Klaudia0405 0 Napisano Luty 27, 2009 REA powinny dotrzeć ale wcale nie zaszkodzi jak i dzisiaj będzie powtórka ;) jeśli oczywiście eMa do dyspozycji masz?Gdzieś wyczytałam ze szanse na dzidzi rosna jeśli tak:kochamy się w owu wieczorem,nastepnego dnia rano i jeszcze raz wieczorem-i to rosną z 16%na 92%!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 27, 2009 naprawdę? ale numer, no, no, to jak dzisiaj będzie wieczorem, to już mogę do najniższej tabeli?:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 27, 2009 a swoją drogą, jak mamy poniżej 16% (bo nie wiemy kiedy owu) to aż dziw, że babki w ciążę zachodzą, jak kate to jak ruletka przecież! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 27, 2009 Fajnie się tu z Wami gada ale ja muszę spadać bo mają rodzice mnie odwiedzić właśnie dzwonili ;) BUZIOLE PA PA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 27, 2009 na moich testach z tego co pamiętam piszą, że ogólnie przy zdrowej parze i owulacji szanse są 40% nie rozumiem tego, ale co tam, nikt nie mówił, że będzie łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 27, 2009 Instrukcja dla zaplanowania płci żeńskiej była następująca: jednorazowe zbliżenie miało nastąpić na dwa dni przed szczytem. W praktyce był to dzień, w którym kobieta zaczęła odczuwać śliskość znaje, że pewna trudność przewidzenia dnia szczytu mogła mieć wpływ na nieco mniejszą skuteczność planowania płci żeńskiej. W celu poczęcia chłopca małżonkowie odstąpili od zbliżeń cielesnych aż do następnego dnia rano po szczycie objawu śluzu. Jeśli do poczęcia nie doszło (wynik pozytywny miał miejsce w czterech przypadkach) zalecono im zbliżenie następnego dnia po szczycie wieczorem, powtórzone kolejnego dnia rano. To ostatnie zalecenie zaowocowało w największą liczbę poczęć. Jeśli jednak i wówczas nie było efektu podczas czterech cykli, zalecono w kolejnych cyklach dodatkowe zbliżenie w drugim dniu po szczycie. Średnia skuteczność zastosowanej metody wyniosła powyżej 95 %. Spośród 99 małżeństw 18 zaplanowało poczęcie dziewczynki. Cel osiągnięto 16 par, co stanowi 88,9% wyników pozytywnych. Płeć męską zaplanowało 81 par, z których 78 urodziło dziecko płci zgodnej z życzeniem, czyli 96,3 %. REA wejdz na stronę:planowanie płci-Pro-life-adonai.pl tam jest wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 A wiec plan jest taki... namowilam tatae zeby mnie zawiozl,bo dojazd od siebie mam kijowy,tata z siostra jada do niego do przcy(sam dla siebie pracuje) mnie po drodze zostawiaja u niego w domku...on napewno zapyta gdzie ja jestem..oni maja powiedziec ze nie chcialam jechac :) dadza papierek do podpisania(potrzebny mi on wie o co chodzi)..pogadaja i jada spowrotem :) a ja czekam na eMa :) oczywiscie tak jak wspaniala REA napisala w pelnej gotowosci..chanelle juz czekaja :) podoba sie wam moj plan ? :) ja jak narazie jestem z siebie zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Luty 27, 2009 Chciejka trzymam kciuki, zeby bylo dobrze :) przygladam sie tablece i widze ze @@@y na poczatku marca, mam nadzieje że będzie wysyp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 27, 2009 Klaudia, dzięki za poradę - ale chyba wezmę co mi się trafi:)))) Chciejko - pamiętaj o cyckach. do góry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 27, 2009 Chciejko trzymam kciuki by wszystko ułozyło się po Twojej myśli!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 27, 2009 FOLIK----ja testowałam i nawet BETE robiłam, nie jestem w ciąży :(Martwi mnie tylko gdzie ten mój @! miał być 21.02 a do dziś tylko takie plamienia brązowe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 dzieki dziewczyny,ale mam stresa :) chyba zaraz wyruszamy(mamy ok 80km)...pytanko pytac go co i jak,gdzie teraz z tym wszystkim idziemy,czy nie wypowiadac sie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Luty 27, 2009 a ja czytam o tym białku i sie stresuje :/ ale wyczytałam takie coś: " Białko w warunkach fizjologicznych pojawia się w moczu jedynie w niewielkich ilościach, które nie są wykrywane typowymi badaniami diagnostycznymi lub znajdują się na granicy czułości stosowanych testów. U zdrowych osób wydalanie białka z moczem nie powinno przekraczać 150 mg/dobę. Jedynie u kobiet w okresie ciąży wartość ta może wzrastać do 300 mg/dobę. " hmmm ja mam 32 mg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 27, 2009 nikulam .... bedzie jak sa plamienia bedzie...tylko olej teraz to ja jak zrobilam bete w 1 cyklu jak sie spoznil @ to olałam i zaraz plamieni ai zaraz @ przyszedł.... juz teraz mysl tylko o czyms innym i zero przejmowania bo tak psycha nam czasami krzyzuje plany.... ze łeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 27, 2009 FOLIK---o pomyliłam się w dacie,@ miał być 19.02 a nie 21.02 straciłam już rachubę w tych obliczeniach, dziś już 40dc. To mówisz,że @ przyjdzie, bardzo bym chciała!plamienia mam już 5 czy 6 dzień a jej nie widać:(Strasznie bym chciala już zacząć nowy cykl a tu lipa:( Gdzieś wyczytałam,że te plamienia mam potraktować jako @, hmm sama już nie wiem. Psycha to mi chyba nie siada:)Myśle,że to dlatego,że byłam przeziębiona i prawie 2 tyg. na zwolnieniu, pewnie to mi tak rozregulowało cykl.Dziękuję Ci za zainteresowanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 27, 2009 nikulam interesuje sie wszystkimi tylko niektore to sa bardzo wredne babsztyle niektóre mi dokuczaja.... na niektóre się fosze... a niektóre bardzo lubie..... lubie te co sie czesto odzywaja i w piatek pija.... ze mna a ja tak na krzywy ryj wypije z nimi i nawet mnie nie operniczja.... hehehehehehe spoko nikulam po to tu jestesmy.... ja jak sie nie interesujecie to przecie sie fosze... mam ficha ale co zaraz mnie ustawiacie w pion i dupa z foch./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 27, 2009 dobra ja zaczynam pracowac.... jheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 27, 2009 dzien dobry wszystkim :) jak wam mija dzionek???? jesli chcecie cos do waszych slodkich alkholi, to raczej ogorkow nie proponuje na zagryche ale przynioslam dla was delicje i ferrero :D:D:D:D:D:D prosze sie czestowac:) moze jakiegos owocka? dowyboru winogrono, banany i mandarynki :D czym chata bogata :D Chciejka powodzenia w twoim misternym planie :) M_M -historie twoich milosci sa po prostu jak z najlepszego serialu brazylijskiegi :) ale mialas kobito prezycia :D jak bymmiala wybierac sposrod naszych wszystkich opowiesci o chlopach ,twoja opowiesc znalazlabysie na pierwsym miejscu........ ..... a to z bylym ksiedzem no to juz mnie rozwalilo kompletnie :o niezle niezle zycie nam uklada scenariusze :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 A wiec dotarlam,juz odpilam kawe z mamuska mojego M....i wiecie co?moj tata byl u niego ,a on nawet nie zapytal gdzie ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To juz koniec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 27, 2009 chciejka trzymam kciuki za dalszyprzebieg akcji szkoda ze on mieszka z ta mamuska :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 27, 2009 zeby jeszcze jego mamuska go nie uprzedzila ze jestes...... bo potem bedzie udawal w razie co milo zaskoczonego i caly plan wezmie w leb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Luty 27, 2009 Chciejka nie załamuj się wszystko się wyjaśni nie mów że to koniec trzeba być optymistką.Nie zakładaj niczego z góry ;) Czekam z niecierpliwością na wieści... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 Klaudia mamuska sie nie wygada,specjalnie dzwonila do niego zapytac kiedy bedzie i nic nie mowila o mnie....ja teraz dzwonilam ale nie odbiera... :( mowie wam dziewczyny ze ciekawie napewno nie bedzie,,,,,tyle dobrego,ze na gg nic nie znalazlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 27, 2009 hej, ja po pracy, po obiadku, teraz na drineczka z Wami:) Klaudia ja bede plec planowac przy tzrecim dziecku huhuh ireaz obojetnie, ale Rea to na bank wczoraj chłopaka poczęla...a nie, dziewcze chyba, jak przed owu, ech widac moje braki w edukacji . Ale na kurs przedslubmy nie chodziłam:) Nikulam, rzeczywiscie dziwny ten Twoj cykl taki wydluzony. Rozumiem, ze teraz po testach to czekasz na @, bo to koljeny cykl, koljena szansa. Więc obys ta szanse miala jaknajszybciej. Chciejka po powrocie koniecznie nam tu wszystko opowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 fermina caly czas bede komentowala :) chyba ze wroci i nie bede miala dostepu do neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 27, 2009 Chciejka ja tez trzymam kciuki:) widzisz mnie:) i moje male tez dwie lapki zaciska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 kate dziekuje kochana... boje sie dziewczyny..strasznie.. objawy;piersi powiekszone i same sutki bola...mdli(nerwy)brzuch tylko czasami.. zadzwonil,ze skonczyl i jedzie do domu,wiec chyba nawet sie nie domysla,ze jestem bo o jego pracy rozm..chyba nagram jego mine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa81 Napisano Luty 27, 2009 ja dolaczam sie do wszystkich i zycze ci chciejka powodzenia.mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni i bedzie tak jakbys tego chciala.u mnieod poniedzialku zaczynaja sie dni plodne i maz ma wtedy wolne przez kilka dni, wiec ruszam na bzzz.mam nadzieje,ze tym razem sie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 27, 2009 oooo zapytal dlaczego nie przyjechalam.....ale akcje mi robi uuuuuu ze nie przyjechalam hehehheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 27, 2009 Feminko mam nadzieje,że Twoje życzenia się spelnią!Tak bym chciała tą @ a może ja już ją mam(te plamienia?) Chciejka---z zapartym tchem śledze co u Ciebie i zaciskam kciuki by było tak jak chcesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach