Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta starszaa

dlaczego jak facet jest starszy to jest OK a jak kobieta to są głupie komentarze

Polecane posty

"zwłąszcza gdy sie cierpi na nerwicę tej częsci ciała.... Komiczne dobrze zna te sytuację" retro tez, tylko ona ma nerwice negatywną :D

Poczytałam parę razy kuchnię, nie mój klimat...albo słodycz do mdłości, albo obrzucanie fekaliami...srednio higieniczne

"moje teorie nie są budujące... i stąd zainteresownaie kucharzem... on mowi słowa, duzo ładnych słów, ktore chcecie słuchać " iiiii tam:) dobrze wiesz Komiczne że wpadłeś troszkę we własne sidła... Rola forumowego macho i niegrzecznego chłopca też się w końcu potrafi znudzić.. jesteś mało elastyczny w kreowaniu wizerunku na forum, więc nic dziwnego że zaliczyłes spadek notowań.. to się zdarza:) Chyba nie będziesz robił z tego tragedii...:)

Kyyrenko - tak przypuszczałem, ze to nie Twoj klimat, bo zaliczasz sie do tych nielicznych kobiet, kotre nie lubia takiego pindolenia koszalów opałów

retro - doskonale wiesz, ze akurat popularnoasc mi wisi i bardziej cenie soebie dobrą zadyme i prowokacje... Ps retro - dla Ciebie idealy facet, to taki ktoremu nie staje?

Kyyreno:) a jak będziesz grzeczna może załapiesz się u Komicznego na forumowy cyberek pod ścianą....:) w Kuchni raczej nie miałabyś szansy na takie doznania.. takie rzeczy to tylko u Komicznego...:):)

komiczne, ja na pewne teksty to już się nawet realnie nie łapię :D:D:D Ostatnio mi jeden z byłych przysłał zdjęcia sprzed wielu, wielu lat...obejrzałam , poleciałam do lustra (komentarz, OCZYWIŚCIE, był do nich "nic sie nie zmieniłas")...zmieniłam się, w oczach juz nie mam tej nainości, którą miałam wtedy. Za stary wróbelek ze mnie :D:D:D

abstrahujac od tematu glownego to samica zauwazylas ze rozmiary sie powiekszyly? i rozmiar 34 to jak 36 kiedys tzn ze nasze spoleczenstwo sie roztylo:-O

Retro Ty nie rozumiesz? Kucharz jest samotny dlatego tak emocjonalnie reaguje na to co sie dzieje na kafe.On zyje wydarzeniami wirtualnymi. A Komik ja i jeszcze paru śmieciarzy przyłazimy tu by sie pobawić.

"w Kuchni raczej nie miałabyś szansy na takie doznania.." tamtejszemu samcowi nawet wirtualnie nie staje :P

o, retro, walisz między oczy niesprowokowana? Dziwne jak na Ciebie. Nawiasem mówiąc, komiczne do mnie z cyberkiem startować nie bedzie, za dobrze mnie zna :)

"komiczne, ja na pewne teksty to już się nawet realnie nie łapię" bo bajer musi byc naprawde inteligentny... nie musi byc prawdziwy, ale samo słodzenie jest dla inteligentnych kobiet rzygowate

sami ty też żyjesz wydarzeniami wirtualnymi, sto razy mocniej od Kucharza. Miałaś kiedyś odejść na 3 tygodnie. Nie udało ci się nawet na 24 godziny. I też jesteś samotna. Powiedziałam ci , nie czepiaj się go.

prosiłam retro nie wspominaj cyberku pod ścianą? co robisz:)????

tamtejszemu samcowi nawet wirtualnie nie staje :):):) Cóż, szczerze powiem nie interesowałam się tym zagadnieniem, gdyż wartości faceta nie mierzę kątem pod jakim staje mu penis...:):)

"Nawiasem mówiąc, komiczne do mnie z cyberkiem startować nie bedzie" a do kogo ja w ogole startowalem z cyberkiem? :D

"A Komik ja i jeszcze paru śmieciarzy przyłazimy tu by sie pobawić." "sami ty te¿ ¿yjesz wydarzeniami wirtualnymi" prawdziwa pułapka kafeterii polega na tym ze nikt na dłuższą metę nie potrafi nie pokazać uczuć do tych literek na ekranie :D i to wciąga :D a jest to cały czas wirtual :P PS. nie bedzie zwolnień u mnie :D jestem happy :D ;)

komiczne, tego to ja akurat nie wiem, do mnie na pewno nie, i nie obraź się, jakoś nie żałuję :D:D:D

"gdyż wartości faceta nie mierzę kątem pod jakim staje mu penis.." mierzysz - im mniej staje, tym lepiej

I jeszcze jedno retro nie czepiaj sie mnie nie analizuj ,nie właze na Wasz topik wiec jest ok. pamietaj ze tez moge Ci dowalic słownie jak Ty mnie,bo wbrew wszystkiemu co Wam sie wydaje odzieliłam kafe od zycia realnego.I wiedze wiecej niz WY Jestem samotna dlatego chodze na randki--proste chyba?:)

Jestem samotna dlatego chodze na randki--proste chyba? Proste:) Jak wszystko u ciebie:) ************************************ Muszę się pożegnać:)

Sami, weź może coś pokomplikuj, zagmatwaj tak, żeby nie wiadomo bylo o co chodzi :D:D:D

"bo wbrew wszystkiemu co Wam sie wydaje odzieliłam kafe od zycia realnego" nawet takim Mistrzom Gry jak Ty złośliwa i Komik dowalilem na kafe :P a i tak sensu w tym dalej raczej nie widze :(

kyyrenko - ja w ogole nie widze sensu w jakichs cyberkach, wiec mozesz spokojnie kolo mnie przebywac.... gorzej byłoby w realu :P

"Proste Jak wszystko u ciebie" retro uwaza, ze jak cos jets proste, to jest kioepskie.... dlatego zawsze dobierala sobie skomplikowanych facetow i dlatego tak potoczylo sie jej życie :D ale ona, jak wiekszosc kobiet jest nieedukowalna

Komiczne, to jest właśnie to, co powinna usłyszeć kobieta, która ma akurat braki :D:D:D

Nie dowaliłes mi Kwiatek tylko bałes bo Cie intrygowałam nie miesciło Ci sie w głowie ze ktoś taki łazi po kafe proste no nie?:classic_cool: