś dobrego lekarza równiez z Łodzi? 16:37 [zgłoś do usunięcia] Gosiunia26 Bardzo mi zależy na waszych opiniach

Gość Gosiunia26
Myślałam o dr.Żukowskiej co Wy na to???

zapomnij o zukowskiej, chyba nikt nie zebral gorszych opinii niz ona. A jesli chcesz sprawdzic czy mamy racje odradzajac ci - idz do niej na konsultacje i sama sie przekonaj. Wszystkim wklada implant 325cc, niezaleznie od tego jaki rozmiar wyjsciowy ma pacjentka i co chce osiagnac. Dawno mnie nie bylo i wlasnie przeczytalam zlagle 2 strony starego watku i caly nowy. Duzo nowych osob :-) fajnie

Moje piersi były małe wiec zdecydowałam sie na operacje we Wrocławiu u DR. Knakiewicza Mam wkładki silikonowe okrągłe 500 dd . Po operacji czułam się świetnie nie mialam problemów,potem zaczął się dokuczkiwy ból i uczucie napięcia skóry ale to z powodu dużego rozmiaru. Nie mam blizn poniewaz mialam zabieg wykonywany nowoczesna metodą przez pępek. Mialam jedynie siniaki na brzuchu. teraz mam fajne cycki i uwielbiam je pokazywac:D Polecam silikoniki każdej która marzy o dużym biuscie

miss 375 wsadza zykowska, mala korekta:) ale wszyscy wiemy o co chodzi, babcia idzie na ilosc nie jakosc.. miamorek masz faktycznie rozstepy, ale nie wyglada to jakos drastycznie, poprostu masz takie tendencje, ponoc nie ma mocnych na rozstepy jak ma sie do nich predyspozycje, czy na brzuchu tez Ci sie zrobily po ciazy? a piersi masz ladne, naturalne, a rozstepy uwidacznia poprostu opalenizna, .. moje natomiast juz zmalaly:(, tzn odpuchly i sa malutkie, takie jakie mialam przed ciaza, dokladnie znalazlam wczoraj stare staniki sprzed lat i 70C idelanie pasuje, teraz juz wiem, ze robilabym troszke wieksze tak 325, 350, bo mnie poprostu te wkladki sie gdzies rozchodza i w bluzce to mam ledwo co widoczne piersi, nago i w staniku ladnie, wiec sie nie przejmnuje, ale gwoli info, potwierdzam w 100% (ja zwolenniczka malych rozmiarow!), ze trzeba BRAC WIEKSZE WKLADKI NIZ SIE PLANUJE BO ONE ZAWSZE JAKIES MNIEJSZE WYCHODZA..oczywiscie dotyczy to wiekszosci przypadkow..ale nie wszystkich.. Samanta nie mam aktulanych zdjec ale zrobie..na prawiej piersi mam duza gruba blizne, na lewej praktycznie niewidoczna??..nie chce, zeby ta gruba zostala:(

Hejka Dziewczyny! Wlasnie zarejestrowalam sie na konsultacje u dr.Kolasinskiego, niestety dopiero 10 lutego. Myslicie ze jedna konsultacja wystarczy czy powinnam co najmniej dwoch doktorkow odwiedzic? Myslalam rowniez o Skupinie, jakie macie opinie na temat tych lekarzy? Chce piersi robic w poznaniu .

Hejka Dziewczyny! Wlasnie zarejestrowalam sie na konsultacje u dr.Kolasinskiego, niestety dopiero 10 lutego. Myslicie ze jedna konsultacja wystarczy czy powinnam co najmniej dwoch doktorkow odwiedzic? Myslalam rowniez o Skupinie, jakie macie opinie na temat tych lekarzy? Chce piersi robic w poznaniu .

Gość Diana 35
Izunka witam ja mam miec tez tabieg u kolasinskiego, zrobil na mnie dobre wrazenie ,bylam na jednej kosultaci,widzialam jego dzielo na zywo poprostu cuda,mam nadzieje ze u mnie tez tak mu wyjdzie.

Lion - 🖐️ u Szczyta są masakryczne kolejki a Broma robi równie \"ładnie\" i jest tańszy. ot i cały mój wybór :) Sunnygirl - podaj proszę namiar na te kliniki które znalazłaś - co mają fraxela w warszawie :) Kotek - zaraz coś naklikam, najpóźniej jutro ;)

Gość Diana 35
A tak wogole to witam wszystkie kobietki ktore juz znam i te nowe,dlugo sie nie odzywalam,a pozniej nie moglam was znalez,Fajnie byc znowu z wami !!!!!

Gość Diana 35
Dlaczego wyswietlam sie na kolorowo jak moge to zmienic na czarno??

Diana 35 czy wystarczyla Ci jedna kosultacja? I ile dni bylas w klinice po op? Czy pozwola mi zostac 3 doby? Jestem z londyny wiec krotko po operacji czeka mnie lot, chcialabym choc troche dojsc do siebie..

A konsultowalas sie z innymi lekarzami w okolicach poznania? Przychodza mi tysiace pytan do glowy, jesli tylko masz czas odpisz prosze. A kiedy masz operacje? Jesli ja mam konsultacje 10 lutego czy moge liczyc na operacje pod koniec marca? Na jakie implanty sie zdecydowalas okragle czy anatomiczne? Mi bardziej podobaja sie okragle, ale sama nie wiem...

Gość Diana 35
mam zabieg 22 grudnia,na drugi dzien wyjde,mam miec mentora okragle,nie bylam u nikogo wiecej bo nie mialam czasu a nie mieszkam w polsce ,chyba bedziesz mogla zostac dluzej tam maja jakies pokoje za oplata jesli sie nie myle ale chyba czytalam o tym w internecie,na konsultaci bylam 4 sierpnia i najblizszy termin byl na18 grudnia

Ja rowniez nie mieszka w polsce i stad moje obawy przed za wczesnym wyjsciem z kliniki. Na szczescie moj narzeczony bedzie caly czas ze mna :) A powiedz mi jeszce kochana jesli moge zapytac o Twoj rozmiar wyjsciowy, wzrost i wage na jakiego roziaru wkladki sie zdecydowalas i jaki masz miec rozmiar po? Ja jestem niska 160cm i sczupla 45kg mam 75A a chcialabym takie duze B -male C.

Kotek, wysłałam :) mam nadzieję że dojdzie. Izunka - to masz podobne do moich \"gabaryty\" ;) ja mam 165cm, 46kg i \"małe B\" powiedzmy (pod biustem mam 65cm, w ok 80), mam mieć 325 okr albo 320 lub 360 anatomiczne wysoki profil, ale ja chciałabym raczej C/D uzyskać (tak oceniając plus minus)

Gość miamorek
Agniesia dzieki to ja sie po mocze w wannie :) bo mam dosyc prysznica uwielbiam ciepełko w wannie:) kotek ja własnie mam tendencje do rozstepów to rodzinne u mnie w rodzinie tak jest. ja w ciazy przytyłam ponad 33kg szybko przytyłam i szybko schudłam do swojej wagi przed ciaza 53-54kg wiec mnie rozwaliło:( na brzuchu tez mam rozstepy wiec przymierzam sie do operacji brzucha moze tak za 6mc albo rok, teraz sie ciesze ze mam juz cycusie i nawet mi te rozstepy juz nie przeszkadzaja do dekoldu je zapudruje :) ciesze sie ze mam pełne cycunie:) bo w ciazy miałam jak krowa a mleka tyle ze wylewałam z nadmiaru i zostały mi potem takie rodzynki :( ale juz mam moje kochane cycuski:)

Gość Diana 35
mam165 cm wzrostu 52 kg i 70 a,moge miec pozadne b albo jak chce to c,mentor 260 lub 300,ja bede po op pare dni u moich tesciow bo to beda swieta

Hejka dziewczyny, jestem nowa na forum i jeszcze wszystko przede mna.\\ Konsultacje mam u Kolasinskiego 10 lutego. Wiem ze mam jeszce sporo czasu, ale uwiezcie spac po nocach nie moge a wszystko dlatego ze chce miec sliczne cycuszki tak jak Wy!!!! Staram sie przeczytac wszystkie Wasze posty ale jest ich tak sporo , a czasu mam niewiele... Ciesze sie bardzo z Waszego szcescia i mam nadzieje ze wkrotce dolacze do grona PO :) pozdrowionka!!!!

Samanta a jakie implanty bardziej Ci sie podobaja okragle czy anatomiczne? Moje teraz sa anatomiczne, bardziej podobaja mi sie okragle. Nie chcialabym by wyszly nienaturalnie okragle, ale z wypowiedzi dziewczyn widze ze wiekszosc wybiera okragle i jest zadowolona z krztaltu i wygladu nowych cycuszkow.

Diana 35 a myslalas o tym co pisza dziewczyny ze wychodza troche mniejsze niz mialy byc, czyli lepiej wieksze wkladki wybrac.To jak wezmiesz 300cc to wyjdzie Ci pelne C? a jak powiedzmy 260cc to takie pelne B czy male C?\

Odwagi Chce wazyc 52kg. jutro spelnia sie Twoje marzenia! Chcialabym byc na Twoim miejscu uwiez mi, strasznie jestem niecierpliwa i jak pomysle ze wszystko jeszcze przede mna a ja juz teraz po nocach nie spie... a konsultacja dopiero 10lutego - masakra! Z calego serduszka trzymam za Ciebie kciuki , wracaj szybko do Nas na forum! :)

Chcę ważyć 52kg - jeśli się boisz to ja się mogę z Tobą chętnie zamienić :D pamiętaj proszę o zdjęciu sprzed - mam mieć analogiczne impl :) :) :) Izunia - mnie się bardziej podobają anatomiczne, ale w przypadku implantów na które jestem nastawiona okrągłę wyglądają równie ładnie co anatomiczne, a są sporo miększe w dotyku. dla mnie to ważne, żeby te impl były mięciutkie jak kaczuszka heh :) widziałam kilkanaście zdjęć rózncych dziewczyn i okrągłe po kilku mies wyglądały bardziej jak anatomy właśnie, więc na razie bardziej jestem przekonana do okrągłych (325ml, profil chyba 4,7 cm)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się