Folik32 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Rea_ juz niedlugo do domku do ktorej pracujesz.... ??? a z jakiego Ty miasta... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 mfigielku, mnie boli jajniczek prawy:))) taki fajny obiecujący ból, ale się nie narkęcam, stop! Foliku, zakaz? może to i dobrze... ja też staram sie nie dotykać kompa w weekend, ale nie zawsze wychodzi, a jeżeli chodzi o pracę, cały czas tu zaglądam i nie mogę się skupić!a wszystko leży i łypie na mnie z biurka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Rea_ tak tak robimy porzadki bo gesto a malo sie odzywaja... ktoras tu mowila ze sie przeprowadza i bedzie pozniej aby jej nie wyrzucac ale nie pamietam ktora.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a różnie, powinnam do 16:00, ale zawsze siedzę dłużej... ja z Wrocławia:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 rea tak jak mnie zawsze piersi bolały kilka dni przed @, a nawet po owulce tak teraz zupełnie nic. Wczoraj mnie chwilę brzuch bolał jak przed @,potem przestał. Ale dzisiaj mnie tak dzwinie kłuło tak nisko jakby w pachwinie.. no i tyle by było tych jakiś objawów. narazie to pocieszam się tempka, bo od owulki to cały czas wysoka (rano mierzę na dole:), a wieczorem pod pachą i są prawie idnetycznie czyli ok 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 a niedawno pracowałam w poznaiu i dojeżdżałam, bleeee tu jest fajniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 rea to ty siię może jeszcze owulkujesz,co? robiłaś wczoraj teścior owu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 mnie po tej luteinie w ogóle nie bolały cycochy. nic. ale po 4 dniach się zaczęła @ i nie mogła skończyć! jak są jakiekolwiek dziwne rzeczy to jest dobrze, cokolwiek, to jest nadzieja. to jak Folik testuje 01.02 to nic nie będzie w styczniu? chyba, że pozotywny zaliczymy na styczeń, co?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 robiłam test i negatywny, wczoraj chyba skończyłam. zrobiłam jeden, bo już myślałam, że nie mam owu wcale, były takie krechy, że wychodziły za test:))) a dzisiaj czułam, że nic już nie ma, no i spadłam do was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 folik patrze na tabele i widze że twój @ planowo na 23, to przecież już 6 dni spóźnienia, czego teściora nie robisz w styczniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 to w sumie ile razy ci wyszedł ten test pozytywnie? Bo mi wychodził przez 5 dni z rzędu, a potm już nie robiłam bo mi się skonczyły, wolę zrobic ten jeden, a konkretny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 no widzisz, bo ona CZEKA.... bo się ZASTANAWIA.... a jak z nią było ostatnio? tak samo! ja jej chyba wyślę paczką z 5, może poprostu nie ma testów w stolycy. może się skończyły np.? a ona się wstydzi powiedzieć....? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 rea to robimy składkę dla folika na teściora przysłużymy się dla wyższej sprawy hehe:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 robiłam tylko 2. jeden pozytywny i dzisiaj negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 chociaż wielki szacun jak sie to mówi, bo ja bym tyle nie wytrzymała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ja nawet mam 1, był do testów gratis, o mogę już wysłać DHLem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 rea a tak a propos tej luteiny, to brałaś doustnie? i po co ją brałaś, na uregulowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 29, 2009 folik' który dzień cyklu masz dzisiaj??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 pod język nie miałam @ 48 dni! poszłam do lekarza po gratulacje, a ten mi tą luteinę zasunął! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisalam wczoraj Napisano Styczeń 29, 2009 czesc, dziewczyny:) jak sie macie? u mnie plamienie nasililo sie, trwa 2. dzien, boli mnie krzyz, brzuch juz nie tak bardzo. przeczytalam, ze implantacja trwa ok 7 dni, wiec nie wiem czy warto robic test w przyszly wtorek 28. dc, skoro nie znam daty potencjalnej miesiaczki. mam niejasne wrazenie, choc bez dowodow, ze wpadlam. jakos tak czuje. z reszta bardzo chce tego dziecka, wiem jak zalezy innym kobietom na potomstwie, wiec nie zmarnuje tej szansy. Wy takze staracie sie o dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ale Wy jestecie wtreciuchy... nie robie testu bo ostatnio juz tyle razy bebnilam ze 10 dni mialam @-szona opoznionego... wiec moze byc to samo... wiec 10 dni dodaje... a jak Wam zbywa tescior to poprosze Rea akurat z Wrocłwia bedzie szedl dluzej to dojdzie na 01.02;... chyba ze wczesniej zawiadomie o @ to Ci odesle... zwykłym.... listem na DHL-la nie mam :p Mfigielek... dzis mam 36 dc.... a ostatnio w 40 dc byla wiec czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Hej wszystkim! Ja zbyt często się nie oddzywam, ale cały czas czytam co piszecie, więc proszę mnie nie wyrzucać z tabelki!!! U mnie niespodziewanie w 20 dc pojawiła sie wstrętna @. Nie wiedziałam czy mam dalej brać luteinę i zadzwoniłam do swojego lekarza. Powiedział zebym przerwała brać tabletki i że czasem tak się zdarza że @ przychodzi wcześniej i że po luteinie powoli wszystko mi się unormuje.. Tylko ciekawe kiedy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziarenko lnu 0 Napisano Styczeń 29, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU OD 1DC NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Fermina30.............11.02......25-26.....TAK........30 ......7 effa9...................12.02.......25-30............... . .28.....11 patrycja75...........16.02.......30-33......tak......33 ........8 Ognik80...............21.02.......28-30......tak...... 28........2 kacha86...............21.02.......28-29.....tak.......2 2.......5 Klaudia0405..........23.02..........30........?........2 6........2 Meg75.................24.02.........29........tak..... 34.........2 Ziarenko lnu...........27.02......29-35......nie........25......7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL chce 26...............22.01.........28-31......?.........26...... 3 Folik32................23.01.........?...........?...... . . .32......4 Celcia84................25.01........?...........?...... .. .24.....12 Dosiaaa.................27.01........?...........?...... .. .28......2 kate z olka............27.01......???..........?...........24...... .3 M_M...................30.01........?..........nie...... ...24......1 Bombelek83..........31.01........?...........?.......... . 25......2 Mfigielek..............05.02......29-32.......nie....... 24.......4 ewika74...............07.02......27-28......tak.......34 .......3 Rea....................08.02......32-38.......nie...... . 30......3 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć Kate79.................5.....08.2009.............30..... ....... nitaanita..............8.....02.09.2009..........23..... ....... Sara_24................7.....08.09.2009.........24...... ...... Angioletto.............6....18.09.2009..........24...... ...... mooncia...............5....27.09.2009...........22...... ....... Dziewczyna Bonda...4........X..................33....... ..... Poprawiam tabelkę. Nawet w tym miesiącu nie zdążyłam spaść do drugiej tabelki, nie wspominając już o trzeciej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 29, 2009 ziarenko lnu --- widzisz jak nas to zycie zaskakuje.... mnie sie przedluza nie wiedziec czemu Tobie wczesniej teznie wiedziec czemu... zycie i niespodzanki... to jest cała nasza niewiadoma..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 pisałam wczoraj ja mogę tobie tylko pogratulować podejścia. kilka lat temu całkowicie inaczej zareagowałabym. jeszcze nic nie wiadomo, ale skoro jesteś pozytywnie nastawiona, to jest najważniejsze:))))) tak to widzisz jest, że my kilka lat temu wcale o tym nie myślałyśmy a teraz żałujemy, ja na pewno. ale idź koniecznie do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 kozy, jak mnie ta moja robota ostatnio wnerwia, nawet nie macie pojęcia! a kiedyś sprawiała mi nawet przyjemność..... dostałam propozycję poprowadzenia (wspólnie ze znajomym) małej, świeżej firemki, muszę się z tym przespać... ale rano nie mam zapału, żeby tu przyjść, brrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 29, 2009 pisałam jakis czas temu o tym... wiem co czujesz Rea ... kiedys moja tez mnie krecila, a teraz wariuje w niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 i ćmi mnie w brzuchu:((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 dziewczyna bonda a jak robota nie idzie, to czlowiek jest cały do kitu... kiedyś tu siedziałam do wieczora, potem klepałam do 21 przez kom. czasami coś w sobotę poklikałam, a teraz.... cmyk i do domku! teraz to mi dobrze na zwolnieniu:) najlepiej, ale i tak mam fona przy uchu, ale chociaż nie siedzę przed kompem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2009 muszę zdobyć to zwolnienie, na kilka miesięcy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach