Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dziewczyna bonda - to Ty 1-wszy cykl a juz z nogami w górze... hmmmm fajnie zaczynacie.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dzien doberek wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no widze ze tabelka sie powieksza, no i super, jest nas juz wiecej, ja bede zawsze godzine pozniej niz wy, bo w UK jest godzina do tylu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dzien doberek kate 79 co tak pozno..... pewnie jeszcze staranka zaliczałas.... juz daj spokoj teraz idz po test :) A jak samopoczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 u mnie poki co bole podbrzuchowe sie skonczyly, to pewnie przylezie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 masz jeszcze 5 dni wiec wszystko sie moze zdarzyc... jak były bóle to dobry znak teraz cisza i znowu za 5 dni bóle...... i sio @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Wiesz Folik, ja też już zupełnie inaczej podchodzę to tego. Staram się tak jak Ty, nie wsłuchiwać się w swój oraganizm nadmiernie. Spokojnie czekam na czas kiedy @ nie przyjdzie :) Wierzę, że kiedyś się uda. Uda się mi, uda się Tobie Folik i wszystkim innym marzącym o dziecku :) I kiedyś my będziemy gadały o wózkach, pieluszkach, spioszkach i bezsennych nocach :) Ba! To już będzie w przyszłym roku!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 za 5 dni bole i @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 tak och niech te Twoje słowa beda prorocze....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 1, 2008 :) a jak ma pomóc to czemu nie he he, zawsze wtedy przypomina mi się Jańcio Wodnik i jak Weronka wisiała nogami do góry :) w zeszłym miesiącu tak wyszło, że 2 x tylko brykaliśmi, więc tamtego cyklu nie liczę, zresztą nie wiedziałam do końca co to owulacja ;-) ale już się wyedukowałam :) Folik ale by było fajnie by było jakbyśmy razem w tym miesiącu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Folik a uciebie jak samopoczucie? u ciebie jeszcze staranki, czy juz po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 to o słowach proroczych było do Animondy.... a Ty Kate 79 cicho siedz i nie marudz.... 1 m-c staran jest najgorszy.... pierwsze rozcxzarowanie... ale Tobie kate zycze zaskoczenia i II kresek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 U mnie sa starania pełna parą mój M sie troche smieje zebym juz mu spokoj dała.... (hehehe) ale ten mieciac miał byc w zamiarach intenstywny wiec musi wytrzymac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ja od @ czyli od 6dc rozpocełam z mała przerwa a od 10dc baardzo intensywnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no tak patrze do tabelki i wyglada na to ze ja pierwsza idze na odstrzal, potem dziewczyne bonda bedziemy dopingowac i folika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 tylko zeby przez to myslenie @ mi sie nie przesunela, bo bede sie dodatkowo nakrecac, a potem ryczec :(, nie wytrzymam do testu, wystrzelajcie mi po lapach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 kate 79 no idziesz idziesz na odstrzał - mam nadzieje ze bedziesz 1 w tabelce z tytułem CIEZARNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Folik, to z jaką częstotliowścia to robicie? co dzień w dni płodne? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Może wyznaczymy jakąś nagrodę dla pierwszej zaciążonej? Tak w ramach motywacji??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ty chyba jakiegos kreciola dostałas ze juz testy Ci w glowie poczekaj.... a co ty robisz w ogole ze tak klikac mozesz bo ja pracuje w kancelarii prawnej miedzy klikaniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dziewczyna bonda ------ moje 1 próby były ot tak sobie nawet nie wiem kiedy były dni płodne, drugie podjecie raczej od @ co drugi dzien a teraz od @ rozpoczete 2 dniowa przerwa i w teoretyczne dni płodne bardzo intestywne nawet codzinne..... a od nowego roku postanowilłam isc na badania i monitoring Animonda ------ rzucaj jakies hasło z nagroda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dziewczyna bonda--- ale nie sugeruj sie nikim kazdy organizm jest inny...... przy takich intensywmych jak jak tez moze byc klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 dziewczynki, musze was zostawic na jakies 2- 3 godziny, bo lece na miasto pozalatwiac sprawy ( nie ide kupowac testu Folik) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hehehe a juz miałam dac po łapkach.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 aaalbo kupie.... i to dwa od razu :D :D bo tu sa tak pakowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ale nie bede robic jeszcze, bo wiem ze i tak nie wyjdzie, dobra spadam,... do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 1, 2008 no jak nie masz na co pieniazków wydac to kupuj ---kusiciela kupuj... wtesy bedziesz wyjmowac i wkładac..... jak chcesz sie stresowac.... prosze bardzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Animonda 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Hm...nagroda? Jak cos wymyślę to dam znac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zanetka1988 Napisano Grudzień 1, 2008 http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/0,79775.html dziewczyny to link do bardzo fajnego kalendarzyka, znalazlam go niedawni o sporobuje wedlug niego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fermina 30 Napisano Grudzień 1, 2008 Cześć Dziewczyny! Kate na pewno pobiegła po test:) Ja właśnie @, więc trochę rozczarowanie, choć wiedziałam, że w tym miesiącu nic, bo z powodów zdrowotnych "uważaliśmy". Łykam olej, jutro w planach zakup testtów, jak nic z tego, to od nowego roku pomyslę o nowym lekarzu i może monitoringu. MOja lekarz powiedziała, że nalezy się strać rok, jesli powyyzej tego czasu nic, to dopiero można się zacząć martwić i interesować, czy i co jest nie tak.Pozdrawiam, zajrzę pózniej. Ech, tez mi się marzy nasz topik taki rozrosniety do pieluch, wózków itp.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach