Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Black - myślałam że zniknęłaś bo się przestraszyłaś moich zdjęć hahahhaha :P któras z was pytała czy można mieć uczulenie na silikon - można. i raczej nie słyszałam o jakichś testach uczuleniowych na to..

Gość sysolinka
samm czesc kochana :):) poprostu jestem teraz u mamy i malo siadam d kompa:) a ciebie sie wystraszyc???? przestan zajebista laska jestes :))))

dzieki kobietki za odpowiedzi. Znalazłam też klinikę na czechach, dr Brzuchański, mówi Wam to coś? Wertuje opinie i fora i w sumie ma dobre opinie, no i taniej....hmmmm. Może wiecie cos więcej na jego temat, te co dłużej w temacie :) napiszcie proszę :)

Ja jestem z zachodnio pomorskiego Szczecin/Berlin jestem reprezentantka polskiej kliniki plastycznej w niemczech:) Dlatego znam tutaj opinie Polskich Lekarzy gdyz Plastycy z Niemczech przyjezdzaja na tak zwane douczenia do naszych Polskich Lekarzy .....takze Kasprzyk i Dmytrzak sa na pierwszym miejscu..... Black podaj prosze maila:)

Aniula 28 slyszalam ze Kubasik robi paskudne blizny ,masz moze jakies kolezanki ktore tam robily zebys sobie mogla ogladnac jego prace!

czesc dziewczynki:) zania meila mam przy nicku:) chcialam sie pochwalic :) mam dzisiaj rocznice z moim kochanie i rano dostalam 60 pieknych czerwonych roz w duzym podelku na ktorym sa moje fotki:)hahaha no podzielilam sie moim szczescoem:D

Black az 60 o kurde ale sie chlop postaral:) to ja tez sie pochwale w sobote obudzil mnie moj maz 7 rozami i piekna branzoleta z D&G.Pieknaaaa strasznie kocham mojego maza czasem rozmyslam gdzie on sie taki normalny uchowal:) Black dlugo jestescie razem:)

Gość Miśka87
Dziewczyny!! do tych które rodzily (i wiedza jak to jest miec piersi): moja siostra miala wlasnie operacje u Szczyta, ogolnie jest zadowolona, ale juz chcialaby wieksze piersi: miala podniesienie z powiekszeniem, wybrala 325 mentora, ale na moje oko to miala wieksze kiedys po dzieciach dopoki nie schudla...szkoda mi jej troche tyle wycierpiala i nie widac efektu... tzn przez ubranie, bo ogolnie to ladnie jej zrobil biust, pozdr

zania no wlasnie dzisiaj minal roczek:)nasz pierwsza rocznica :)I TEZ GO STRASZNIE KOCHAM :) dostalam cos jeszcze ale tym sie pochwale za jakis czas :)haha

Miska jak bedzie chciala zrobi sobie wieksze:) Duzo dziewczyn boii sie ze beda za duze a jak juz maja wolalyby wieksze:)Dlatego wszystkim doradzam nie bojcie sie rozmiarow:)))

Gość Miśka87
Zaniaa, dokladnie to samo jej mowilam (milo ze ktos mysli tak jak ja:), i dzieki mnie przed operacja zmienila z 300 na 325...mimo ze wczesniej miala duze B. Ja tez sie zastanawiam nad rozmiarem... chcialabym napewno nie mniej niz 375 ale nie wiem czy to sie uda ;) poki co wszystko przede mna

Gość Miśka87
Zania i Black z tego co kojarze to Wy chyba macie najwieksze rozmiary z calego forum:) i nie widze zebyscie zalowaly wiec cos w tym jest ze im wieksze tym lepsze;) tylko kwestia tego ile komu mozna max zaproponowac... zobaczymy co mi lekarz powie, mam nadzieje ze nie pozbawi mnie marzen hihi

Dziewczyny oczywiscie że lepiej brac NAJWIEKSZE jakie wam zaproponuje!! Ja po ciazy robie znowu cycki, wieksze.. z 500-600cc. Teraz mam 325 niby staniki rozmiar D, przymierzalam C i male ale.. wcale takie duze nie sa! Lubie swoje nowe cycuchy ale nawet mogly by byc 2 razy wieksze! ;) A moj byly wczoraj skomentowal moje piersi \"przez 2 dni nie moglem w to uwierzyc, myslalem ze mi sie to snilo i mowilem i do siebie \"czy to byl sen?\" hahah:D no i dodal ze sa zajebiste.. ;)

Miska pamietaj ze lekarz specjalnie male proponuje abys sobie pozniej znow powiekszyla:)

Ja mam 480 i nie wyobrazam sobie miec wiekszych sa jak w sam raz . Planuje jeszcze dziecko i mam nadzieje za za 10 lat nie bede chciala ich wymieniac gdyz nie chce wiekszych.... uwazam ze juz mam wielkie:)))pasujace do mnie.

Gość Miśka87
Zania znowu chyba masz racje,ale nigdy nawet nie pomyslalam o tym ze nasi lekarze sa tacy cwani... zauważcie ze w Usa 400 to takie jakies minimum :) i to robia kobiety ktore mialy wyjsciowe jakies AA, po 500 sobie wstawiaja... wiec jakos jest to mozliwe, ale chyba nie w Polsce... zaraz Wam przesle linka

Gość Franzezka
Ja dziś wyjeżdżam na święta i z tej okazji życzę wszystkim cycolinkom Wesołych Świąt i Szampańskiej Zabawy Sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku.

Miśka - szkoda, że tam nie piszą czy impl jest pod mięsień czy gruczoł (przynajmniej ja nie zauważyłam przy tych fotkach, jest to moze gdzieś indziej opisane?).. swoją drogą ten dr Rey chyba sam siebie też kilka razy operował :P hihi ;) Franzezka - wszystkiego NAJ! 😘

Gość Miśka87
Samanta niestety nie jest to nigdzie zaznaczone, ale wygląda jakby było pod mięsień, przy takim rozmiarze wyjściowym chyba nie byłoby sensu robić pod gruczoł... A ogólnie dr Rey to taki laluś ;) oglądałam kilka jego programów, żonę też sobie fajnie przerobił:)

uroczy facet :P właśnie wygląda to jakby było pod gruczoł. swoją drogą jednak trudno mówić o czymś takim jak \"za mało skóry\".. tyle że.. implanty solne przez 6 miesięcy można DOPOMPOWYWAĆ - stąd może u nich zaraz po op było mniej tego płynu, a potem sukcesywnie była zwiększana jego ilość..

coś mi ucięło.. chodziło mi o za mały mięsień i za mało skóry - przy tych solnych można to przez jakiś czas stopniowo zwiększać, co daje mozliwość rozpychania kieszeni (i miesnia) stopniowo

tutaj jak Wam mowilam wsadzaja kazda ilosc cc chodz przy saline chyba faktycznie mozna wiecej wpompowac niz przy sylikonach)!! naprawde, ja bede obstawac przy tym, ze tu maja lepsze nowoczesniejsze metody, a dr Rey to moj ulubieniec, jest bardzo pozytywnym czlowiekiem, oe sie nie operowal, on juz taki ladny jest (chyba portugalczyk o ile dobrze pamietam), jest chlopakiem z sierocinca i mimo ogromnego majatku i slawy,do ktorej doszedl sam ciezka praca i nauka, jest skromny, pelen radosci zycia i pomaga, operuje ludzi oszpeconych biednych za darmo..jego zonka to zepsuta rozpieszczona panienka z bogatego domu, ale sie kochaja bardzo..moj ulubiony program hehe

Kotku, po prostu jest dużo, dużo bardziej powszechne i stąd pewnie inne metody.. pewnie i lepsze, w końcu praktyka czyni mistrza, chyba tylko w brazylii więcej nastolatek ma implanty w cyckach niż w usa.. ;)

no tak oczywiscie, ze wynika to z lat praktyki i szeroko zakrojonej nauki w tej dziedzinie:) a ja kocham moje piersi nabralam ochoty na nowo na sex, po dziecku cos mi sie odechcialo, a teraz oszzz jak jest fajnie jak za te cycuchy facet zlapie, ..:) sorrka za szczegoly, ale jestem taka happy, ze sie zdecydowalm na to, chodz latami sie zarzekalam, ze tego nie zrobie..nie wiedzialabym co bym stracila..aaa i dziekuje opatrznosci, ze mam czucie w piersiach, sutkach, wsio tak jakbym sie z nimi urodzila:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się