spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Chyba źle zrobiłam powtarzając betę po 24 h, bo powinno być podobno po 48h. Ajjj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Ja tylko na chwilunie ;) Babole zacierać nóżki-są bociany widziałam na własne oczy.Oczywiście wiocha ma pierwszeństwo ;) dopiero potem lecą nad miasto hehe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 klaudia ja tez ze wsi jestem i tez bocka widzialam :) i pewnie na tym sie skonczy heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Dzien Dobry Kobitki. W koncu ladna pogoda dzisiaj,chyba pojde na spacer. Musze dzis kwiatki poprzesadzac i posadzic jakies w ogrodku. Nie moge sie doczekac wizyty u gina,bo nie wiem o co chodzi z tym plamieniem-raz jest a raz znika...Jajnik mnie klul jak cholera... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 No to sobie kwiatki poprzesadzalam...Moje kochanie kupilo mi wczoraj ziemie do kwiatkow po kilku tygodniach marudzenia i zgadnijcie co?Zabral ja ze soba do pracy,bo zapomnial wyjac z bagaznika...Az mi sie krzyczec chce,Boshe jacy oni sa dobijajacy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 czesc LALKI... co tam zapracowane ja tez.... juz chciałabym zeby była sobota.... tylko cosik sie troszke ochłodziło.... ma byc ciepło!!!! U mnie tesciowa wszystko wysprzatała w domku wiec jest juz wszystko wychuchane.... i nie odczuwam swiat fizycznie.... i tak ma byc !!! mycie okien bleeee i tych pierdól w na meblach bleeee.... ja moge jedynie ..... nic nie moge - ja bede jedynie u siebie sprzatac na swieta a u tesciowej nie mam jakos ochoty... ale mamie chetnie bym pomogła... Lalki ciazartóweczki ale Wam fajnie przynajmniej sobie w swieta w rodzinie o dzieciach pogadacie... XChciejka - fajnie ze nas podczytujesz...... a co u Ciebie kokretniej pisz tam co tam bylas nie bylas... ale jestes..... pisz co i jak..... Ciekawe co z nasz KATe.... moze juz sił nabrała na staranka... powoli powolutku mysle ze dochodzi - jak nas czytasz to pozdrawiamy.... trzymaj sie cieplutko..... lece na kawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 a ! zapomniałam - nie ma @ ndal.... wrrrr..... ale mam to gdzies.... :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Anka323 --- e tam mojej bratowej maż czyli moj brat byl lepszy - zrobil zakupy przedswiateczne..... w tym duzo zywnosciowych i pojechal z tym bo zapomniał na Moskwe.... a i pampersy dla dziecka.... a przyjedzie jak sie uda dopoiero w sobote....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 hej wam a u mnie z ranka wk****w. Wychodze rano a koło mojego samochodu leży koń na biegunach rozwalony (tak tak koń!) I już wiedziałam, że coś jest nie halo... Patrze na samochód a tam ktoś tym koniem przywalił w nigo i mam wkleśnięcie i zadrapanie :( pytam się ja po co k**a taki wandalizm??????? wiem, ze sie nie można denerwowac, ale rano się wkurzyłam, juz mi przeszło trochę i zaczynam dostrzegać absurd tej całej sytuacji. Ale martwie się też wizytą u lekarza, zastanawiam się czy da mi zwolnienie i jeśli mi nie da to będzie cienko :( Wiem ze ciąza to nie choroba ale z drugiej strony tyle się już napracowałam na te zusy i tyle odkładałam czasu zeby miec dziecko .... chciałabym odpocząc i lekko popracować, sama już nie wiem... marudzę chyba ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Foliku__ za takie cos to chyba moglby juz se zostac w tej moskwie ;) Bondowo,a nie mozesz nasciemniac lekarzowi,ze sie bardzo zle czujesz,ze masz zawroty glowy i itp?Albo popytaj wsrod znajomych o lekarza,z ktorym bedziesz mogla wprost porozmawiac i mu powiedziec,ze potrzebujesz zwolnienie.U nas taki byl-za flaszke albo papierosy napisal w zwolnieniu co chcesz,niestety zmarl bidulek.. Ja mialam dzieki niemu zwolnienie z wf-u przez cale liceum.Nie chcialam chodzic,bo mielismy walnietego nauczyciela-szczon zaraz p studiach i w kolko mialysmy cwiczenia typu krecenie biodrami i sklony,lubi przy tym pomagac prawidlowo wykonywac cwiczenia...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Witajcie Kochane:) ojej jak tu dzisiaj pusto...ja też wpadłam tylko się przywitać i zmykam na słoneczko, miałam dziś ciężki dzień, musze głowę dotlenić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Heja, dziewczynki. Podpisuję się pod życzeniami dla Kate, nie znamy się, ale trzymam za Ciebie kciuki:) Mam wynik bety: 610ml/Uml, czyli 5. tydzień. miał być 6. licząc od OM, ale ja miałam owulacje dopiero ok 20. dc, więc w rzeczywistości 5. tydzień:) Nie opłaca mi się iść w tym tygodniu na usg, skoro dopiero za ok. 3 tygodnie coś zobaczę...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..5..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Hej Babole, miałam też dzień do bani. mój ostatni na zwolnieniu:((( jak sobie pomyślę, że jutro do tych debili, to aż mną trzęsie! Bondowo - no co ty, czego się boisz? masz powiedzieć, że masz dość mocne plamienia. na czerwono, plamki i jesteś bardzo osłabiona. zwolnienie gwarantowane:) trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Kobitki, czekam na Was. Reo - jak się czujesz? Pati, Klauduś, Foliczku, Ferminko - co robicie? Ileż to ja Loli nie widziałam, Beta jest rzadko, Figielek pewnie głaszcze się ciągle po brzuszku, D. Bond wracaj, jesteśmy ciążowymi rówieśnicami:P Chciejko, jak z Twoim partnerem, jak sobie radzicie z nową sytuacją? Eviki dawno nie widziałam Nikulam - ładny nick:) M_M i Bombelek - Wy już macie fajnie, chciałabym dotrzeć z całym i zdrowym płodem, zobaczyć bijące serduszko, a ciągle wkręcam sobie te historie z obumarciem itp. Dobra, spokój:) Beta jak na razie chyba może być, co? Dziewczyny, wracajcie:) Anka, jak w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Chciałam powiedzieć, że Beata jest rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Nie ma nikogo ? :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Hej dziewczyny.Ja dzis cale popoludnie ogladam filmy z moim..Fajnie tak sobie posiedziec i pogapic sie na cos ciekawego. Jeszcze jutro mam wolne :) Milego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bombelek83 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Hej Laski :) Kurcze tak dawno się nie odzywałam, że pewnie mnie tylko z tabelki pamietacie :( Wpadłam ja zaktualizować, no i zameldować, że z moim małym bombelkiem wszystko super jak na razie. Wygląda całkiem ładnie :) A tak wogóle to ogromne GRATULACJE dla wszystkich nowych Brzuchatek! Strasznie się cieszę, że jest nas coraz więcej :) POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........14.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............10..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Spacer w chmurach..5..........10.12.2009.........22................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 Cześć dziewczyny:-) Żeczywiście jestem tu bardzo żadko ponieważ święta idą i ostatnio oddechy nie mogę złapać u siebie w domu sprzątam i jeszcze u mojej chrzestnej matki bo jest chora i bedzie musiała mieć rozrusznik, no i dziecko szkoła ale poprawie sie wnet tylko święta miną,. BONDOWO wystarczy ze powiesz lekarzowi ze masz prace w której musisz dźwigać i martwisz sie o dziecko i da na 100% L4 mój gin powiedział ze jak zajde to od razu mi da L4 :-) bo troche dźwigam tej blachy dziennie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 A tak wogóle to ja dopiero po pracy przyszłam przed chwilą. JEST TU KTOŚ JESZCZE?????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 7, 2009 AAAAAAAA zapomniałam zapytać bo ja mam mieć teraz owu wnet a leje sie ze mnie dosyć dużo śluzu ale takiego jak mleko buduń czy coś w tym stylu w każdym razie jest to białe a nie przeźroczyste. co to może być i dlaczego??????? PANI BONDOWO I SPACERKU BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE Z FASOLKAMI ALE NA USG JESZCZE CIUT ZA WCZEŚNIE BO TERAZ LEKARZ POTWIERDZI TYLKO CIĄŻE BO JA TEŻ BYŁAM TAK WCZEŚNIE U GIN W 5 CZY 6 TYG I NIC NIE POKAZAŁM MI I NAWET NIE POTWIERDZIŁA CIĄŻY I ZMIENIŁAM GIN I POWIEDZIAŁ ZE TO 7 TYDZ I SERDUSZKO MI POKAZAŁ:-) TO BYŁO CUDOWNE WAM TEŻ TEGO ŻYCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam pierwsza!Budzić się kobitki i pisać co tam u Was ja sobie wieczorkiem wszystko przeczytam. Beata____może masz jakieś zapalenie i stąd tak dużo śluzu białego? U mnie hmmmm....no cóż staranka idą pełną parą ;) i tylko tyle zdradzę...Miłęgo dnia!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 dzien dobry..Chmurko---ja dalej u eMa jestem,jest dobrze :) dzis mnie odwozi do domku bo mam fryzjera umowionego,ale w piatek juz przyjezdza..sobote spedzamy z moja rodzinka a w niedz jedziemy z jego znajomymi do znajomych na mazury :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam laleczki ale sie rozpisałyscie ufff ale sie naczytałam ze na tej samej stronie moj wpis z wczoraj i dzisiaj bedzie.... U mnie@ brak ale mysle ze musze przyjac to jako normalka... jakis sluz sie rozciagliwy pojawił wyglada na plodny.... ale teraz... zwariowało wszystko u mnie ... ale nic nie poradze... walki ciag dalszy.... a i jakos przytylo mi sie spodnie mi nie chca wejsc na dupe... trzeba jednak zamiast na forum o dzieciach przejsc na forum o grubasach... ale ja wiem brak ruchu to powoduje... ja ciagle z ksywą OSY moge sie przemianowac na ksywę BĄK... phiii w sumie podobnie.... ... no dobra to tyle.... ide na kawe..... ale ciacho mam jesc..??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Witam Laseczki :) Wpadłam na chwilkę , bo nie mam czasu jak to przed świętami :) ale tu też cisza , nikogo nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Wszystkie baby poszły myc okna bo jest ładna pogoda... i dobrze przynajmniej nie mysla o sluzach... ale co sie dzieje ogolnie mogłyby napisac.... REa jak w pracy .... Bombelek wszystkie Cie pamietamy tylko Ty o nas nie... i rzadko jestes... ale dobrze ze baby sie rozwija i wszystko gra.... Fermina... gdzie jestes.... tez myjesz okna... ? Chciejka wyszorowała tesciowej mieszkanie to teraz siedzi i nas podczytuje... ale dobrze przynajmniej teraz udawaj zes pracowita.... a pozniej juz tylko ogarniaj swoje mieszkanko... Spacerku - i co powoli dociera zes mamusia niedługo ??/ jeszcze jak zobaczysz kijanke... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 Cześć Folik, dotarło:D Beta jest, teraz czekam na to 1. usg:) Nie wiedziałam, że tak to będzie wyglądało. Od czasu jak się dowiedziałam, to tylko się martwię, czy dziecko się dobrze rozwija, a kiedyś myślałam, że będę się skupiać bardziej na tych przyziemnych sprawach (ciuchy, kremy na rozstępy). Okropna ze mnie histeryczka, bo trzęsę się czy bobas dobrze zagnieżdżony, czy dobrze jem, a może by tak poleżeć:D Widzę, że inne babki mają trochę więcej luzu, dystansu, czekają spokojnie na usg, a ja sobie wymyślam nowe kwestie do przemyślenia:P Myjecie okienka, taaak? A ja mam brudne i nic mi się nie chce:D Muszę się wziąć porządnie do roboty, a nie użalać. Folik, jak tam staranka, M chętny do współpracy?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 8, 2009 SPACERek_____ panikę Kochana to masz chyba po mnie hahhaha, ale nie martw się , broszek zagnieżdżony, jest mu dobrze i cieplutko i bedzie pięknym dzieciątkiem - wiem o tym :) bo geny już podziałały i wszystko przesądzone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach