Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość NataliaNiki23
Marbier wyslane Kochana

Gość Marbier88
NataliaNiki23 Boskie. Właśnie takiego efektu oczekiwałam, a nie dwóch groszków ;) zazdraszczam ;) Szybkiego powrotu do formy życzę :)

Gość gośćeee111
Milka na kiedy masz operacje? Ja się zastanawiam między 345 a 390 anatomiczne i mam mętlik w głowie:/

Gość gość NataliaNiki23
Jak będziesz chciała wiecej zdj pisz

Gość Moli85
NatakiaNiki23 - umieram z ciekawości :) czy mogę poprosić o zdjęcia? moli85@o2.pl Benia - wspaniala wiadomość! :)

Gość gość NataliaNiki23
Moli zapraszam na etheticon bo mam problemy z pocztą

Gość gość Benia
becia.007@o2.pl ja też ja też ją tez :) Moli cieszę się bardzo ciekawa jestem efektu

Gość gość NataliaNiki23
Nie lubie kafeterii bo wiesza się ucina posty i nie da zalaczyc sie zdj

Gość eee111
NataliaNiki czy ja również moge prosić o zdjęcia:) ciekawa jestem efektu. Pozdrawiam

Gość gośćMonia22
Natka, czy ja też mogę zobaczyć? Myszka487@op.pl

Gość gośćMilka
eee111 operację mam 8 listopada. U mnie te 390 cc to max z mentora jakie się zmieszczą i takie wzięłam. Szerokość implantu 12 cm. Chciałam anatomy, żeby efekt był bardziej naturalny. Ale ja jestem bardzo szczupła...startuje z małego a, chociaż przed dziećmi miałam fajne piersi. Zależy jaki efekt chcesz osiągnąć. Tu większość Ci powie:"weź większe, żeby nie żałować" ;-)

Gość gość
Dziewczyny u was też się wiesza forum czasami cały dzień nie widać wpisów nowych

Gość Martkakkk
Moli85 Też mogę prosić o fotkę? martka_k85@interia.pl

Gość eee111
Milka to wizualne oceniasz 390 na duze u siebie?

Gość gość NataliaNiki23
Kochane nie dawajcie mi poczty podajcie nazwe konta na estheticon odrazu wam wysle

Gość gośćMilka
eee111 będę oceniać po operacji ;) Na konsultacji przymierzałam ten model implantu o pojemności 340 ml i wydawały mi się ogromne. Zobaczymy co będzie jak implant pójdzie pod mięsień. Tutaj jeszcze Monia22 ma mentory anatomiczne, tylko 440 cc. Jej wyszły piękne, duże piersi :) Monia22 przypomnisz z jakiego rozmiaru startowałaś i jaki nosisz teraz? Mi się kojarzy, że 70g :)

Gość gośćMonia22
Milka- dokładnie.. teraz mam 70 g :) :) :) Przed zabiegiem miałam duże a małe b. Jak chcecie zobaczyć moje w staniku to podeślę.. Będziecie miały podgląd...(Bez będę się chwalić za kilka miesięcy). Przed zabiegiem miałam 78 pod biustem, tylko że cycki były wyżej, po schudłam kilka kg i teraz mam 72 cm, a w biuście 96cm,

Gość gość Benia
Dziewczyny jeszcze dwa dni mi zostały trochę się stresuję czy nie będzie kłopotów. I myślę o rozmiarze ja nie chcę więcej jak 70c uzyskać a mam 70a. Myślicie że 275 ml będzie na pewno Oki?

Gość gośćmelka
Hej, jestem tu nowa wpadłam na to forum ze stresu ponieważ mam 8 listopada zabieg ! Wejściowe małe B po ciąży i wkładki maja być mentora okrągłe 350 , boje się czy nie będą duże chciałabym duże C jak robić to zwby było widać ale niezbyt sztucznie .. boje się efektu i czasu rekonwalescencji będę miała męża przy sobie tylko dwa tygodnie i porem do pracy wiec będę sama 3 tygodnie z dzieckiem..

Gość Martkakkk
Benia Też jestem ciekawa jaki rozmiar wyjdzie u ciebie. A ile teraz masz w biuście. Pamiętam że pod 68 tak?a jakie dokładnie okrągłe masz mieć? HP? Czy uhp? A może moderate? Masz możliwość zmiany wielkości w dniu operacji?

Gość gość NataliaNiki23
U mnie kolejna na szczęście spokojna juz noc :)Jutro.jade na kontrole :)

Gość eee111
Dziękuje Milka za odpowiedz, kiedy masz operacje? Proszę daj znać jak wyszły 390, tez widziałam 345 i dlatego mam dylemat:/

Gość gość
Dziewczyny jestem 5 dzień po . Dostałam dziś temperatury 38 I bardzo bolą mnie piersi. Są twarde jak skaly I ciągną i bolą. Lekarz kazał jutro przyjechać. Strasznie się boję że coś sie dzieje czy któraś miała gorączkę po tak jak ja ?

Gość gość Benia
Martkaa w biuście mam 81 mniej więcej 270 ml okrągłe mentor ale nie pamiętam jakie chyba hp.

Gość gość Benia
Do Gosc ja jestem przed zabiegiem ale czytałam gdzieś że jakaś dziewczyna miała gorączkę i czasami sie tak zdąża i to nic dziwnego więc nie stresuj się zrób okłady na głowę i weź leki jutro będzie lepiej

Gość gośćMilka
eee111 operacja już 8 listopada. Jutro wybieram się na badania krwi. Mam nadzieję, że będę zadowolona z efektu :) Melka przybij piątkę :) idziemy pod nóż w tym samym dniu :) Gosc gorączka oznacza stan zapalny w organizmie. Organizm walczy z jakąś infekcją. Oby to nie było nic poważnego...

Gość gośćmelka
Gośćmilka tak ! Tez zwróciłam na Teoja datę uwagę .. już o 12:30 mam być w Gdańsku na sama myśl mnie skręca mam nadzieje ze wszystko będzie ok chociaż napewno będę cierpiała ponieważ mój lekarz stosuje dreny po zabiegu i to ok 3 dni będę miała je w sobie .. widzę ze wybrałaś dość spory rozmiar .. niewiem czy wcześniej pisałaś ale możesz podać swoje wymiary ? Ja mam 170 55 kg i 350 cc mentor okrągłe , szerokość piersi to 13 cm .. ogólnie mam duża talie i mam nadzieje ze nie będą się rzucały w oczy .. wyniki już robiłam dwa tygodnie temu .. mam wszystko Gotowe ..

Gość eee111
Milka i Mela trzymam kciuki dajcie proszę znać jak wrażenia po:)

Gość gośćMilka
Melka mam się stawić o 15 w klinice, operację mam w Łodzi. Tak szczerze, to do mnie jeszcze nie dociera, że będę miała tą operację...jakoś nie mam czasu się stresować ;) Chociaż czasem myślę, że jeszcze ucieknę dr ze stołu ;) ale bardziej nie mogę się doczekać efektu:) Chcę się w końcu poczuć jak kobieta. Mam dwójkę dzieci, 4 i 2,5 latka. Mąż ze mną będzie ok 1,5 tygodnia. Później już muszę być sprawna, nie ma innej opcji, jakoś będę sobie musiała dać radę. Jak teraz nie zrobię tej operacji, to nie wiem kiedy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się