Gość 380 Napisano Maj 16, 2017 Hej dziewczyny ja jestem tydzien po kontroli i mnie lekarz pozwolil a nawet kazal nosic stanik z fiszbina na dzień a na noc ten pooperacyjny. Polecil tez sklep heh z bielizna pojechalam kupilam pani mi pieknie dobrala staniki pokazala jak dopierac na co zwracac uwage Narazie moge nosic z fiszbina i sama koronka bez zadnych poduszek czy usztywniaczy. Fakt sporo kosztowaly ale sa cudne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Maj 16, 2017 380 co ty!? Już możesz? A przypomnij ile jesteś po op. Fajnie tez juz bym chciała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2017 Ja 4 tygodnie mam nosić pooperacyjny, potem sportowy z podtrzymującymi miseczkami, a dopiero za półtora miesiąca mogę bez fiszbin ale tylko na czas pójścia do pracy, bo potem mam zakładać jeszcze sportowy na resztę dnia i na noc. Trudno, jakoś przeżyje. Eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2017 Ja 4 tygodnie mam nosić pooperacyjny, potem sportowy z podtrzymującymi miseczkami, a dopiero za półtora miesiąca mogę bez fiszbin ale tylko na czas pójścia do pracy, bo potem mam zakładać jeszcze sportowy na resztę dnia i na noc. Trudno, jakoś przeżyje. Eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 16, 2017 Do 380- jakiej firmy polecił Ci lekarz staniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AksamitkaAga Napisano Maj 17, 2017 Jestem niecałe 2 tygodnie przed zabiegiem. Zaczynam się troszkę stresować ale doczekać się nie mogę! Bylam już na USG i wszystko w porządku (miałam wcześniej usuwane 2 guzy). 29 maj, trzymajcie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 Aksamitka Aga Też kiedyś miałam usuwane 2 guzki, torbiele. Nic się nie przejmuj, teraz nawet piersi z implantami można operować gdyby była potrzeba. Przed operacją powiększenia znów okazało się że pojawił się kolejny, ale to nie było przeciwwskazaniem do operacji. Za pół roku pójdę na USG a jak będzie potrzeba to jest możliwe laserowe usunięcie, bez cięć itp. Tak uzgodniliśmy z lekarzem który robi mi USG piersi. Co do operacji to też się nie przejmuj. Raz dwa i będzie po strachu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AksamitkaAga Napisano Maj 17, 2017 Dziękuję za wsparcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 Dziewczyny czy wam też się tak piersi zmieniają z dnia na dzień? Nie mogę uwierzyć że to się tak szybko zmienia. Już nie są stożkowate tak jak drugiego dania i tak jakby się prostowały, bo na początku były trochę na boki. Jak zdjęłam ten stanik wczoraj na chwilę to piersi są naprawdę dużo większe niż się to wydaje w tym staniku. Dobrze że wybrałam te 350 bo są idealnej wielkości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2017 Takie cyce to teraz skarb.Tylko ich pielegnuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 17, 2017 Co lekarz to inne zalecenia. U mnie np miesiąc w staniki pooperacyjnym dzień i noc. A po miesiącu śpię bez a na dzień miękki bez fiszbin i tak przez pół roku :-) ale najważniejsze to się słuchać swojego lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 380 Napisano Maj 17, 2017 jutro bedzie 6 tyg po operacji. od tygodnia nosze z fiszbina. Biustonosze firmy Ewa Bień:) Maja strone inter. to sobie zobaczcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czikson Napisano Maj 18, 2017 hej dziewczyny, mi moja lekarka kazała nosić jak najduzej ten pooperacyjny, powiedziała,że najwczesniej 2 mies po operaacji moge patrzec za jakims innym,ale jeszcze nie byłam.,bo nie wiem wlasnie gdzie się wybrać po najlepszy. A jesli chodzi o operacje to mialam identycznie jak Daria, mega sie balam! poplakalam sie na stole operacyjnym,ale tak mnie Pani pielęgniarka zagadała ,że usnelam nawet nie wiem kiedy i obudzilam sie z biustem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Maj 18, 2017 Na mnie uwagi nie zwracali jak plakalam , takie wrażenie miałam;) cos podali i zasnelam. Nikt się nic tam nie odzywał... Ja juz dwa staniki kupilam:) noo nie mogłam się powstrzymać. Rozmiar 80D to chyba nie takie male:) jestem zadowolona, szczęśliwa może trochę... Bo mi żyć nie daje czas oczekiwania na wynik z tego guzka:( tak się boje i nie potrafię myśleć o niczym innym! Oby było ok z nim! Po niedzieli będę dzwonić bo dzisiaj jeszcze nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Takie cyce to skarb tylko ze to silikon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Maj 18, 2017 I co z tego ze silikon:) a jakie piękne;) idealne sterczące ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 18, 2017 Dziewczyny a obie piersi zmieniają się tak samo, bardzo u mnie jedna jest nieco wyżej.. Myślicie że się to wyrówna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Pewnie tak, ja jestem 9 dni po ale mam obie równe i na tej samej wysokości. Tylko że są dalej bardzo opuchnięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czikson Napisano Maj 18, 2017 Darsianka o jakim guzku Ty mówisz!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 18, 2017 Do gość właśnie u mnie jedna zeszła bardziej w dół a druga nie. Są takiego samego rozmiaru tylko ta wysokość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Też mam torbiel do usunięcia ale to dopiero za pół roku zrobię laserowo. Wyszło mi że odnowiła się w tym samym miejscu co kiedyś miałam. Dowiedziałam się tydzień przed operacją. Zuzka Może to nic złego i ta druga też się obniży. Nie wiem bo sama jestem kilka dni po i chodzę ciągle w tym pancerniku z pasem ściągającym. Być może tak to wygląda i trzeba poczekać. Ja dziś pierwszy raz od operacji pójdę cała pod prysznic, bo dopiero teraz mogę i wtedy je dobrze obejrzę to dam znać jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Cześć dziewczyny :) Mam pewien dylemat a mianowicie za 5 dni mam operacje, wybrałam 330ml implant okrągły, teraz sie zastanawiam i trochę zaczynam żałować, że wybrałam chyba za mały, chciała bym mieć rozmiar D. Aktualnie mam 70cm pod biustem i 80cm w biuście. Jak myślicie jaki rozmiar końcowy z tego wyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Maj 18, 2017 Czkikson na USG przed operacja wyszło ze mam jakąś zmianę. Lekarz który robił USG mówił ze to chyba gruczolakowlokniak czyli nie groźna zmiana. Ale to tylko USG dlatego podczas operacji doktor pobrał z niego materiał do badania. No i czekam co to jest. Gosc- ja mam 340ml i Wyszedl rozmiar D. Ale to zależy od budowy ciała. Miałam mieć 380 a z mieściło się ledwo 340 wiec wszystko okaże się przy operacji. Ale jak bym miała 380 to były by olbrzymie. Teraz jest idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Do zuzka 9022 miałam tak samo piersi się układają. Teraz jestem 10 tygodni po operacji i różnica między piersiami się wyrównana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 18, 2017 Gość ja mam 75pod biustem, implant 325 i teraz w biuście 92. A wyjściowe było zero ;-) do gość 2 :-) uspokoilas mnie, niby wiem że mogą się układać nawet 3miesiace ale jak zwykle się martwię na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Byłam pod prysznicem i z jednej rany zaczęła mi lecieć krew. Nie wiem czy strup mi się oderwał ale dość się polalo. Przestraszyłam się:-( podlozylam tam gaze ale boję się że się przyklei i zaś będzie to samo, poza tym są ladne i równo ułożone. Nie sterczą na boki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2017 Byłam pod prysznicem i z jednej rany zaczęła mi lecieć krew. Nie wiem czy strup mi się oderwał ale dość się polalo. Przestraszyłam się:-( podlozylam tam gaze ale boję się że się przyklei i zaś będzie to samo, poza tym są ladne i równo ułożone. Nie sterczą na boki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 19, 2017 Gość ja prawie miesiąc myłam się tak, żeby do blizn nie docierała woda, żeby ich nie zamoczyć. Może sisz bardzo uważać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2017 Też będę uważać, bo narobi się jeszcze. Zuzka Długo miałaś opuchnięte piersi? Ciekawa jestem kiedy zejdzie i nie mogę się doczekać żeby włożyć stanik sportowy. Ten pancernik w tym upale mnie wykańcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzka9022 Napisano Maj 19, 2017 Chyba tak po dwóch tygodniach były już całkiem ok ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach