Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość Bena
Dzisiaj ja miałam gorszy dzień bo strasznie mnie bolały a nawet tak piekły zwłaszcza po wstaniu z łóżka, z którego nie mogłam sama się podnieść. Kiedy to minie....

Gość gośćAda
Dziewczyny ja jestem załamana jak dzisiaj szlam pod prysznic to z lewej strony wyczuwam implant na dole pod piersią tak jak na zdjęciach tych double bubble :( to może się jeszcze zmienić ? Tam mam mniejszy implant ale właśnie z tej strony boli mnie dzisiaj całe żebro

Gość msnats
Clarka0 ja też mam OP u dr m.k - w maju. Już nie mogę się doczekać. Dr zasugerował u mnie 320UHP żeby wypełnić górę. Mam swoje 70A- małe B, niby większe nie wejdą ALE wcześniej mówił o 275 HP, które mają szerszą podstawę niż te 320 UHP.. chcę sie targować na większe 350 albo 375 UHP - z racji tego że jestem wysoka 178cm waga 58 - boję się że 320 mogą zginąć, jedyny problem to że mam wąską klatke piersiową..

Gość gośćAda
Bena ja pierwsze dni miałam brzuch opuchnięty na maxa prawie jak w ciąży teraz pomału to ustępuje ale jeszcze nie wróciło całkowicie do normy

Gość gośćMilka
Cześć Dziewczyny, Czy jest tu ktoś kto powiększał piersi u dr Pisery w Łodzi? Szukam opinii o doktorze i chcę się umówić na konsultacje...

Gość gość Aga
Hej. Jestem 12 dni po zabiegu i mam pytanie do dziewczyn które są już po. Czy wy tez miałyście siniaki na piersiach?

Gość gośćAda
Aga to jesteśmy mniej więcej w tym samym czasie po Op :) ja mam delikatnie inne kolorki

Gość gość aga
U mnie jedna pierś jest super a na drugiej od spodu i między piersiami mam żółto brązowe siniaki. Trochę się martwię czy tak może być..

Gość gośćAda
Aga ja siniaków nie mam , ale żółty mostek i pierś wokół brodawki , zadzwoń do lekarza i zapytaj czy to normalne

Gość gośćAda
Lidia jak zajrzysz to daj mi znać proszę czy tez wyczuwałas implant Dziewczyny a wy tak macie? Ja prawa pierś Ok a lewa wyczuwam od spodu implant i wizualnie tez go widzę ( krawędź) pod piersią i ona mnie zaczęła pobolewac

Gość gośćsuzi
Ja tez jestem cały czas opuchnięta. Ręce, brzuch, nawet nogi. Czuje się jak prosiak.. masakra. GośćAda moim zdaniem powinnaś zadzwonić do kliniki i zapytać o te siniaki, bo raczej nie powinny się pojawiać. Chyba ze jakieś naczynko może pękło i od tego.

Gość gośćAda
Suzi ja tez byłam tak bardzo opuchnięta ale już jest lepiej , siniaki ma Aga , ja mam wyczuwalny implant od spodu pod jedna piersią i to mnie bardzo martwi , mój dr wyjechał i będzie dopiero za 3 tyg :(

Gość msnats
Clarka0 miałam jedną jedyną konsultację. Na lekarza jestem zdecydowana z tego względu, że znam zadowolone pacjentki no i jest z mojego miasta co jest znacznym ułatwieniem, chociażby w powrocie do domu (znajome znosiły podróż autem conajmniej tragicznie :D ). Z tego co się orientuję, na salę operacyjną lekarz zabiera kilka rodzajów implantów i w czasie OP po otwarciu torebki stwierdza, który będzie najbardziej pasował. Mimo wszystko mam zamiar poruszyć ten temat telefonicznie ok. 2 tyg przed samą OP, po wykonanych badaniach.. Sporo inwestujemy, więc efekt musi nas maksymalnie satysfakcjonować :)

Gość msnats
Clarka0 poza tym przed sama OP lekarz robi jeszcze jeden pomiar :) także ten implant, który przyjęliście kilka mscy przed OP wcale nie jest ostatecznym wymiarem

Gość gość PannaMigotka
Ja na szczęście byłam na konsultacji 3 tygodnie temu, a już za 8 dni mam operację więc chyba nic się nie zmieni (okrągłe pod mięsień 700cc) :) A do tego zero stresu (obawiam się tylko czy będę opuchnięta po narkozie)

Gość GośćWiosna
Cześć Dziewczyny! Czytam właśnie Wasze opisy i dla pocieszenia napiszę kilka słów od siebie. Jestem 11 dni po operacji, miałam 300 pod miesien. Pierwsze dni to był dramat. Po 7 dniu było już coraz lepiej. Dzisiaj byłam na wizycie konrtrolnej. Miałam ściągane plastry. Wszystko ok. Since mam na mostku jak i pod piersiami. Lekarz mówi, ze wszystko w normie, zapisał mi masc do smarowania. Pas muszę jeszcze nosić przez 2 tygodnie, ale nie jest już dla mnie takim problemem. Damy radę!!:) choć pierwsze dni to była masakra. Pozdrawiam wszystkie Panie, które mają odwagę spełniać swoje marzenia

Gość gośćsuzi
Mnie najbardziej wkurza że w jednej piersi czuje takie jakby mrowienie i takie wewnętrzne uczucie ciepła w drugiej tego nie mam. Miałyście coś takiego może ?

Gość gościowa123
Dziewczyny a jak wyglada „budzenie” po operacji ? Nie miałyście problemu z oddychaniem? A gardło po rurce nie boli? Przeraza mnie narkoza..a Kiedy można wejść pod prysznic? GoscAda czy ty na pewno wyczułaś implant? Pytalas lekarza czy to możliwe? Mój lekarz twierdzi ze jak pod mięsień i dobrze dopasowane to nie będzie czuc....Operacje mam w poniedziałek a pytan pojawia się coraz więcej :((

Gość gościowa123
I jeszcze kolejne pytania;) jak długo nosi się specjalny stanik ( mówił mi lekarz ale byłam tak przejęta ze zapomniałam:( ) czy oprócz stanika jest jeszcze pas uciskający? Kiedy założyliście już normalna bieliznę? Słyszałam ze przez jakiś czas nosi się bieliznę bez fiszbin.. jak długo?

Gość GośćWiosna
U mnie zasypianie jak i budzenie bez żadnych problemów. Nawet nie będziesz wiedziała kiedy to się stanie :) Rurki też nie czujesz. Ja byłam tylko przez jeden dzień ochrypnieta, ale to też pewnie ze zmęczenia. Mój lekarz mówi, ze stanik tzw. Pancerz trzeba nosić przez 2 miesiące. Pas, ja mam zalecony przez pierwszy miesiąc, więc jeszcze 2 tygodnie. To podobno indywidualna sprawa :) nic się nie martw, wszystko będzie dobrze :)

Gość gośćAda
Suzi mrowienie to całkiem normalna sprawa nie denerwuj się

Gość gośćAda
Gosciowa ja jestem bez dodatkowego pasa i bez drenów tylko stanik pooperacyjny na jakieś 6 tyg później jeszcze na noc ale nie pamietam jak długo Nie wiem już sama co ja tam wyczuwam , jestem jeszcze mocno opuchnięta , twarde wszystko jak kamień ale dzisiaj boli mnie lewa pierś do tego wyglada zupełnie inaczej pod spodem i to mnie martwi Podjade we wtorek do kliniki wprawdzie nie ma mojego dr ale niech ktoś na to spojrzy i mnie uspokoi bo od wczoraj świruje ze to efekt double buble :(

Gość gośćAda
Gosciowa narkoza się nie denerwuj , nawet nie wiesz kiedy zaśniesz a obudza cię już na łóżku na sali pooperacyjnej , co do gardła - 1 dzień chrypki i wrażenia suchego gardła nic więcej

Gość gość Bena
Dziewczyny ten ból zamiast przechodzić to jest nadal bardzo intensywny, bez tabletki ani rusz. A prawa zaczęła mnie od wczoraj jeszcze bardziej boleć , nie mogę ruszać ręką. Boję się że za dużo nią w dzień ruszałam i chodziłam. No ale czy wy leżycie czy też pomału działacie coś w domku.

Gość gościowa123
Ehhh Został dzień do operacji a mi przyszły wątpliwości czy warto się tak męczyć , bo z tego co piszecie to po Op wcale nie jest tak kolorowo :( ..czy któraś na tym forum żałowała ? Musiała robić korektę? Zwariuje od tych myśli w głowie ;))

Gość gośćAda
Gosciowa Bena ja nie żałuje mimo ze się denerwuje ze coś jest nie halo dzisiaj mnie boli lewy cycek wczoraj bolało mnie żebro ale ogólnie jest Ok dużo rzeczy robię sama

Gość gośćsuzi
Gosciowa jeśli chodzi o operacje to trzeba być pewnym na 100% ze się tego chce. To jednak operacja która ma duży wpływ na ciało człowieka i nie można iść niepewnym. Jeszcze raz wypisz sobie za i przeciw i zobacz czego jest więcej. Problemy pooperacyjne ma każdy. Oczywiście super jeśli są osoby, które bezproblemowo i bez bólu wszystko przechodzą ale trzeba mieć świadomość i być przygotowanym na cierpienie i niemoc. Jedne boli mniej, inne bardzo ale jednak boli. Nie da się o tym tak szybko zapomnieć bo jednak rekonwalescencja gdzie trzeba się oszczędzać trochę trwa.

Gość gośćNataliiaa
Gościowa123 tak dla pocieszenia u mnie jest 6 dzień po operacji i naprawdę nie jest zle :) tabletek nie biorę od dwóch dni, trzeciego dnia sama umyłem głowę. Wiem ze nie można podnosić rak do góry ale mogę to zrobić bez bólu. Oczywiście czuje napięcie i lekkie mrowienie w piersiach ale ciężko to nazwać bólem . Każdy znosi to inaczej dlatego nie nastawiaj się ze będzie zle :) głowa do góry ! Ja mam implanty pod mięsień - podobno najgorszy ból

Gość gość Bena
Dzięki Ada, mam nadzieję że teraz mam chwilę słabości bo ból jest duży, ale czas robi swoje i za 3m-ce będziemy się śmiały z tego.

Gość msnats
GośćWiosna a jesteś w stanie powiedzieć, jaki wyszedł Ci rozmiar z tych 300? i jaką miałaś wyjściówkę ? Rozumiem, że okrągłe?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się