Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość to ja 82
Do BB320 Leki juz odstawilam calkowicie. Najgorsza jest noc, bola plecy i nie ma jak sie ulozyc. Mam tez problem z ubieraniem, ale ogólnie jest dobrze.

Gość zuza1234
ooo jestes Teqiuila.plis wyslij mi fotkk .mam jedno dawne zdjecie sprzed kilku tygodni a mialam taka wyjsciowke jak ty wzrost i taki sam implant lacznie z nazwa firmy :-) basia11@onet.com.pl

Gość zuza1234
tequilla22 chcialabym porownac jak one beda u mnie wygladac po takim czasie czy zmaleja strasznie

Gość BB320
Dziewczyny powiedzcie czy dalyscie radę po operacji same się ubrać czy musiał wam ktoś pomagać?

Gość zuza1234
bb320 . Osobiscie w zyciu bym sama nie dala rady.Pisze osobiscie bo kazy przechodzi inaczej.Moj maz wzial na caly tydzien wolne i robil kolo mnie wszystko . czesal mi wlosy ubieral przynosil jedzenie /leki picie .Nigdy bym sobie bez niego poradzila .spalam na siedzaco i nawet z takiej pozycji to on pomagal mi wstawac . Kocham cie moj mezulku :-D

Gość BB320
Zuza dzięki za odpowiedź pozdrowienia dla super męża ☺

Gość Domka80
Do gość Musisz mieć duża asymetrię jeśli dr zaproponował taka rozbiezność w rozmiarach, chociaż przy anatomach to sie gubi bardziej. Ja miałam asymetrię ale dr wybral jeden rozmiar .

Gość Domka80
U mnie to samo, maź robił wszystko doslownie... Nie wyobrażam sobie inaczej, nie dałabym rady. Uważam ze po 2 tyg jest juz w miarę Ok pomijając te moje dodatkowe "gratisy" bolowe. Co do zmniejszania sie piersi po operacji to uważam ze jest odwrotnie, gdy mięsień puszcza, cyc jest wydatniejszy.... Chyba ze ktoś miał mega opuchliznę.

Gość Domka80
Dzis zrobiłam foto po Ok 2 tygodniach i wielkości nie ma żadnej różnicy, ale za to zbliżyły sie bardzo do siebie o Ok 2 cm.

Gość gośćKasia
Kurwa !!!!! Robi mi sie opryszczka nie wiem albo zajad bo w kaciku ust piecze i jest zaczerwienienie.... No to juz po operacji..... Jestem wściekła na maksa.... Tak nie mogłam się doczekać operacji a tu proszę dzien przed taka niespodzianka:(

Gość zuza1234
gosc Kasia lec do apteki szybko sa mascie i plastry kup i smaruj ile wlezie

Gość gośćKasia
Zuzia1234 Kupilam masc na zajady i smaruje olejkiem z drzewa herbacianego. Myslisz ze przez ten zajad lekarz odesle mnie do domu ????

Gość gość marzena
Kasia i to pedzikiem biegnij. Może nie zdąży się rozwinąć. A ja jutro idę na usg. Modlę się zeby nic tam nie wyszło. Moje 2 koleżanki są po usunięciu raka z piersi i stad moje obawy. Bo moja morfologia od lat wymaga wiele do życzenia ale łykam żelazo i kwas foliowy. Zuza czekam jutro z niecierpliwością na fotki

Gość gość marzena
Kasia to masz opryszczke czy zajada?

Gość gośćKasia
Marzena To raczej zajad. Mam anemie wedlug badan poprostu zle sa te wyniki . to jest zaczerwienienie. Opryszczki nigdy nie mialam. Przykladam czosnek jem wit.b2 i smaruje czym sie da....

Gość zuza1234
Kasia a pokazywalas to w aptece ??moze te babki by powiedzialy czy to opryszczka czy tylko jakis maly zajadzik??one tam troche sie znają. jak cos to przypudruj na piatek ;-p gosc marzena mam kontrole dopiero na 18:15 takze pojutrze rano wysle na maila ;-)

Gość gośćKasia
To zajad. Nie ma pecherzy tylko zaczerwienienie. I piecze. PPrzykładam czosnek smaruje masci i kupiłam wit.b 2. Mam slabe wyniki krwi. Od 3 miesięcy jadłam turbo spalacz tluszczu cwiczac na silowni i stąd takie wyniki anemia :(

Gość gośćKasia
Napewno lekko go korektorem potraktuje :( i mam nadzieje ze nie zauważa:( jestem zdrowa zadnego przeziębienia:( kataru czy cokolwiek. Tak się doczekać nie mogłam i już na Męża krzyczalam że mnie opryszczka poczestowal....

Gość zuza1234
Kasia jak masz anemie to czesto w kacikach ust sa pekniecia .przerabialam to w ciazy . jak to nie jest opryszczka to nie masz sie czym matrwic .dbaj o siebie zeby jakiegos choler***stwa nie zlapac .ja 3 dni przed dostalam kataru kaszlu i migdaly mi wywalilo...ach ten pech !!ale nic sie nie przyznalam .a troche to podleczylam w te trzy dni ale nie tak do konca ;-) niestety po operacji jak mialam zakaszlec to byl koszmarrrr :-(

Gość gośćKasia
Juz nie wychodze z domu :( jutro tylko kontrol u onkologa i nie idę nawet na wywiadówki do dzieci pójdę jak będę po :( czosnek pomaga nie ma obrzęku i tak nie piecze gorzej jak przyloze:(

Gość Lidia_in_red
Dziewczyny kiedy przestały ścieków się czuć takie grube i spuchniete na brzuchu w szczególności po operacji ? Bo ja jak nawet troszkę zjem to czuje ze brzuch mi wielki wywala; (

Gość gość
JP wpisz sobie Dr Marcin Sierociński Katowice i wskoczy ci strona.

ja to chyba serio jestem szczęściara :-) niedość ze cycki mi wyszły zaje***iste to jeszcze super zniosłam te dni po zabiegu i robiłam od początku wszystko wkoło siebie :-D

U mnie tak samo jak u Leni :) tego samego dnia co wyszłam myłam już sama głowę. Jedynie czego nie dałam rady to córy 7 miesięcznej nosić czy podnieść z łóżeczka więc mąż na tydzień wziął wolne w pracy bo ten mój mały gagatek nawet nie siedział jeszcze sam :) Na miejsce kierowcy też szybko wsiadłam bo kilka dni po operacji. Nikt mi nie mówił, że nie można, a że czułam się bardzo dobrze, musiałam załatwić parę spraw to nie widziałam w tym problemu :)

Gość zuza1234
Lidia in Red .Ja mam dzis 9 dzien od op. I dopiero brzuch zaczyna jakos wygladac .choc jestem chuda mam 48 kg to probowalam dzis zalozyc jensy i ledwo sie dopinam :-( Leniiaa Ty to naprawde lagodnie to przechodzisz az zazdroszcze .ja bardziej z tych cieniasow :-D

Gość gość marzena
Kasia jak to zajady czyli pęknięcia w kacikach ust to chyba na zabieg wpływu to nie ma. Tym bardziej ze masz kiepskie wyniki i dr mówi ze przejdą. Ja w aptece kupiłam taka pomadke na zajady. Jest super. Napisane na niej lips i jest taka zielona

Gość BB320
Leeenia eleni1 Wy jesteście super babki. Macie ekstra cycki i dajecie radę bez marudzenia. Już jutro będzie nas więcej ☺

Gość zuza1234
Kasia nic sie nie martw do piatku dbaj o siebie i jedz do kliniki odebrac swoje wymarzone piersi :-) bede razem z Toba wirtualnie :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się