Gość gośćOla Napisano Marzec 31, 2018 Cytrunia, raczej odprowadzanie dzieci na początku odpada, będziesz trzymała je za rękę , podknie się czy mocniej szarpnie.... szkoda żeby coś Ci się zepsuło . Hm co do Twoich obaw o wkładkę to wiesz ja byłam u dwóch lekarzy i jeden mi proponował okrągłe a drugi lekarz anatomiczne , ja czułam ze wole anatomiczne wiec zooperowalam się tego z którym lepiej się zrozumiałam :) Jeśli masz wątpliwości to może pójdź do innego, jeśli tez powie ze okrągłe No to będziesz miała pewność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 Tornado ile czasu jesteś po operacji? Dziękuje za fotki No jak na 440 to faktycznie niewyglądają na wielkie Myśle ze jak zejdzie opuchlizna to będzie super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćPaulina Napisano Marzec 31, 2018 Czy któraś z Was ma może podobny rozmiar żeby się wypowiedzieć albo pokazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 31, 2018 Sorki za błędy,ale pisanie z telefonu takie daje efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 Monika jeszcze z zakupami się wstrzymam , dzięki za otuchę :) Gosciowa ja smaruje *****lsamem takim co całe ciało + żel na blizny ( na początku smarowałam zwykła wazeliną) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćTornado_ad Napisano Marzec 31, 2018 Miałam 23.03 więc 9 dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 GośćOla dzięki za sugestie Myśle ze skończy się na tym ze tydzień będę siedzieć w domu z dziećmi Syn ok ale moja zwariowana 3 latka mnie dobije Boje się ze na mnie skoczy jak będę spać i cycek mi pęknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 31, 2018 Gościowa ja też kamizelke lub stanik sportowy mam nosić 10 tygodni. Póki co smaruje piersi zwykłym balsamem nawilżającym bo trochę skóra mi schodzi z piersi jak zaczęły mieknac. Blizn jeszcze nie ruszam bo na jednej piersi mam mały strupek jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 Tez pisze z telefonu i nie rozumiem dlaczego słowo zwykły zostało wykropkowane :))) Paulina ja mam okrągłe średni profil implanty małe 210 w jednej i 275 w drugiej o ile dobrze pamietam a nie chce mi się lecieć do sypialni sprawdzić , biustu nie mierzyłam , powiedziałam dr ze nie chce piłek a ma być miseczka D mam 75 pod biustem :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 GośćPaulina jaram 169 cm i wazę 54 i mam wybrany 295 okrągły i wydaje mi się duży ale do moich wymiarów idealny ( na przymiarce) jeśli weźmiesz 375 to będzie widoczny biust Bo jesteś szczupła i efekt uzyskasz spory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 :))) ja nawet nie pytałam doktorka ile mam jeszcze w tym staniku funkcjonować Póki co mi w nim wygodnie wiec się nie wyrywam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 31, 2018 Cytrunia ja mam 1,5 rocznego 13kg klopsa i 5-letnia damę i daje rade :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćPaulina Napisano Marzec 31, 2018 Jakbym miała D to bym była zadowolona ale oczywiście siedzę i czytam i dużo dziewczyn pisze że pod mięsień wydają się mniejsze, że myślały że będą większe i już mnie głupota zaczyna pobierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 Monika to cieszę się ze masz podobnie Nie boje się niczego tylko tego ze będę bezradna przy dzieciach Ze będą coś potrzebowały a ja nie będę miała siły się podnieść itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 Ja jestem wysoka 173 ( 59 kg) ale swój miałam dość spory , nawet dr proponował ze mi podniesie bez wypełniania implantem ale stwierdziłam ze jak się mecze to niech chociaż jest efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Marzec 31, 2018 Ada ja tez mam 172/173cm wzrostu i teraz z implantmi 59kg:):) PAULINA ja z kolei mam anatomiczne 315 ml wysoki profil, ale wyjściowka małe A, i chciałam tylko pełne B. Więc oczekiwania inne niż ty. Myślę że skoro masz miseczkę B juz teraz to D będzie. Natomiast jeśli da radę włożyć ciut większy również będzie dobrze, bo ty nie obawiasz się że będą za duże tylko zbyt małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 Paulina ja tez mam pod mięsień :) jeśli nawet się zmniejsza to i tak będzie git bo są pięknie wypełnione u góry , wyglądają jakby były pełne mleka :) ( karmiące wiedza o czym pisze :))) Cytrunia nawet gdybys chciała to i tak nie podniesiesz , załączy ci się taka żółta lampka z tylu głowy wierz mi , a dzieciom wytłumaczysz ze jesteś trochę chora i kilku rzeczy nie możesz , przytulasy dasz delikatne kucając do dzieci Laski wierzcie ze i tak najgorsze w tym wszystkim jest i tak spanie na plecach z cała reszta dacie radę :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 Dziewczyny a jeszcze pytanie odnośnie papierosów Palicie? Bo we wskazaniach jest zaprzestać na dwa tygodnie przed operacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cytrunia333 Napisano Marzec 31, 2018 No podobno to spanie jest najgorsze! A ja kocham spać na brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 Cytrunia ja pale , nie rzuciłam przed Op , powiedziałam dr ze nie ma mowy nie rzucę:) W dniu Op nie paliłam , po wyjściu z kliniki od razu fajka ale po sek zrobiło mi się słabo wiec odpuściłam .. na kilka godzin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Marzec 31, 2018 A spanie to masakra Ja całe swoje długie życie spałam na boku , mecze się strasznie i co dziwne nie dźwigam śpię na plecach oszczędzam się żeby sobie nie zaszkodzić ale palenia nie rzuciłam - jednym słowem wariatka :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kryska1983 0 Napisano Kwiecień 1, 2018 Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę ze jesteście już po, a ja im bliżej tym coraz więcej watpliwości i obawy żeby nic nie przeszkodziło przed tym dniem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Kwiecień 1, 2018 Kryska też miałam takie obawy, ale trzeba myśleć pozytywnie. A teraz idź spać, bo zająć do ciebie nie przyjdzie. Sen to relaks dla organizmu. Co do palenia to ja akurat nie palę. Ada ty wariancie rzuć to w cholere. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monika88 już nie goscik Napisano Kwiecień 1, 2018 Ja śpię pół na plecach pół na boku, ale na boku właśnie bardziej tylkiem i właśnie idę to uczynić. Także dobranoc, życzę wszystkim pysznego śniadania w gronie najbliższych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAda Napisano Kwiecień 1, 2018 Kryska pamietam jak przed samą Op pisałam to samo :)) tez zazdrościłam dziewczynom ze maja to za sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćPaulina Napisano Kwiecień 1, 2018 Ja też teraz trochę się martwię jak będzie z moim maluchem bo 8 miesięcy dopiero ma i nie zrozumie że mama na ręce nie weźmie, mogą być afery. Mi lekarz powiedział że po 3 tygodniach będę mogła go brać na ręce ale nie wiem czy nie będę się bała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2018 Cześć dziewczyny i wszystkiego najlepszego z okazji Świąt :) Jestem prawie miesiąc po operacji i o dziwo do tej pory wszystko przebiegało super i prawie bezbolesnie. Niestety od wczoraj czuje dosyć mocne mrowienie i takie uczucie jakbym miała zakwasy mięśni w obu piersiach i rękach. Tak się zastanawiam czy to nie dlatego ze jak się dobrze czułam to może nie dźwigałam jakichś ciężarów ale jednak zakupy robiłam i nosiłam tak samo chodziłam z psem na spacery i czasami mnie pociągnął. Czy Wam mówił lekarz ile tam czasu w środku zrasta się tkanka? Trochę się martwię czy czegoś nie uszkodziłam czy to poprostu objawy że za dużo rzeczy robiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość clarka0 Napisano Kwiecień 1, 2018 hej, czy w trakcie zabiegu trzeba byc cewnikowanym?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Kwiecień 1, 2018 Wszystkiego dobrego dziewczynki w te święta :) . Clarka ja mam pojutrze operacje ale pytałam o cewnik i nie jest się zacewnikowanym :) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćkarla Napisano Kwiecień 1, 2018 Ja już się wyleczyłam z wczorajszego przeziębienia a dzisiaj za to mam takie nerwy ze chyba nie będę spała do wtorku nawet przy stole nie miałam siły siedzieć !!! Masakra żebym zawału nie dostała przed operacja :D :D : D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach