Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Abcde

Mam ketonal i jakis antybiotyk, dzis nie jest niestety lepiej, ale chociaz przespalam noc rylko z jedna pobudka... w tym momencie mysle, ze bylo mi to niepotrzebne, czuje sie jak zwiazana, najgorszy jest ten piekący ból 😞 razraz boli bardziej raz mniej ale jednak... dostalam zestaw cwiczen id fizjoterapeuty ale nie jestem w stanie ich wykonac ze wzgledu na bol, chodze zgarbiona i ciezko mi sie jest wyprostowac. Mam nadzieje ze bedzie jak piszecie i max po 4 dniu nastapi poprawa bo sie chyba zalamie psychicznie 😞 nastawilam sie ze bedzie bolalo ale nie az tak...

Gość Malina

Ja chodziłam zgarbiona tez na pewno 3 dni. Przeciwbólowo brałam tylko paracetamol i to 2 tabletki dziennie..jedna na noc zeby spokojnie spac. Bądź dobrej myśli, bol przeminie i będziesz piekna 🙂

Gość Abcd

Hej dziewczyny,

Mam termin na połowę stycznia w Medimel w Szczecinie. Ale nadal się waham co do kształtu i sposobu umieszczenia implantu. Dr zaproponowała mi pod gruczoł ze wzgl na lekko wypukłą klatkę piersiową i duże ryzyko, że piersi się za bardzo rozjadą. No i mam jeszcze wątpliwości co do kształtu, podobają mi się okrągłe ale boję się efektu typowych pilek, z kolei przy anatomicznych nie chcę, żeby zbytnio opadały. Kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Wyjściówka 0, zaproponowane 315 motiva. Czy myślicie , że okrągłe pod gruczoł będą dobrze wyglądać ? 

Gość Milka

Gosc Abcde mnie bolało 10 dni, zgarbiona chodziłam ponad 2 tygodnie, przez tydzien po operacji prawie nie wstawałam z łóżka...większość dziewczyn przechodzi "kryzys" po operacji w stylu "po co mi to było"...spokojnie, to minie 🙂 jeszcze troszkę i będziesz tylko cieszyć się nowym pięknym biustem i niwą bielizną 🙂

Gosc Abcd też bałam się efektu dwóch piłek, dlatego wybrałam anatomiczne mentora wysoki profil. Na początku nawet zastanawiałam się czy dr nie włożył okrągłych 😉 teraz po dwóch miesiącach wyglądają pięknie, naturalnie 🙂 Myślę, że warto zaufać lekarzowi. Każda z nas ma inną budowę i na każdej z nas dany implant będzie wyglądał inaczej.

Gość Abcde

W 10 dniu od zabiegu musze wrocic do pracy, jestem zalamana 😞 nikt nie wie ze robilam operacje wiec nie wiem co wymysle... jakos inaczej to sobie wyobrazalam

Gość Monia22

Abcde- jesteśmy z Tobą... Ja też dochodzę do siebie.. rozumiem Cię, za pierwszym razem też bardzo ciężko to przechodziłam.. najgorsze było pierwszych 5 dni... teraz jest znacznie lepiej.. trzymaj się.. nie wiem jakie masz przeciwbólowe, ale ja mam zaldiar i ketonal i jest ok. po zaldiarze chce się spać, więc preferuję na noc.. 🙂   Trzymaj się jesteśmy z Tobą .. pomyśl, że już niedługo zapomnisz o bólu i  będziesz chwaliła się nowymi piersiątkami.. 🙂 🙂 🙂  Pozdrawiam! 

Gość Izabella

Hej dziewczyny,

Mam pytanie już do tych co są po operacji, czy piersi po powiększeniu,  po pewnym czasie stają się na tyle miękkie żeby można je było hmm nawet niewiem jak to opisać "ugnieść w dłoni", czy raczej zostają twarde nie będzie można  z nimi  sie tak "bawic"? 

Gość Ann

Gość Milka, mogłabyś podesłać jakieś zdjecie przed i po? Z tego co czytałam forum to też miałaś wyjsciowke 0? Popraw mnie jeśli się mylę 😉 a i mozesz przypomnieć jaki masz implant? Jeżeli możesz podesłać to zostawiam swój mail anngg@interia.pl z góry bardzo dziękuje 😉😙

Gość Janess

hej cycolinki,Zapomnialam hasla,No coz, Staj sie bardziej miekkie,moje Maja 10 lat i sa duzo bardziej miekkie,Ale Ida do wymiany ,wie oder Nowa wszystko

Gość Kates

Hej, zmienialyscie sobie same opatrunki po operacji czy ktos wam pomagal? Zastanawiam sie czy dam rade zrobic to sama jak juz bede po

Gość Ann123

Kates mi pomagał mąż samej byłoby mi ciężko, jestem miesiąc po i dziwne uczucie mam tylko rano bo są mega twarde, mam anatomiczne 345 mentor i jeszcze się kształtują czekam na efekt końcowy:)

Gość Abcde

Czwarta doba po operacji minela, dzis jest juz duzo lepiej, nadal chodze zgarbiona i troche boli ale chyba juz najgorsze za mna. Chyba nie mam szczescia bo zeby mi nie bylo za dobrze to dostalam okresu 😛 w sumie i tak o 3 dni za szybko, dobrze ze nie mialam niemilej niespodzianki w dzien operacji, bo zazwyczaj mam idealnie co do dnia, wiec chyba to jakis efekt narkozy albo cos.

Abcd 

super 😃 dobrze ze już lepiej . 

Gość Ruda
Dnia 5.01.2019 o 10:24, Majeczka87 napisał:

Gość Ruda od konsultacji do terminu czas oczekiwania 1,5 miesiąca , operacja za 2,5 tygodnia - czytam już wszystko -łapie stracha . Nowotwór , odrzucenia , komplikacje , żeby tylko wszystko się udało . Boje się tez takich odroczonych w czasie problemów zdrowotnych jak ten rzadki wielokomórkowy nowotwór który występuje przy teksturowanym implancie . Kurcze niby to naprawde rzadkie przypadki ale ... z drugiej strony pragnienie pełnych piersi jest tak wielkie ... jak strach związany z operacja . Pozdrawiam dziewczyny 

W poniedziałek badania , 

Trzymaj się Majeczka87, nie zapędzaj się za daleko w rozmyślaniach. Musisz myśleć pozytywnie.. termin już blisko... Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz i zrelacjonujesz nam wszystko..  Ja mam za 10 dni konsultację u dr Olender... Mam nadzieję że zrobi na mnie dobre wrażenie.. 

Gość Martkaaa

Ja juz po. Wczoraj miałam operacje. Mam wrażenie że słoń usiadł mi na klatce tak mi ciężko się oddycha. I strasznie ciasno w tym staniku i bandażach. I ten ból pleców 😞

Gość Monia22

Martkaaa- trzymaj się .. 🙂 🙂 🙂 najgorsze masz z sobą.. 🙂 🙂 .. jesteś już po.. 🙂 

Gość Martkaaa

Kurcze bolą mnie pachy zebra plecy mostek. Mam nadzieję że szybko minie ten tydzień. 

Gość Marta

Martkaaa tez mialam bol plecow najgorszy i jakby mostek mialo rpzerwac ale to max do 3..4 dnia. Zobaczysz,ze z godziny na godzine bedzie coraz lepiej po tych dwoch pierwszych dobach tylko grunt to nie lezec non stop wtedy jest najgorzej. Mnie to o depresje przyprawialo ale  Za pare dni bedziesz przeszczesliwa 😊

Gość Martkaaa

Dzięki dziewczyny 🙂

Gość Ruda , miałam już konsulatacje anestezjologiczna i większość badań już mam zrobione . Dokładnie za 2 tygodnie powinnam być już po operacji . Oby tylko nic się nie przyplątało . Dbam o siebie jak mogę , ale mam teraz sporo stresów w pracy , do tego ta pogoda ... cały czas myśle o tym czy nikt nie zorientuje się w pracy , nosze  teraz przesadnie mega wielki push up żeby nie było różnicy / naprawdę nie chce żeby nikt się zorientował .  Przypuszczam ze będziesz zadowolona z konsultacji , pani Doktor Olender jest wspaniałym lekarzem .

Gość trysil

... no i oczywiście co? wiele wątpliwości czy dobrze wybrałam rozmiar implantów i lekarza wykonującego zabieg.

prosze więc was dziewczyny macie jakieś doświadczenia czy powierdzone opinie na temat tego lekarza??? i czy któraś z was ma taki sam lub podobny rozmiar implantu tj. profil średni 380ml, jak to w rzeczywistości wygląda - bo boję się czy nie będą jakieś bardzo płaskie??

z góry dzieki i pozdrawiam

Gość trysil

Hej dziewczyny się nie odzywałam. Jak wcześniej pisałam byłam na jednej konsultacji u pani doktor w Łodzi i tam wybrałam implanty okrągłe mentor 450 ml. W  grudniu natomiast byłam u dr Łonia w Lienea Corporis i tam ustaliliśmy wspólnie z lekarzem 380 ml średni profil mentor okrągłe. Termin operacji mam na lutego.... no i oczywiście co? wiele wątpliwości czy dobrze wybrałam rozmiar implantów i lekarza wykonującego zabieg.

prosze więc was dziewczyny macie jakieś doświadczenia czy powierdzone opinie na temat tego lekarza??? i czy któraś z was ma taki sam lub podobny rozmiar implantu tj. profil średni 380ml, jak to w rzeczywistości wygląda - bo boję się czy nie będą jakieś bardzo płaskie??

z góry dziękuję za opodwiedź

pozdrawiam Trysil

Gość Gość

Cześć, czy dretwialy wam po operacji ręce? Ja jestem tydzien po i mam dzis taki dyskomfort ze dretwieje mi delikatnie prawa reka, boje sie ze cos jest nie tak..

Gość gość 

to pewnie przez to ze leżysz dużo więcej  ucisk na kręgosłup . Tak mi się wydaje 😃 bo sama mam czasami 

Gość Paula

Spokojnie mnie też dretwialy ręce.

Gość Kinia

Dziewczyny ! Jestem 4 tygodnie po zabiegu, dzisiaj otworzyłam ciężkie drzwi, trzeba było mocno popchnąć.. poczułam dziwne uczucie w lewej piersi jakby cos sie przesunęło. Teraz ściągnęłam stanik a jedna pierś jest kilka cm niżej :((( były prawie idealnie rowne a teraz jakis dramat. To wróci na swoje miejsce ?😢miała tak któraś z was ? Pomocy :((

Po 4 tygodniach ? DZwon do lekarza , współczuje . Kurcze ja po 2 tygodniach , muszę wrócić do pracy - zaczynam się obawiać . 

Majeczka87 dasz rade 😊 2 tyg to wystarczajacy czas byle nie dzwigac i oszczedzac w miare mozliwosci. 

Gość Kinia trzymam kciuki oby nic powaznego. Tez bymsie kontaktowala niezwlocznie z lekarzem.

Jestem 6 tyg po operacji. Chodze 24 h na dobe w tych stanikach pooperacyjnych ale chyba powoli moge na dzien zakladac inne staniki. Z tego co czytalam na fiszbiny jeszcze troche musze poczekac. Ale nie wiem w takim razie jakiego typu staniki moge kupic.. ? 😯

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się