kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 to znaczy 4 razy w miesiacu, czy codziennie 4 razy? jakas tepa jestem albo czytac nie umiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 oj kate od razu zaszalała... zaszalała.... pracowąła ciezko na fasolka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 heheh 4 razy w ciagu dnia to moj by chyba rozwód wział..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a moze 4 razy dziennie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a te 4 razy moze wiec znaczyc niz moje codzinnie.... ale ja na 100% ide do gina na monitoring w nastepnym cyklu bo ja te owulki to mam takie jakies dziwne... a tak na serio to nie wiem kiedy je mam a tak przynajmniej bede miala jakis obraz pewny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 kto zaszalal???? ja???? ja tylko raz dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ty szalałas nie gadaj... szalałas.... i wyszłas na tym najlepiej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 no Foliczku z tego co wiem to ty tez co dzien wariujesz?:D no wiec efekty musza byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 to ja tez poszaleje dzisiaj:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ale codziennie nie znaczy dobrze.... i za bardzo jak sie chce to nie ma,.... ale co ty tez chciałas kate i masz... no ja pamietam o naszej slodkiej tajemnicy.... kate:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 10, 2008 tak wyszło jakoś :P 3 razy w dni płodne tak co 3 dni powiedzmy i raz wczoraj (wczesniej robiłam test owu - wyszło, że nie płodne) hmmm w sumie moge jutro z rana test walnac, bo jakby nie było - dzien spodziewanej @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 angioletto ---- szalej szalej....bo widze tez masz juz schizy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 to co dziewczyna b onda rano testujemy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Grudzień 10, 2008 boje sie jak sie masz... a jak kupie testa to juz nie usne dzis normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 10, 2008 nie ma problemu dam znać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 matko kochana 3 razy jednej nocy, chyba bym padla :p, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 tylko nam tu odrazu dac znajcie co was to Kate przerzucimy natychmiast:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja tam mysle ze dzis moze z jeden raz,nad ranem to nie warto,wiec tak od dzis codziennie do gwiazdki:D co myslicie?? bo ja juz nie wiem kiedy przy takich cyklach dlugich te plodne dni miec bede wiec dla pewnosci od dzis do konca bede szalec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 angioletto.... why not? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Grudzień 10, 2008 kate co 3 dni (nie 3 razy jednego dnia) tyle chyba i ja bym tyle nie wytrzymała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 podobno codziennie tez nie wolno bo plemniczki slabe sa potem,wiec sama nie wiem.moze co 2 dni?ale szkoda marnowac tego dnia w srodku,co nie?moze zaczekam chociaz te kilka dni jeszcze,moze do tego 10 dnia cyklu chociaz,dzis dopiero 6-ty jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 aaaaaaaaa no mowie przeciez ja czytac nie umiem:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 angioletto to zalezy czyje plemniczki, bo jak pisalam duuuuuuuzo wczesniej sa dwie grupy facetow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 10, 2008 witam dziewczynki :) jestem na posterunku i musiałam nadrobić 5 stron!!! się rozpisały babeczki :):):) właśnie się dowiedziałam,że moja koleżanka urodziła dzisiaj bliźniaki :) chłopca i dziewczynkę :):):) moje Słonko już się doszukało w tym dobrego znaku, więc i Wam przesyłam fluidki ciążowe :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 10, 2008 czesc:):):) ale fajnie,tez bym chciala miec blizniaczki:D:D:D Kate,ja taka nie przygotowana,sorryyyyyy:) potem sie cofne pare stronek i poczytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 czesc dosiaaa blizniaki..o jeny ale fajnie ze dziewczynka i chlopak. mnie wystarczy jedno nie jestem zachlanna:D, niech inni tez maja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dosiaaa 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a tak na marginesie to z bliźniakami też było pod górkę i dopiero pomógł pan doktor i inseminacja... najważniejsze,że już są: piekne, zdrowe i wyczekane :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 no pomogl baaaardzo nawet:D, az dwoje dzieci dostali:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 i to jeszcze parka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Grudzień 10, 2008 dobra to ja zmykam narazie, czekam na wiadomosci od Folika i Pani bondowej:D tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach