Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 heheh dobre bardzo podobnie do mnie ja 11 lat poznałam mojego M na weselu..... ale ja studia inne misato itp... poznałam innego (toksyczna milosc) z perspektywy czasu to smieje sie ze taka bylam naiwna i po czeterech latach znajomosci powiedziałam dosc - ale cierpiałam- i raptem odnalezliscmy sie z moim M na kolejnym wspolnym weselu... On po 4 latach znajomosci z dziołcha tez był sam... wiec ja o on postało nas dwoje i teraz bardzo pracujemy by bylo na troje a ja marze zeby w przyszlosci czworo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 Folik podobno tak jest ze ludzie sie dla siebie rodza, cos w tym jest :) a M oznacza pierwsza litere imienia twojego meza? czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 M to oznacza pierwsze imie mojeho meza (tak sie składa) ale jakby miał imie inne to tez okresliłabym go jak M-Mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 cześć dziewczyny ja też staram sie z mężem już 3 cykle i ciągle nic :( mam pytanie jeśli można ? @ miałam 18 listopad mam regularne co 25 dni więc moje pytanie kiedy przypadają te dni płodne ? jak obliczam w necie na kalendarzu to w każdym inaczej może znajdzie sie tu ktoś kto sie na tym zna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 ty Folik, moj maz tez jest na M :D, ale numer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie po mojemu to mozesz sie ostro przytulac od 29 list, do 7 grudnia, ale wiesz musisz tez siebie troche poobserwowac, sluz i te sprawy...napisz cos wiecej no i witamy cie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie a jesli np. chcesz dokladnie bardzo dokladnie znac te dni to albo testy owulacyjne(o tym akurat czytalam a nie robilam) albo do gina ktory ci to wyliczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie no i co ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 dzieki kate ,nie wiem sama już może akurat przez te cykle ostanie nie trafiliśmy na te dni, teraz jak skończył mi sie @ przytulanki są co 2 dzień ,może teraz w końcu sie uda , te testy owulacyjne muszę sobie kupić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie: Ja teoretycznie korzystam z tego kaledarzyka ale tylko czysto teoretycznie.... a tak to próbujemy a moze cos sie przytrafi http://www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/zdrowie/zdrowie/chk/07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie a jesli mozna zapytac ile masz latek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 juz myslalam ze Folik zwial:D, ale jest siedzi grzecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 staram sie z tego mojego kaledarzyka to dzis winnas miec owulacje.... kate faktycznie mamy podobne historie zyciowe a moze histroia lubi powtarzaci te cycochy niech cie bola i pisz o II kreskach a ja po Tobie skoro mamy te samo historie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 kate pewnie mnie wyśmiejesz że taka zacofana jestem ,mam 30lat i jedno dziecko już w pierwszej ciąży za pierwszym podejściem sie udało bez obliczania tych dni itp może to i głupie ale teraz jak zaczęliśmy starania to tez myślałam że tak będzie a tu dupa :( może starość już robi swoje:p:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 Folik a to dobre by bylo :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie nie moja droga tu nie ma wysmiewania sie z kogos, po to tu jestesmy by sie wspierac, radzic i dzielic sie swoimi uwagami.tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 Folik dzięki mi też na tym kalżedarzu tak wyszło :) w takim razie do dzieła :) dzięki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 tak wiec jeszcze jedna rada, zmien swoj kolorek z pomaranczowego na czarny, wymysl sobie nick i zostan z nami! w kupie sila :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara_24 Napisano Listopad 28, 2008 Cześć dziewczyny!!! Czy mogę się przyłączyć? Ja też podczytywałam różne topiki o staraniach, ale się na nich nie udzielałam bo ten temat mnie nie dotyczył.Aż do teraz :) Ja dziś dostałam @, ale jak się skończy to razem z narzeczonym zdecydowaliśmy, że zaczniemy starać się o bobo :) Już się nie mogę doczekać, bo zawsze się zabezpieczaliśmy i troszkę się obawiam jak to będzie bez niczego ;) Wcześniej byłam u gin. zrobić podstawowe badania, cytologia, usg, poziom hormonów itp. i były ok. Także mam nadzieje, że nie będę czekać latami na rezultaty. Ale czas pokarze. Zaczęłam brać już kwas foliowy i olejek z wiesiołka, ciekawe czy to coś da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 tak Kate masz racje i dziękuje jeszcze raz dziewczyny za odpowiedzi i sobie i wam życzę owocnych starań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 no to witamy wszystkie nowe staraczki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 do staram sie: wymysl jakis nick i na czarno witamy nastepna staraczke.... jak cos to siup do tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 Sara 24 tez na czarno bo pomarancze razą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 kate a co ty zazywasz ja jedynie folik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość staram i staram i nic Napisano Listopad 28, 2008 jutro się zamelduję u was czarna :D dziś już muszę spadać obowiązki niestety . Pozdrawiam -ki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 no ja tez jutro mam teoretycznie owulacje.... ale ja juz działam od 10 dc moj M troche sie dziwi ze tak ostro ale musze cos wymyslac i jakos jest ok - jak na razie bacznie pilnujemy jaja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Listopad 28, 2008 Mogę się do Was przyłączyć? To jest mój 5 cykl starań i ciągle nic.... Teraz właśnie mam @ a potem znów się będziemy starać....Popiszę z Wami później bo idę mężulkowi obiad podgrzać bo zaraz przyjedzie z pracy. Buźka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara_24 Napisano Listopad 28, 2008 zaraz się zrobię czarna tylko muszę najpierw dojść jak to się robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 28, 2008 Folik ,ja juz pol roku zarlam folik- teraz mi sie skonczyl, ale mysle ze chyba juz wystarczy-czy nie?kurde nawet nie mam tu jak gdzie kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 28, 2008 witamy ziarenko lnu... kate ja od 3 miesiecy jem folik ale z tego co lekarz mi mowil to winnam jesc conajmniej 3 miesiace przed rozpoczeciem staran az do zaciazenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach