Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

PATI----mój brał salfazin, właściwie to dalej bierze bo na cere i paznokcie mu bardzo pomaga....pewnie na nasionka też,ale tego nie sprawdziliśmy. Tak czy siak nie zaszkodzi.

Hej babcie... widze nie macie juz siły pisac.... a to dlaczego ołów w dupie siedzie... nawet nie przywitaja sie pouciekały w piz..... i nie ma nikogo a raporciki chca czytac co u kogo sie dzieje itp... A wiec fochy w nosie widze.... Ja po sniadaniu.... jogurt bakoma.... 2 jajka i pomidor plus herbata a i dzis sobie pozwolilam na Kubusia.... małego.... tak mi sie jakos zachcialo... dzis u mnie białko jaja... 14dc i idziemy do gina... ale jak zwykle uslysze pewnie wszystko gra prosze sie starac i bedzie git... :( juz sily nie mamy nawet powiem wiecej nie chce nam sie powoli zaczyam odpuszczac... bleee glupie to ..... powinno byc cyk myk

Witajcie:) Tzn Foliku Ty jestes przynajmniej na posterunku bo reszta znów zdezerterowała! Ja na sniadanko miałam jajeczniczke wykonana przez męzusia :) Juz na mnie czekała jak wstałam ...... Oby tak zawsze było hi hi. Foliku Ty siłę musisz miec na bzyku -bzyku nie poddawaj się ,silna z Ciebie Babka i tak trzymaj. Ja kaweczke robie ,chce któraś ????? Słodkiego niet bom za gruba!!!!

Nikamo - ja chce kawe ale zapewne sama musze sobie zrobic... bo Ty masz pewnie taka "ciezarówkową"... A ile przytylas juz (wydaje Ci sie) i ktory tydzien u Ciebie bo tabela zapomniana juz chyba gdzies tam sobie jest..... A gdzie Patrycha, REAniec itp.... lachony wiem ze czytacie tyle ze brak odzewu.... Nikamo jajka jadlas - ja tez tyle ze ugotowane bom na diecie.... musze wytrzymac miesiac i nie puscic a pozniej jak mi po miesiacu spadnie co nieco to dam 2, 3 i 4 miesiace i stosuje diete MŻ bo to jest najwazniejsze....

Foliku kawkę mam normalna bo pije jedna i taka dosc mocna ,inaczej bym nie egzystowała. A ja przytyłam juz 5kg i to juz 18 tc no i bębenek rosnie...... Foliczku wytrzymaj na dietce mnie to czeka w przyszłym roku .Choc znajac życie to juz niedługo zaczniesz tyć....i to nie z jedzenia:) Jak ja skonczyłam diete i osiągnełam wymarzoną figure to zaszłam w ciążę !!!! Więc pewnie z Toba bedze tak samo!

hej hej ciekawe czy mnie kto tu jeszcze pamieta, widze ze topik ciagle w pierwszej czolowce :) a u mnie zmiany, znowu jestem w ciazy i uwaga.... już koncze pierwszy trymestr!!! Generalnie można by rzec że wpadliśmy he he he, mieliśmy się starać od sierpnia a pod koniec lipca okazało się ze jestem w ciąży! sami byliśmy zaskoczeni (bo raz że dostaliśmy pozwolenie od lekarza że w sierpniu już możemy, a dwa, że po zabiegu mało było bzzz, w sumie dwa razy w ciągu dwóch miesiecy, jedno z zabezpieczeniem, a drugie (to udane he he) nie w dniach płodnych wiec bylismy pewni że nie ucelujemy, a tu prosze jak los zgotował). Teraz chłopa ciągnełam na wszystkie usg, bo bałam się powtórki z rozrywki i nie chciałam sama w razie czego sama sie smutac, więc pierwsze usg było w 9 tyg i wczoraj było drugie - to wazne gentyczne - można powiedziec kamień z serca - wszystko jest OK!!!! Dzidziul ma 68 mm, serduszko bije, wynik przeziernosci ok :) W weekend mówimy rodzicom, ale sie ciesze. Ot co i u mnie :)

BOND - wiedzialam ze sie ujawnisz jak sie powdowisz.... czułam a nieraz Cie wspominałam.... Gratulacje.... o zabiegu piszesz rozumiem tym po I ciazy ??/ czy inny zabieg.... pamietam Cię Bond i fajnie ze Ci sie udało.... najwidoczniej zaslugujesz na to by byc mamusia bo ja jeszcze nie ale modle sie i wiem ze bede kiedys pisala o tym o czym o Ty nam dzis piszesz bardzo wielkasne gratulacje..... A nasz topic raz spada raz w gore.... dzis pewnie pojdzie deczko w gore bo nam obiwescilas takie nowiny.... wiec coz bzykajcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny tak.... to jest Twoj przyklad ktory pasuje do tego powiedzenia...... tak tak.... i co na zwolniono czy w pracy..... ????

tak tak, zabieg to ten po 1 ciązy, w sumie cięzko powiedzieć że to ciąża, bo nie zdąrzyłam w nią nawet uwierzyć a już było po ... a teraz w tej to zupełnie inaczej się czułam, od 6 tyg mega mdłości i w 10 prawie przeszły, teraz trochę jeszcze czuje, poza tym bekam jak dziad :) Z badań po zabiegu (bo hitstopatologia - nie wiem czy tak się pisze, nic nie wykazała) miałam robione tylko hormony i miało być badanie nasion, ale nie zdarzyliśmy z tym badaniem i mojemu spadł kamień z serca bo się widać wstydził isć. Moje badania hormonów wyszły ok, poza prolaktyną która wyszła za wysoko (jak się pożniej okazało przez ciąże) i fart że nic nie brałam na obniżenie (miałam zacząc brać po wyjeżdzie na wakacje a tuż przed wyszły dwie kreski), moim zdaniem progesteron mieścił się w normie, ale gin zapisał na wszelki wypadek Luteinę, którą biorę 2 x dziennie. Byłam u niego w 4 tyg, jak najszybciej pobiegłam i tylko na podstawie testu musiał mi uwierzyć :) Sam się też zdziwił, że do zapłodnienia doszło, ponoć plemniki mogą przeżyć do 7 dni ... jak się okazuje :P Miałam zrobić jeszcze 2 x bete, czy wzrasta i czy przyrósł progesteron, wyniki wyszły oka. Folik nie pisz że nie zasługujesz, bo Cie walnę! Każda zasługuje, będzie wyczekane bardziej Twoje bejbi :)))) aaa badania hormonów robiłam 21 dnia cyklu, wieć może przyda się wam info

łeee no ja już nie pracuje, jezdem na swoim, bede pracowac ile się da, nie przemęczam się jakoś, nikt mi nic nie każe itd :) Dziś wynajelysmy biuro, rzut beretem od domu, wiec super, a potem, zobaczymy, troche ja na macierzyńskim i chyba trochę M. czas zweryfikuje

OJ BOND - to bardzo fajnie sie Wam ulozyło... mysle ze to bardzo dobrze ze po stracie 1 ciazy zalapalas sie na druga.... bo to jednak jest straszne mimo ze sie nie przyzwyczailas do dzidzi nr 1 to jednak zal itp... ale skoro jestes w dwupaku to nie ma co sie cofac i isc do przodu prawda !!!! super....

Hej dziewczyny. No dziewczyno bonda widze,ze Twoj M to prawdziwy Bond hehe GRATULACJE! Ja wlasnie smaze nalesniki,bo mam na nie straszna ochote. Humoru dzis nie mam.Jest u nas moj tata-tzn mieszka u brata..I wczoraj namieszal i jest draka jak cholera..Powiedzial mi wczoraj jak do niego poszlam,ze moja bratowa nie zostawila mu nawet nic do jedzenia i ze suche ziemniaki z garnka wyjada..No wiec jak ja spotkalam to wyjechalam do niej z ryjem..A teraz sie okazalo,ze tata taki eksperyment sobie zrobil,bo chcial sprawdzic jak ja zareaguje i ze zaprosze go do siebie na sniadanie..Zrobilabym tak,tylko ze u mnie echo w lodowce..No i moja bratowa jest wsciekla..w sumie sie nie dziwie..Tylko kto takie eksperymenty robi... Sory dziewczyny,ze Wam to pisze,ale nie mam sie komu wyzalic..Jakbym eMowi powiedziala to by sie wsciekl,ze ja w ciazy a naraza sie mnie na takie stresy.. Niedlugo do pracy to sie skupie na czyms innym.. Milego dnia :) P.S co do tych reklam na stronie to jesli macie Mozille Firefox to sciagnijcie sobie program adblock.Wystarczy kliknac na reklame,ktora sie pojawi i ja zablokowac-wiecej juz nie wyskoczy :)

Dziewczyno Bonda___GRATULACJE!Super że wszystko ok ;) Ja się czuję w sumie dobrze brzuszek sobie rośnie powoli dzidzia się rozszalała na całego kopie,wierci się,kręci.Folik a Ty się nie poddaj pażdziernik jest Twoj :)

No no Dziewczyno Bonda WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🌼 A ja jestem chora i mam zapalenie krtani wiec nie jak myślałam że jakieś przeziębienie ale leki już zaczełam brać więc jest dobrze i sie wnet polepszy. Folik a Ty bież chłopa i do roboty nie obijac sie robaczki są zdrowe Ty tez wiec do dzieła Rea - jak teścik co????????????????? Pati a co u Ciebie dlaczego sie nie odzywasz co??????

Hej hej. DZIEWCZYNO BONDA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! Długo Cię nie było. Nareszcie! Wróciłaś. Mam nadzieję, że już z nami zostaniesz. Super że znów jesteś 2 w 1 :p

A ja muszę Wam coś napisać. Nie mam komu o tym powiedzieć. Ponieważ nadzieja zawsze umiera ostatnia więc ja ją jeszcze mam i liczę na fasolkę, pomimo złych badań. Tylko już tak tego nie przeżywam i nie okazuję. Ale jak ma być fasolka to chyba trzeba w te dni bzzz. Niestety nam nie wychodzi. Owszem możemy kochać się co jakiś czas ale np. co 2 dni to już nie.. a codziennie to odpada!!Nie zawsze mamy okazję, ja szybciej zasnę, moje dzieci czasem chyba cierpią na bezsenność. Zasypiają późno. A mój M też raczej woli rzadziej a lepiej. Owszem jak trzeba to trzeba. My to wiemy ale nam po prostu nie wychodzi. Więc nasze szanse już w ogóle maleją. To jest dla mnie coraz większym problemem. Bo co innego kochać się bez efektów, a co innego w ogóle nie robić tego w odpowiednie dni a potem i tak ma się pretensje że @ przyszła. I chyba dlatego jeszcze mam nadzieję bo tak sobie to tłumaczę, że nie robimy tego w odpowiednim momencie, więc może szansa jeszcze jest.

Siema:D! Pati, potrzebowałam Twojej rady kulinarnej, ale już po wszystkim. Dżem oceniłam na oko, że już dobry i przelałam do słoików. Może kiedyś będę taka zaradna kulinarnie jak Ty...? Takie moje marzenie:P Rea, pracusiu, pewnie jesteś bardzo zajęta. Poczta Dziewczyna Bonda, gratuluję kolejnej ciąży. Dbaj o siebie. Anka, ale masz fajnego tatę:) Niezły jajcarz... Ewika, ja się Wam nie dziwię. Trudno jest czasem wstrzelić się we właściwy dzień i żeby to jeszcze było spontaniczne i namiętne. Pewnie jesteście po prostu zmęczeni... Zdam raport odnośnie mojej dzidzi, bo coraz bardziej mnie fascynuje. Moja maleńka robi się coraz bardziej niegrzeczna:) Budzi mnie rano takimi kopniakami, jakich jeszcze nie czułam. Widać, że jest już duża i coraz silniejsza. Często robi mi takie śmieszne kulki na brzuchu. Jednego dnia była kulka za kulką. Fajnie jest ją wtedy głaskać, bo jest twarda i czuć pulsowanie. Może to były plecki?:)

PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............???..... .23-28...nie...26..........13 Patrycja75...........16.09.......32-34.......już nie.......uuuuu POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............33.....30.09.....08.11.09..... .......25 chlopiec Animonda.............23....22.07......10.11.09....... ...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.31....01.10.....11.12.09............22......K. Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............21.......22.09.......29.01.10... .....24........M Nikamo74..............17.......2.10........01.03.2010.. . ..35....... nikulam..................12......02.10.....01.04.201 0.......31...... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................13........27.08.........11.03.201 0 ........27. Nowa81................7.........15.10........11.05.2010. .......28....? Orcio...................???...........???........ ....30........6

Witam Foczki___ ja dopiero teraz, bo dziś był dzień tylko z eMem a bez netu hihi a u mnie ....40dc i miałam nadzieję, że @ dziś już zawita - wczoraj wypróbowałam wszystkich przyspieszaczy.... seks w rozmiarze XXL hihi gorąca kąpiel... i... dalej ...d**a... czasem mnie pobolewa brzuch ale tak delikatnie, piersi rano mnie pobolały chwilę i niestety to wszystko....:( szkoda, bo jak tak dalej pójdzie to jeden cykl mi umknie :( niczym wywołają @ itd...itd...itd... Dziewczyna Bonda____ GRATULUJĘ

Witam... cieszy taka wiadomosc jak nam wszystkie brzuchatki raporty skladaja że dzidziusie zdrowe i rozwijaja sie i Was kopia coraz mocniej - ale to tak ma byc i fajnie ze wpadacie do nas z takimi info.... :) Ewika - nie łamiemy sie bedziemy miec dzidzie... (no ty masz juz urwisy) ale musi sie kiedys udac... U mnie dzis 15dc bzz nie było.... bo mi sie nie chciało.... taka zmeczona padłam.... Byłam wczoraj u gina... poszłam z wynikami i z M-em na tzw ogolna wizyte za tzw.200 zł. wrr dlaczego taka drogo.... ale... Pan dr zapytal o co chodzi i obejrzal wyniki zobaczyl w karte ktory to cykl staran i zapytal o czestotliwosc bzykania... i powiedzial ze bzyczyc sie co drugi dzien i tyle i bedzie dzidzi bo mnie obejrzal i mowi ze wszystko prawidlowe... ow. bedzie w tym miesiacu pozniej... wczoraj mialam najweikszy pecherzyk 11 mm a byl czas gdy w tym cyklu mialam 17-21 mm ale to nie jest powod do niepokoju bo u mnie ow. moga byc ok. 19dc i pewnie tak bedzie.... i Pan dr powiedzial zeby sie niczym nie przejmowac a juz jak obejrzal wyniki M-a powiedzial ze moze pol województwa zaplodnic... I mowil ze jemu sie wydaje ze za bardzo chcemy i nie wychodzi albo niedrozne jajowody... ale co do hcg to odradzal... powiedzial ze on nie zdecydowąłby sie na to a wie ze babki to robia ale on nie namawia mnie w zadnym wypadku do tego... pytam dlaczego? babki robia... ale on twierdzi ze to jednak rtg jajników a po nim czasami rodza sie mutanty i z jajnikami cos sie dzieje niedobrego a przez to sa tez jakies zakazenia w czasie tego padania wprowadzane ze sie wystraszylam .... hmmm ciekawe co to bedzie... ze mna... i Pan dr stwierdzil ze to badanie tzw szybki monitoring i nie kasuje nas normalnie bo szkoda kasy.... kazal przyjsc w tym cyklu w pponiedzialek zobaczyc czy pecherzyk peka.... albo czy peknal i dalej dialac... on twierdzi ze nic niepokojacego u mnie nie widzi a M - to wszystko ponad norme... wiec tylko cel.... i wypal.... ot cala moja wizyta - i tylko 50 zl... a teraz ide na kawe...

FOLIKU___ to zdrowa jesteś jak rybka :) i tak trzymać :) a u mnie nadal nic...już nawet ie będę pisać, bo i tak nikt nie reaguje, co piszę...więc szkoda zajmować czasu

Patrycja - przestan co nikt nie reaguje.... reaguje reaguje tyle ze @-szona nikt Ci nie da... kurna ale czytamy czytamy co tam piszesz... mega sex itp wiesz nie kazdy ma czas jak my pisac.... niektore baby czytaja i nic nie napisza,... inne sie ciesza ze nam nie wychodzi sa i takie sa.... ale i tak bedziemy niedlugo brzuchate - tak Patrcyja pisz... jakie konfitury jakie nalewki.... itp... Pozdrawiam Pati...

Patrycja lachonie zyjemy dniem dziejszym i nie martwimy sie o @ a nadajedzie sama niebawem... zobaczysz a jak sie stresujesz to jej nie bedzie jeszcze dluzej- tez tak mialam

FOLIK___ wiem, wiem...nie do końca chodziło mi o ten topik ale... nieważne :) cieszą się , że nam nie wychodzi???? no co Ty ??? a komu na tym zależy???? teraz to TY bredzisz hihi FOLICZKU____ ja tak bardzo chcę @ już...mam podwyższoną tempe ale to na pewno wina przeziębienia. A na dodatek serducho mi coś nawaliło...tłucze się jak ogłupiałe

Dzień dobry!!!!!!! Pati_______a co to za dąsy ? Nikat nie czyta ? wszyscy czytają .Ja juz bede częsciej bo wczoraj załozyłam neta w domku:) Kochana a co to z ta Twoja wredną@ strajkuje franca jedna??? Foliczku __widisz wszystko jest z Wami ok teraz tylko bzyku bzyku i bedzie brzusio:) !

Nikamo... witam.... bedzie bedzie nie wiem kiedy ale bedzie.... Patrycja - sa ludzie i ludziska.... ale normalne.... A dodam jeszcze ze moj gin bedzie robil in-vitro ale bez stymulacji a tylko na tymjednym normalnym jaju samowyprodukowanym... ale o tym pogadamy z kim innym a nie ze mna.... tak powiedzial bo u mnie dzidzi bedzie niebawem tak powiedzial

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować