Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

KURCZE NA 100% NIE POWIEM, ALE RACZEJ TAK, BO U NIEGO WIDZILAM NA REKLAMIE WLASNIE FRAXEL..DOWIEM SIE ZRESZTA JAK POJDE NA NASTEPNA KONSULATACJE,ALBO ODEBRAC PLASTRY NA BLIZNY TO SIE SPYTAM

zaniaaa cos chyba ci sie pomylilo jezeli cos sie stanie z implantem nie z naszej winy tylko cos z materialem to implanty powinni nam dac za darmo -dozywotnia gwarancja ,a za operacje trzeba niestety placic

Sunnygirl27 ja usuwalam mala brodawke , ale kolezanka po wypadku samochodowym (blizny na twarzy)byla 3 razy i efekty sa ,blizny troche plytsze

Timida dokladnie jezeli cos sie stanie z implantem nie z naszej winy lekarz pokrywa koszta.

no jak lekarz? jeśli impl pęknie - to jest w sumie jedyna opcja uszkodzenia z winy materiału - to firma produkująca go daje nowe - ty płacisz lekarzowi tylko za operację - i to jest logiczne. Kotku, będę zobowiązana jeśli się dowiesz dokładnie co i jak :) a ile (czasu) ma ta Twoja blizna którą usuwałaś?

lekarz pokrywa koszta czego?pierwsze slysze zeby lekarz placil ,niby dlaczego ,co to jego wina?lepiej sie jeszcze raz zapytaj swojego lekarza, bo to na pewno nieprawda,a implanty sa objete dozywotnia gwarancja,wiec czemu masz za nie placic?

dziewczyy znacie jakas fajna stronke ze stanikami o rozmiarach 65 pod biustem?te ktore znajduje zaczynaja sie od 70:-(

Kotek, ma zasadnicze :) Tamida - wrzuć w google Milena czy Milena sklep - mają ładne i niedrogie staniki z małymi obwodami :) a mój doktrek nie pracuje już w tej klinice w której pracował 😭 i nie odb tel 😭 😭

SAMANTA - dziękuję za odpowiedź (uspokoiłaś mnie :-)) POSZUKUJĘ kobietek, które miały zabieg u dr Szczyta z wykorzystaniem wkładek anatomicznych McGhan badź Mentor(idealnie byłoby gdyby miały wymiary wyjściowe takie jak ja, czyli 75AA; pod miesień; cięcie okołobrodawkowe). Mam kilka pytań. Odpiszcie proszę :-) Nie wiem jakie wkładki wybrać (295ml czy 255ml) - chciałabym wyglądać naturalnie i nie przesadzić z wielkością... Mam 173cm wysokości, ale jestem dosyć drobna, stąd wątpliwośc. Byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia (ciekawa jestem czy widać blizny, jak wygląda efekt końcowy uwzględniając stan wyjściowy i wkładkę, etc.). Dobrej Nocki :-)

WITAJCIE DZIEWCZETA ZDECYDOWALAM SIE NA LONDYN..nie ze wzgledu ze zwatpilam w lekarza,ale braku czasu na fruwanie tam i z powrotem,tu bedzie sie mna opiekowac cora,tam byabym sama jak palec,no w razie wu..tfu!jest lekarz pod reka.. MOGE ODDAC TERMIN OPERACJI U DR.SZCZYTA NA 6TEGO KEIRTNIA(2 TYS WPLACONE ZALICZKI) jak macie jakies pytania kjeziolkowska@yahoo.co.uk albo smsaka ja oddzwonie 00447552486241

Co wy się tak tymi mililitrami przerzucacie? Nie tylko wzrost się liczy, ale szerokość klatki piersiowej, budowa, posiadany cyc własny... strasznie dużo elementów wchodzi w grę... Ja jestem szczęśliwą posiadaczką 245ml, LP, 11,5 średnicy, przy stanie wyjściowym baaaardzo małe, wręcz nieistniejące A, a do tego wzrost 180cm. Od piątku ;)))))))))))) I jak na moją szczurowatą budowę ciała i dość szerokie plecy- są wystarczające- a to tylko 245ml przy 180 wzrostu. Pozdrawiam wszystkich.

A jeszcze powiedzcie mi jedną rzecz- ciecie okołobrodawkowe. ja mam w bruździe podpiersiowej, ale byłam świadkiem rozmowy lekarza z inną pacjentką. Lekarz powiedział, że cięcie okołobrodawkowe zaleca się tylko i wyłacznie w przypadku gdy średnica sutka przekracza 4cm, a rekonwalescencja, ryzyko porwania tkanki i utraty czucia jest dużo większe. Pacjentka miała małe suteczki, ale inny lekarz zalecił jej właśnie ciecie okołobrodawkowe, co mój lekarz bardzo skrytykował. Do tego moja koleżanka miała rok temu robione właśnie takie cięciie i w jednej piersi do tej pory nie ma czucia, a w drugiej bardzo słabe. Ile z was ma takie cięcie i ilu lekarzy waszych zwróciło uwagę na średnice sutka? co o takim cięciu mówili?

Gość Gosiunia26
do miss_taisho a słyszałaś coś o Ryszardzie Bratośu?Jeśli nie to może poleciła byś mi jakiegoś innego z Łodzi lub okolic,jestem kompletnie zielona w tym temacie,a nie chciała bym iść do jakiegoś koniowała.

Ovni nalezyszysz do niewielu zadowolonych z implantami ponizej 300,pocieszya mnie Twoja wypowiedz,bo ja mam wybrane po "przymiarce" 255 przy 160 cm wzrostu;)

Cycki po prostu musza pasować :) Lekarz mi pokazywał fotki kobiet po operacji i sie pytał- jak myślę, która ma większe implanty- oczywiście odwrotnie było niż to na pierwszy rzut oka wygladało. Różnica jest też w wysokości profilu, oraz w posiadanym cycu własnym:) Ja chciałam małe- takie naturalne, jakie powinny wyrosnąć chudej dziewczynce. Jestem też chyba jedyną osobą w całej klinice, która przy pierwszym \"oglądzie\" cycków po zdjeciu opatrunku powiedziała- \" ożesz ku...rczak.. jakie one wielkie!!!!!\" Duże piersi dobrać łatwiej, jest więcej implantów do wyboru, a problem zaczyna się. jak ktoś nie chce ogromniastych, tylko takie \"akurat\". Ja męczyłam doktora 2 razy. Przyniósł mi najpierw B-sizery (plastikowe woreczki do napełniania odpowiednią ilością mililitrów), a że one są średnio-dokładne, przyniósł mi silikonowe implanty do ponoszenia. To tez średnio dokładne, więc w końcu wytrzasnął takie specjalne cycki do przymiarki - od specjalnego programu komputerowego, który dobiera implanty. Mało która klinika to ma, a nawet jak ma, to nie używa (i tak trzeba wszystko pomierzyć ręcznie), ale cycki \'przymiarkowe są rewelacyjne. Wyglądają jak kurze piersi (nawet kolor podobny i tekstura) i mają kształt prawdziwej piersi, a nie torebli silikonowej. Od srtony ciała mają wgłębienie na pierś kobiety, a od strony zewnętrznej zarysowany sutek. To dopiero dało mi właściwy obraz tego, jak będzie wyglądał mój cycek po operacji i pomogło w wyborze. Hmmmmm... lekarz zakazał mi pisania na komputerze przez 2 tygdonie, a ja słowotoku dostaję....

Gość malina02
hej dziewczyny ! Musze sie pochwalic moimi bliznami . smaruje je Zelem CONTRATUBEX dopiero drugi tydzien i jak pod jedna piersia bylo zgrubienie to juz go nie ma a obie blizny coraz mniej widoczne.super ten zel polecam. jestem dopiero 5 tydzien po zabiegu. chetnie wysle zdjecia cycuszkow zebyscie ocenily...

Gość malina02
do janess ja mam 375 przy wzroscie 160cm.

ale jakie? HP, MP, LP??? jaka średnica podstawy? Anatomy czy okrągłe?

OVNI to troszkę mnie pocieszyłaś;d ja mam mieć okragle TSF 325cc no ale spytam o większe.. dzis ogladalam staniczki 75 D w ney yorkerze- CUDNE;d ja chce takie cycuchy! wiecie co już sie nie boje.. :D wkoncu baba z jajami jestem a nie.. ;d jedyny mj problem to że pale.. dzis jeszce zapale od jutra stop.. wiem ze mialam nie palic 2 tyg przed op.. ale samo tak wyszlo.. ehh glupia jestem. choc wyniki mi super wyszly, ekg super, wiec chociaz tyle.ma czytalam ze substancje \"smolite\" \"ulatniaja\" sie po 48 h.. ;)

Zabieg miałam w piątek jakos dochodzę powoli do siebie no czasem nie jest lekko ale głowy do góry liczy się nastawienie

zania o ile dobrze pamietam to ty chcialas robic jeszcze jedna op,zgadza sie?? ja w sumie jesie zadowolona :/ niby sa te moje cycuchy fajniesze bo takie jedrne itd ale staniki moge nosic te same :/ raczej mi sie nic nie powiekszylo tylko ujedrnilo i oswierzxlo:/

Dziewczyny napiszcie jak to jest z tą opuchlizną kiedy ustępuje i czy potem rozmiar piersi się zmienia?

Ovni, nie wiem czy przegapiłam, u jakiego lekarza się operowałaś? i jakie masz impl? opuchlizna może się utrzymywać chyba kilkanaście dni (do miesiąca..??) i mogą po jej całkowitym ustąpieniu piersi zmaleć niestety :( Ovni, jeszcze o tych cięciach - wiadomo, że im większe sutki tym łatwiej to cięcie zamaskować i jeśli są zupełnie małe to nie da się go zrobić i tyle. ok 3cm średnicy już wystarczy do wprowadzenia średniej wielkości impl. niestety, dochodzą tu też względu anatomiczne - jak u mnie na przykład :( mam sutki \"zabawnie\" zbudowane i gdyby mi zrobiono cięcie okołobr. to mogłyby się od dołu (tam fdzie się nacina) przy zarastaniu blizn wciągnąć.. nie ma natomiast więszego znaczenia przy późniejszym braku czucia w brodawkach czy ciecie było pod czy wokół br - niektórzy lekarze twierdzą, że właśnie cięcie w fałdzie podpiersiowym częściej owoucje utratą czucia niż to na otoczce.. Malina - prześlij, szczególnie fotki ze \"zbliżeniem\" na blizny :)

ovni no ja nie wiem jak Ty mozesz miec ladne piersi przy Twoim wzroscie i \"O\" wyjsciowce i takim malym implancie, najlepiej jakbys fotki podeslala, zeby pokazac jak to wyglada, bo ja mam 168cm, 300cc Mentor moderate i mam male C mialam nie az takie malutkie wczesniej), a tez jestem zwolenniczka malych piersi ale nie wyobrazam sobie jakbym wygladaal gdybym zdecydowala sie na 250-275, ktore z poczatku planowalam twardo!

A ja przełożyłam termin op z 29 na 16 stycznia już nie moge się doczekać... Malina czy ja też moge prosić o fotki...

Kotek, a jaki ty masz profil? wysoki? pisałam już nie raz - na przykładzie kilku dziewczyn z tego topiku - profile robią ogromną róznicę, ale z tego co pisze OVNI to ma okrągłe i niski profil (ile masz OVNI cm projekcji?).. nie wiem - muszę to zobaczyć hihi :P

no Sam ja tez mam niski tzn ten zwykly moderate, ..mozliwe, ze tutaj jakos glebiej pod miesien ten impalnt wkladaja bo ja juz nie wiem, pomijajac fakt, ze kazda z nas ma inny gruczol piersiowy, szrokosc klatki itd, ale ja tez jestem bardzo szczupla ..?

to średni masz nie niski :) powinnaś mieć napisane wymiary przy jakimś wypisie. możliwe że techniki prowadzenia zabiegów różnią się w usa i u nas, ale mięsnie piersiowe są dwa i impl wkłada się pomiędzy nie (ew pół na pół, częściowo pod mięsień, częściowo pod gruczoł) :) nie wiem czy Tobie przesyłałam swoje zdjęcie z teraz, bo komuś a pewno wysyałałam - ja jestem naprawdę drobna ale mam szeroką klatę :D (przy całym jej obwodzie pod biustem aż 65cm hihi) i zaproponowano mi 325 wysoki profil.. w przypadku OVNI to chyba bardziej jej osobiste prefenrencje decydowały o tak małym implancie - jak sama pisała.. na początku tego topiku była dziewczyna też 180cm, raczej szczupła i z chyba 300 albo 310 okr z wysokim profilem wyszło jej spore 70E (wyjściówka maleńka) - róznie bywa hihi ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się