Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość
jak długo i dlaczego nie można podnosić rak po operaci?? nie mozna po nic siegnąc ani się uczesać???

Gość gość
jak długo i dlaczego nie można podnosić rak po operaci?? nie mozna po nic siegnąc ani się uczesać???

Gość gośćAda
Gość ja mam napisane ze przez 2 tyg po OP ale podnoszę je na wysokość ramienia Dzisiaj umylam i wysuszylam głowę , nie ukrywam to był mega wyczyn dla mnie Wszystko robiłam z pochylona głowa żeby łap nie podnosić za wysoko :))

Gość gośćNataliiaa
Cześć ja już po :) czekam właśnie na śniadanie i o 12 do domu :) Boli mnie trochę, słoń siedzi na klatce ale w mojej opini da się wytrzymać Pozdrawiam

Gość gośćsuzi
Hej dziewczyny :) u mnie to nawet bólu nie ma, najgorsze były zawrotu głowy ale spodziewałam się tego bo zawsze tak mam po narkozie. Na szczęście poki co przeszło. Tez czekam na śniadanko a Ok 10 mam wypis.

Gość Monika88 już nie goscik
Natalia i suzi super wiadomość. Tyle czekania i już po. U mnie też nie wiem kiedy to zleciało, został już równy tydzień. Teraz tylko robić wszystko żeby nie zachorować, a nie jest to łatwe kiedy wokół sami chorzy :(

Gość gość Bena
Hej. Z tymi rękami że nie można do góry to pewnie chodzi o szwy. A ja dzisiaj w końcu wstałam, zrobiłam poranną toaletę. Zjadłam mój pierwszy posiłek od niedzieli wieczora. No i teraz wypoczywam. Jutro wyjście. Chyba dzisiaj zmienią mi opatrunek ale lekarz powiedział żebym lepiej na to nie patrzala pierwszy raz. A i zaskoczenie, lekarz dzisiaj mi powiedział że mi jednak sam włożył 350ml bo było miejsce i szkoda by było nie włożyć. A ja chciałam 325ml. Ale w sumie zaufalam mu i w sumie to się cieszę, tylko pewnie dłuzej będę dochodzić do siebie

Gość gość Bena
Monika trzymam kciuki abyś się nie rozchorowała, bierz witaminę c jest wskazana.

Gość gość
Co myślicie o umieszczeniu pod powiez?

Gość gośćAda
Bena Natalia Suzi dziewczynki pamiętajcie że w domu bedzie trochę inaczej ,leki w żyłę mimo wszystko działają lepiej :) uważajcie na siebie Monika a nie masz zaleconego rutinoscorbinu? ja miałam brać przed OP po 1 tabl dz do tego dołożyłam sobie wiesiołek dziś mi mija równo tydzień :) byle do czwartku ...

Gość gośćAda
gość to zawsze dr ustala gdzie umieścić implant żeby było najlepiej do danej sylwetki .jesteś już po konsultacji?

Gość gość Bena
Masz Ada rację. Dlatego boję się że w domu będzie mnie bardziej bolało. Bo teraz to co 4godz.podaja mi w żyłę i jest w miarę ok. Oprócz tego że boli klata.

Gość gośćAda
Bena przede wszystkim nie dopuszczaj do bólu , bierz regularnie leki Co masz zapisane? Tylko wrzuć coś osłonowego bo żołądek po 3 dniach dostaje nieźle w kość i odpoczywaj

Gość gośćsuzi
Dzięki za rady Ada:) tak, ja dziś na spokojnie. Leżę żeby jak najmniej czuć dyskomfort.

Gość gośćNataliiaa
Jestem już w domu. Naprawdę nastawiłam się na mega ból a tu miła niespodzianka. Oczywiście piecze, skóra napięta, ciągnie ale naprawdę da się znieść :) od 6 rano nie brałam nic przeciwbólowego i narazie nie jest źle. Widziałam je dziś :) i są MEGA :) 295 ml to był strzał w dziesiątkę

Gość gośćLIDIA
goscAda jak masz rozpuszczalne to zostawi Cie z tymi plastrami. Ja nosiłam te same przez 2 tygodnie i tez sie dziwiłam kazał mi na nie psikac octeniseptem tylko. I po 2 tygodniach jak zdejmowałam to trwało to 1,5 godziny milimetr po milimetrze razem ze strupem

Gość gośćLIDIA
goscAda z drugiej strony uwierz mi, ze lepiej abys miala rozpuszczalne bo jak mialam sciagane szwy po wycieciu znamienia to nie wiem co to by bylo na piersiach. Szczypie i ciągnie. Już wolalam te plastry ze strupkami :P

Gość gość
Jestem po konsultacji

Gość gośćAda
Lidia ale ja oprócz plastrów mam opatrunki na całych cyckach i to dość mocno przesiąknięte krwią to mi chyba tego nie zostawi na następny tydz co? Natalia a ty nie miałaś zostać 2 doby? czy już mi się kićka? :) ja miałam to samo nastawiłam się na skalę bólu od 1-10 na 50 :) też poczułam miłą niespodziankę PO Bena ,Suzi dziś odpoczynek ale jutro dziewczynki wstajemy żeby rozruszać mięśnie :)) jestem ciekawa waszych wrażeń po pierwszej nocce w domu gość i co dr zdecydował w twoim przypadku?

Gość gość
hej, jestem po wizycie i zasugerowal pod powiez i ze bedzie lekko wyczuwalny a ja nie chce zeby byl;/

Gość gośćAda
Gość wrzuć imię albo jakiś nick będzie łatwiej :) A nie chcesz jeszcze skonsultować drugiego lekarza , ja tak zrobiłam bo jakoś po pierwszej konsultacji czułam niedosyt a do tego termin miałam tak zaporowy ze jeszcze bym czekała pół roku :) skonsultowałam w innej klinice u innego dr i tym sposobem jestem tydz Po :)

Gość clarka0
ok w takim razie podpisuję się , zeby bylo wiadomo ze to ja :) bylam u innego lekarza, tamten mi powiedzial zeby w ogole nie robic operacji ;/ bo beda wystajace do przodu. A ten z kolei powiedzial ze bedzie natualny wyglad, nawet to jak mnie mirzyl widac bylo, ze wie co robi a tamten byl jakis niepewny. Ten jest chyba najlepszy w miescie ma same pozytywne opinie i naprawde wszytsko tlumaczyl, duzo lat praktyki rowniez ma. nie powiedzial ze na pewno tylko ze wtedy szybciej dojde do siebie. termin mam juz wyznaczony mam zrobic usg 2 miesiace przed i krew 2 tyg przed, nie jest to postanonione ze pod powiez tylko sugestia ale nie wiem kiedy bedzie ostateczna decyzja pewnie przd op

Gość gośćAda
Clarka a mierzył ci grubość skory ? Proponował jakie implanty ? Jaką masz wyjściówkę ? A w ogóle to gdzie robisz OP? Ja zrobiłam w Poznaniu u Dr Ibrahima :) w czwartek mam pierwsza kontrole zobaczymy co z tego wyszło

Gość clarka0
mierzyl, powiedzial ze mam ponad 2 cm, mam takie 70c okolo powiedzial ze troche mam wlasnej wiec ok, implanty okrągle proponuje zeby trochę gore wypelnic- 250 albo 275 w zaleznosci jak zobaczy w trakcie op , 300 mowi ze za duzo bedzie, podstawa piersi jest szeroka ale mam waska klatke piersiowa wiec wielkie tez nie moga byc bo wjada mi pod pachy

Gość clarka0
i ja robie w Gdansku :)

Gość gośćAda
Clarka No to teraz musisz sobie zadać podstawowe pytanie czy zaufasz facetowi czy szukasz dalej :) bo to jednak decyzja na przynajmniej kawałek życia Ja dzisiaj chyba przesadziłam trochę prania + chyba za dużo chodzenia i teraz cierpię aż wzięłam tabsy i trochę boje się nocki

Gość clarka0
nie chce suzkac nikogo innego, chce robic tutaj w Trójmieście- to nie bla ostateczna decyzja tylko czy mam sie upierac zeby miec pod miesien- nie wiem:( A Ty jak dlugo po op jestes goscAda?

Gość gośćAda
Clarka wczoraj upłynął tydzień :) jutro mam kontrole Czyli jak rozumiem lekarz dał ci wybór pod mięsień lub gruczoł tak?

Gość gośćNataliiaa
Cześć wszystkim Jestem drugi dzień po i powiem szczerze że mnie nic nie boli. Zaczynam się martwić że to niedobrze czytając doznania wszystkich ;) Noc przespałam bez problemów. Wstałam rano bez większego wysiłku .. trochę mnie piecze, ciągnie ale ciężko mówić tu o jakimkolwiek bólu. Ja generalnie mam bardzo wysoki próg bólu ale żeby tak kompletnie nic ?? podniesienie rąk do góry też bez problemów... Jedyne co mi będzie dokuczać to spanie na plecach ...

Gość gośćsuzi
Mnie tez dziś coś pobolewa bardziej jedna pierś. Czuje jakby coś z mięśniem się robiło. Może za dużo rękami ruszam. Ale nic ciężkiego nie podnosiłam wiec chyba nic złego nie powinno się dziać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się