Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 ciag dalszy....... nawias kwadratowy a w nim cool nawias kwadr w nim czesc nawias kwadr w nim spioch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 jak laski nas jutro poczytaja to pomysla ze my sie tu nawalily czyms :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 serduszko-nawiaskwadr w nim love nawias kwadr w nm zly no to juz wszystko moja droga :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 No mozliwe a wlasnie niemasz ochoty na likierek:))))))))))))))) bo ja mam taki pyszny Baileys czy jakos tak sie to pisze:))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Hmm ja bym sie napila ide nalac sobie a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 no powiem ci ze dzis przy tlustym czwartku nawet moj maz nalal mi kieliszeczek tego likierku :) uwielbiam go :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 jeeeny jak ja dawno alkoholu nie pilam :) chyba sie tym malym naparsteczkiem upije ha ha :D a co tam, dzis podwojna okazja :) 1.tlusty czwartek 2. 10 miesiecy po slubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Nio pyszny jest ja tez sama sobie pije bo mezus cos ma ze serduchem i woli nie ryzykowac cos mu cisnienie skacze.A wy gdzie jestescie w Angli? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 O to Gratulacje to czyli mlode malzenstwo a my 2 lata minelo 10.02 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Widze ze my sobie same piszemy nikogo niema dziwne co nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 widzisz ja stara d****** zdecydowalam sie pozno na malzenstwo, i na dziecko tez ale ...damy rade :) my mieszkamy w londynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Uhm no ja mam 2 braci ale oni mieszkaja w Luton to troche kawalek,a wlasnie sie wybieramy do nich w przyszly czawrtek 26 takze fajnie cos sie nam odmieni jakis wyjazd a nie tylko siedzenie w domu:D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 luton hmmmm daleko dosyc.... a od was to juz chyba calkiem sporo to czym jedziecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Samolotem lecimy bo akurat mamy fajne poloczenia z Knock takiej miejscowosci 10km od Nas gdzie mieszkamy i do luton mamy samolot.A bracia w Luton mieszkaja,a i tak jedziemy tez w odwiedziny bo jednemu bratu sie coreczka urodzila 16 grudnia a ja bede chrzesna i jedziemy do polski na chrzciny a kupilismy bardzo tanie bilety bo za 10e dla 2 osob w obie strony do Angli i spowrotem takze co nie warto jechac? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 oooo no to spoko :) cena super ...tylko skorzystac a ty bedziesz matka chrzestna, no to ciotka szykuj kase :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Nio ciotka szykuj kase no trzeba trzeba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 19, 2009 dobra ciocia , spadam z chlopem trza jeszcze pogadac troche :) i chrapuchrapu :) do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 To co juz padlas po jednym kieliszku?ja to sobie ze szklanki pije.hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Uhm rozumie.Odezwij sie rano jak bedziesz miala czas.my jedziemy mieszkanko ogladac bo chcemy zmniejszyc na mniejsze.Milego wieczorku i moze jutro sie jakies klary odezwa.Bo dziw wieczor bida niema nikogo tylko ty mi pozostalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 19, 2009 Dobra jak nikogo niema to ja znikam nie bede pila sama do siebie.Milej Nocki wszystkim i do jutra.Papatki Dawno sie tyle nie napisalam co dzisiaj.Dzieki kate79 :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Pobudka laski Pati wstawaj !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 20, 2009 Co tak krzyczysz Meg?:) stało się coś?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 dzien dobry...kolejny dzien bez humoru :( :( :( Pat..wyniki testu chcemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 Nic sie nie stało !!! A tak se krzycze wiesz wszystkie objawy zniknęły to mam nerw a wlaściwie to chce mi sie ryczeć !!! Mam jeszcze 3 dni do @ ale chyba nic z tego, oczywiscie 2 dni temu robilam test, wiem wiem ze za wcześnie ale nie moge wytrzymać a jedna kreseczka powoduje spadek humoru :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 20, 2009 Meg trzeba sie spotkac i wypic cos mocnego..ja ostatnio nie wiem co sie dzije..wszystko mi sie wali.....moze nawet zwiazek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 20, 2009 kurde, szkoda.. ale to po prostu nie tym razem, no chyba, ze ten test za wczesnie.. a jesli nie, to uszy do góry:)ja tu Was coągnę za uszy, a chyba , jak z tabelki wynika, to staram się najdłuzej z Was! Chciejka i jak po spotkaniu z M? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 20, 2009 No właśnie chciejka wszystko sie spier ..... z pracy nie oddzwaniają ! Test negatyw! eM nerwowy bo dla niego najważniejsza w zyciu jest kasa ! Ogolnie wszystko do dupy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach