Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 hmma co tu sie znowu za jakies zamety dzieja?? violesia jakie intrygi masz na mysli?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 6, 2009 Maja, będę czekać na jakieś info od Ciebie po operacji, bo ja zaraz za tobą w kolejce :) Black - poczta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 ewcia konewcia jaki masz teraz rozmiar?? ja mam 500 i 550 rozmiar 75 e(ale nie w kazde sie mieszcze) lub f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 6, 2009 Black - Ewcia ma swoje impl w stopce ;) anatomki 685 :) (mogę Ci przesłać jej zdjęcie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 violesia ale sam postapila slusznie stawajac w obronie tej dziewczyny,twoja wypoiwiedz natomiast byla nie na miejscu,kazdy moze sie tu wypoiwiedziec i nie musi byc pytany o zdanie a dla rozladowania atmosfery dodam ze bede miala 3 op:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 sam wiem :) ale jaki ma rozmiar cycuchow przy takim duzym implancie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 a zdjecia poprosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 6, 2009 o matko.. pisała kiedys.. ale nie pamiętam :( kostiumy kapielowe (górę) kupowała xl chyba ;) a masz już mniej więcej ustalone, kiedy chciałabyś mieć tę 3 operację? też u jarlińskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 tak,jest swietnym fachowcem ale jeszcze nie wiem kiedy,najpierw musze sie dowiedziec co mi sie z ta piersia robi itd ale mysle ze chcialabym w majuto bedzie akurat 7 miesiecy po ostatniej op:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 6, 2009 ciekawe jakie teraz wkładki Ci zaproponuje.. :) na beauty w polsce jest taki wątek "implanty powyżej 500" czy coś takiego - coś dla ciebie hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 zalogowalam sie tam ale nie potrafie sie na tym forum polapac :/ strasznie skomplikowane jest ehhh jak mozesz to wyslij mi na poczte linka zebym mogla looknac ;) dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Marzec 6, 2009 http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?t=9061 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 dzieki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 6, 2009 noszę teraz 80/od F do H zależy jaka firma ale najczęściej znajdę G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 6, 2009 co do 3 zabiegu to słyszałam ,że rok powinien być odstępu...minimum!!!!!!! znikam do chatki -pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewcia konewcia 0 Napisano Marzec 6, 2009 acha stroje to kupuje xxl ,a majtki M lub L JEST TO KŁOPOT BO TYLKO NA ZAMÓWIENIE....:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Marzec 6, 2009 maja wyslalam ci fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Marzec 6, 2009 Maju domyśliłam się ,bo jesteś ze szczecina ,a tu tylko jedna kobieta kobieta przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 juz sie dowiadywalam,minimum odstepu miedzy operacjami to 6 miesiecy :) ewcia sliczne masz te cycuchy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Marzec 6, 2009 Violesia poczta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 6, 2009 Jeszcze 12 dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violesia 0 Napisano Marzec 6, 2009 Aniula, Janes POCZTA :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 janes no prosze jak zlecialo:):) przypomnij mi jaki masz wyjsciowy rozmiar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 6, 2009 BlackSaphir83 zlecialo,zlecialo i euro tez \"zlecialo\":( To nic wiecej jak \"AA\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karo.s Napisano Marzec 6, 2009 Aniula , prosiłabym Cie o info na temat jak pobyt w klinice , jaka opieka i atmosfera, ile dni krytycznych po zabiegu , że dr. ok to już wiem, kiedy wsiadłaś do auta i jak długo na przeciwbólowych .będe wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 no niestety a jaszcze kilkanascie dni temu wymienialam po 4,82 heh a zy tym aa mowisz powaznie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 6, 2009 to tylko 9 cm roznicy:(niestety:(bedzie wiecej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saphire1983 0 Napisano Marzec 6, 2009 janes zawsze to cos a po jakims czasie zrobisz nastepna ;) od czego trzeba zaczac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Marzec 6, 2009 BlackSaphir83,a orientujesz sie jak to euro na dzien dzisiejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach