beata2611 0 Napisano Sierpień 2, 2009 Witam melduje sie po całym dniu nieobecności. Niedziela super gorąco jak niewiem i siostra mojego M z Włoch przyjechała hi hi i mówi że wreszcie chłodno a ze mnie to sie lało ale tak bo tam po 45 stopni w cieniu mają i w nocy. ja najadłam sie jak świnia i dalej chce mi sie jeść hi hi ale bede gruba. Jestem szczęśliwa bo moja myszka jutro wraca a już mam dość siedzenia bez niej tęskni mi sie za nią strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Sierpień 2, 2009 fajnie, ze jestescie. Niedziela byla niezla. Zawsze warto gdzies wyskoczyc. oczywiscie nic dzis nie zrobilam z tego, co sobie zaplanowalam. Beata, bobas kopie, puka? Motylek lata? Ewika, fajny plan wyjazdu. Wpadaj na forum czesciej, malo Cie z nami. Jak sie masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Sierpień 2, 2009 Hej dziewczyny.Ja jeszcze w pracy tkwie.. Jutro mam na rano,musze wstac przed 6..masakra.. Ale mi dzidzius dal dzis popalic..Po pierwsze brzuch mi wyskoczyl w ciagu 2 dni tak,ze szok.Az sie napatrzec nie moge.Dzis dzidzius ulozyl sie chyba jakos tak,ze na nerw mi naciskal,bo myslalam,ze sie porobie z bolu.Rozmawialam z mama i kolezanka i obie mowily,ze ten bol to wlasnie jakis ucisk dzidziusia,bo ja juz oczywiscie sie zaczelam martwic. A powiedzcie mi dziewczyny kiedy po raz pierwszy poczulyscie ruchy??Ja juz nie moge sie doczekac.W czwartek mam pierwsza wizyte w szpitalu. Milej nocki babolki.Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Witajcie po weekendzie:)) No nareszcie Anka i Klaudia wróciłyscie:) Fajnie Wam po urlopikach ,wypoczęte... Ja jeszcze dwa tygodnie do urlopu ale juz nie moge w pracy wysiedzieć.Wczoraj byłam nad jeziorkiem odpoczełam ,popływałam i troszke mi sie samopoczucie poprawiło bo chodze zla jak osa nie wiem dlaczego. A co to za tajemnica z nową brzuchatką???? Kto to przyznawac się bo mnie zaraz ciekawosc zje...???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Witam! Kto???????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Dzień doberek :-) Narazie nie możemy nic powiedzieć kto ma małą fasolke ale myśle że na dniach sie dowiecie. Ale sie upał zapowiada a raczej już jest ehhh jak ja to zniose. Dziś córcia wieczór przyjedzie ale sie ciesze. Ania ja tak w pierwszej ciązy to koło 17 tc czułam już rucha a treaz niewiem sama niby już 15 tc ale wydaje mi sie ze dzidzia daje powoli znać. wiecie co już brzuch nawet rano jest bardzo widoczny a na wieczór po całym dniu jedzenia ho ho ale byk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Ja nie powiecie to sie obraze i wyprowadze:) Mam jeden typ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Ferminko ale nie możemy narazie mówić a zresztą ona jeszcze sama nie wierzy ze jednak sie udało. A kogo typujesz????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Hej co sie dzieje co tu taka cisza co?????????????? Wracać na topik dziś poniedziałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Sierpień 3, 2009 LOLA??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Witam, Wlasnie widze lalki poracaja z "ciepłych krajów" .... i jakie maja ciekawosctki- ajajaj.... zaciazone a ktoz to taki ja obtsawiam LOLA Albo PATRYCJA..... tylko nie wiem jak u niej plodne dni wypadałay..... czy teraz no nie chyba to jednak LOLA..... JAka u Was pogoda, bo u mnie błyski i grzmoty byly od rana a teraz spokojniej ale pochmurno.... i tylko spac sie chce......... Ide po kawe i piszcice kto to - jak nie dowiarek - to LOLA.... jak nic LOLA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Sierpień 3, 2009 J jestem, zastanawiam sie kto to, ale w sumie niewazne :) Gratulacje i tyle! dziewczyny ja sie martwie bo ne czuje dzidzi, jakbym chciala, to moj 18 tc, cos tam czasmai czuje ale w zasadzie to sobie wkrecam, ze moze wmawiam soebie, ze to malenstwo:) ZE chcialabym juz taki ruch powazny poczuc:) Czytam po porodach, szkolach rodzenia, od kiedy niby:)Czy przyjma mnie do kazdego szpitala, czy ja si emusze jakos wczesniej umowic , ze przyjde rodzic:) Czytam o USG 4D i takie tam.. Wiem, wiem, glupie pytania:) Tez kupilam spodnie ciazowe na alegro, bo w sklepie cena razy trzy:( Ech, szkoda ze urlopy tak szybko sie koncza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Cześć Folik wreszcie ktoś z norki wyszedł. u mnie pogoda jak w piekarniku i ani jednej chmury ale podobno wieczór ma zagrzmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Ferminko do 22 więc nie masz sie czym narazie martwić a niestety to narazie takie słabe ruchy bedą a później kopniaki pożądne gdzieś w 6 miesiącu jeśli dobrze pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 No tak samado siebie pisze hmmmm to ja uciekam bede później pa pa miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 3, 2009 oj BEatka dobrze typuje.... ? U mnie dzis poskoj w pracy ... ale poszlam zrobic kawule a tu mleko w lod sie zamieniło.... lodówka chyba cos nam nawala w pracy..... hmmmmm musze go zglosic.... jeszcze 2 tygodnie do mojego wyjazdu ale cicho sza.... bo druga noga w miare jeszcze sie trzyma.... Powiedzcie co moge kupic dla M-a w I rocznice slubu - bo ona domyslam sie co mi kupi........ w ogole co robilyscie w ten dzien - oprocz sexu ma sie rozumiec - no u mnie spodziewam sie tego @ dnia a nawet 2 dni wczesniej chyba zeby jakis cud - sie stał...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Folik ja to z moim byłym męzem w rocznice mieliśmy wojne domową o jego kochanke ha ha i każde osobno siedziało. Facetowi ciężko jest coś kupić kobiecie łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Beata moj M nie ma kochaniki wiec odpada ta propozycja.... hehehe..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 3, 2009 My jeszcze jakby sie kochamy.... bez kochanek........... i kochanków....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Hej Babolki. Ja sobie w pracy siedze.Cisza przed burza..Tyle pokoi sie zwalnia ze szok,a wyniesli sie do tej pory moze z 5... U Was upal,a u mnie deszcz i zimno-rano musialam kurtke ubrac tak zimno bylo..Ale to nic,bo mam chwilowo dosc ciepla i na sama mysl robi mi sie niedobrze... Ferminko ja dopiero 15 tydzien a tez juz bym chciala czuc ruchy chociaz takie delikatniusie... Milego Dnia Wam zycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Sierpień 3, 2009 A mi jest ciężko doradzać bo ja dopiero mężatka zostane ha ha .Ale może jakas romantiko kolacyjka z bajerkami...;) Ja jestem dumna bo w sobote znaleźlismy mieszkanko do wynajęcia (1/2 domku) z ogrodem w spokojnej okolicy super .Od przyszłego tygodnia zaczynamy urządzać gniazdeczko,a w piatek lekarz ,kurcze boje się strasznie czy wszystko bedzie ok tym bardziej ze powoli zaczynaja mi sie cofac wszystkie dolegliwości.. Myslicie że to normalne w 10 tygodniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 Folik32...............11.07.......27-42.....nie......... .32........7 AsiaAaK...............10.07.........28........?......... ..20..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nikulam................21.07........30-33......nie...... 30........7 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach..22....06.08.....10.12.09............22.......... . Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............15......11.08....03.02.2010 . .....26.......... Anka323..............15.......06.08.......26.01.10... .....24........ Nikamo74..............8.......07.08........01.03.2010... ..35....... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................9........27.08.........11.03.2010 ........27........ Tabelka mi sie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Sierpień 3, 2009 a mi sie tabelka nie podoba :( jeszcze nie....... ja sie chyba wypisze z tej góry...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Sierpień 3, 2009 PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 Folik32...............11.07.......27-42.....nie......... .32........7 AsiaAaK...............10.07.........28........?......... ..20..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nikulam................21.07........30-33......nie...... 30........7 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach..22....06.08.....10.12.09............22.......... . Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............15......11.08....03.02.2010 . .....26.......... Anka323..............15.......06.08.......26.01.10... .....24........ Nikamo74..............10.......07.08........01.03.2010... ..35....... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................9........27.08.........11.03.2010 ........27........ To ja przy okazji aktualizuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Nikamo czasem wogóle dolegliwości niema ja tak miałam w 1 ciąży a teraz mnie jeszcze czasem zemdli wiec nie martw sie jest wszystko ok. Ha ha teraz ja pisze że jest dobrze a w poniedziałek to ja bede marudzić jak to sie boje iśc na wizyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Folik wypisz sie z góry najwyższa pora zebyś na dolną rubryczke weszła ha ha a zauważ że ostatnio po pare staraczek zachodzi wiec jak już jedną mamy to i może jeszcze Ty i jeszcze ktoś bedzie jak już mamy po 3 mieć zachodzić w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Sierpień 3, 2009 fermina, taka jestes niecierpliwa. Jak ja. Juz sobie odpuscilam czytanie o czymkolwiek i myslenie o kopniakach, bo tylko sie denerwowalam. Juz mi sie nie chce, ale powiem Ci jak jest u mnie. Od konca 17 tyg dziecko pukalo, teraz jest 23 tydz i juz kopie tak, ze wybrzusza mi sie skora, robia sie guzki, czuje pod reka. Czekalam na to miesiac od pierwszego pukniecia. Teraz mnie sciska z niecierpliwosci przed usg. Ciaza to jedno wielkie oczekiwanie, mam dosyc czekania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Sierpień 3, 2009 fermina, taka jestes niecierpliwa. Jak ja. Juz sobie odpuscilam czytanie o czymkolwiek i myslenie o kopniakach, bo tylko sie denerwowalam. Juz mi sie nie chce, ale powiem Ci jak jest u mnie. Od konca 17 tyg dziecko pukalo, teraz jest 23 tydz i juz kopie tak, ze wybrzusza mi sie skora, robia sie guzki, czuje pod reka. Czekalam na to miesiac od pierwszego pukniecia. Teraz mnie sciska z niecierpliwosci przed usg. Ciaza to jedno wielkie oczekiwanie, mam dosyc czekania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Sierpień 3, 2009 Chmurko ja bym już chciała to wybrzuszanie sie i zeby M mógł poczuć a usg następne mam za tydzień hi hi i sie doczekać niemoe a zarazem sie denerwuje jak to bedzie i czy wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Sierpień 3, 2009 dzien dobry :) Folik moja pierwsza rocznica slubu minela tak: rano ja naszykowalam sniadanko, potem maz zabral mnie nad morze...a tam lunapark...uuuuu cos co tygrysy lubia najbardziej i nie mowie tu bynajmniej o moim mezusiu, bo on na sam widok karuzeli robi mu sie niedobrze.... ale ja dalam sobie upust swoim emocjom:):):) no wiec jeszcze potem spacerek nad morzem, potem zabral mnie na obiad-(ogromny) do restauracji ogolnie inicjatywa mezowska... i dobrze... co my baby mamy tylko wymyslac ale nic sobie nie kupowalismy... po co.. aaa i jeszcze wieczorem szampan byl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach