Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

to znaczy 4 razy w miesiacu, czy codziennie 4 razy? jakas tepa jestem albo czytac nie umiem:)

oj kate od razu zaszalała... zaszalała.... pracowąła ciezko na fasolka...

a te 4 razy moze wiec znaczyc niz moje codzinnie.... ale ja na 100% ide do gina na monitoring w nastepnym cyklu bo ja te owulki to mam takie jakies dziwne... a tak na serio to nie wiem kiedy je mam a tak przynajmniej bede miala jakis obraz pewny..

no Foliczku z tego co wiem to ty tez co dzien wariujesz?:D no wiec efekty musza byc :)

ale codziennie nie znaczy dobrze.... i za bardzo jak sie chce to nie ma,.... ale co ty tez chciałas kate i masz... no ja pamietam o naszej slodkiej tajemnicy.... kate:)

tak wyszło jakoś :P 3 razy w dni płodne tak co 3 dni powiedzmy i raz wczoraj (wczesniej robiłam test owu - wyszło, że nie płodne) hmmm w sumie moge jutro z rana test walnac, bo jakby nie było - dzien spodziewanej @

ja tam mysle ze dzis moze z jeden raz,nad ranem to nie warto,wiec tak od dzis codziennie do gwiazdki:D co myslicie?? bo ja juz nie wiem kiedy przy takich cyklach dlugich te plodne dni miec bede wiec dla pewnosci od dzis do konca bede szalec:D

podobno codziennie tez nie wolno bo plemniczki slabe sa potem,wiec sama nie wiem.moze co 2 dni?ale szkoda marnowac tego dnia w srodku,co nie?moze zaczekam chociaz te kilka dni jeszcze,moze do tego 10 dnia cyklu chociaz,dzis dopiero 6-ty jest

angioletto to zalezy czyje plemniczki, bo jak pisalam duuuuuuuzo wczesniej sa dwie grupy facetow:)

witam dziewczynki :) jestem na posterunku i musiałam nadrobić 5 stron!!! się rozpisały babeczki :):):) właśnie się dowiedziałam,że moja koleżanka urodziła dzisiaj bliźniaki :) chłopca i dziewczynkę :):):) moje Słonko już się doszukało w tym dobrego znaku, więc i Wam przesyłam fluidki ciążowe :):):)

czesc:):):) ale fajnie,tez bym chciala miec blizniaczki:D:D:D Kate,ja taka nie przygotowana,sorryyyyyy:) potem sie cofne pare stronek i poczytam :)

czesc dosiaaa blizniaki..o jeny ale fajnie ze dziewczynka i chlopak. mnie wystarczy jedno nie jestem zachlanna:D, niech inni tez maja :D

a tak na marginesie to z bliźniakami też było pod górkę i dopiero pomógł pan doktor i inseminacja... najważniejsze,że już są: piekne, zdrowe i wyczekane :):):)

dobra to ja zmykam narazie, czekam na wiadomosci od Folika i Pani bondowej:D tak?