niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 Witajcie kobietki ! postanowiłam dołączyć do topiku , też się staram o dzidziusia. Mam 23 latka i nigdy jeszcze nie byłam u gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 chyba ze strachu ze usłyszę że coś jest nie tak .. wiem, głupia jestem na maxa .. :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 1, 2009 Kate___ kochana chyba jednak nie doczytałaś wszystkiego ale dziękuję :) może macie rację :) Folik___ od razu popaprańcu...popaprańcu .... hihi no pewnie i jestem popapraniec...ale jak to nie ciąża...jak się gin myli ...to pewnie mam problemy hormonalne i to duuuuuże :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Październik 1, 2009 patrycja a niby dlaczego mial sie mylic ??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Taak pewnie wszyscy się myla z Twoim ginem na czele !!!!PATI!!!! Ja cie pobije chyba!!!!!!!Bo nie wytrzymam!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Niki witaj hmmmm 23 latka i nie byłas u gina ??? To zmykaj Kobitko sie przebadac i zrobic podstawowe badannia jak jescze ciaze planujesz!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 zanim zaczęłyście się starać o dzidziusia - łykałyście jakieś witaminki ? kwas foliowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Październik 1, 2009 nikamo jak to jest z tym sluzem...jaki powinien byc w ciazy(poczatki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 1, 2009 Witaj Niki.... no no.... lec do gina.... lec.... skoro dzidzia w planach.... ale ja z doswiadczenia polecam gina a nie ginke... a łykamy kwas foliowy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Chciejko sluz zazwyczaj jest taki biały i dosc gęsty . Niki kwas foliowy koniecznie!!! I Pati Ciebie sie to tez tyczy czy jestes w ciaży czy nie ,bo kwas trzeba łykać juz przed planowana ciażą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 nie miałam pretekstu żeby iść do gina, wszystko ze mną w porządku, nie chcę, żeby spytał się mnie - co się dzieje ? a ju na to NIC .. by bym wyszła na idiotkę - wiem ze to głupie i dziecinne ale jakoś się nie umiem przemóc :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 ale jesteście fajne :-)) aż miło czytać, jak się wpieracie nawzajem .. znacie się na zywo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 w takim razie idę dzisiaj do apteki po kwas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Kochana musisz zrobic podstawowe badania cytologie koniecznie a co jak zajdziesz w ciaże i potem okaze sie że jest cos nie tak???? Na pytanie co sie dzieje odpowiadam -----staram sie o dziecko> Kobitko w jakim wieku Ty zyjesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 1, 2009 niki... wystarczy ze pojdziesz do gina i powiesz ze przyszlas bo planujesz ciaze.... tylko taki powod.... on pobada - przepyta itp... zrobi cytologie.... a my po co I raz poszlysmy tez nie bylo powodu a strach byl jak cholera... gorzej bedzie wstyd jak pojdziesz w ciazy juz np. i powiesz ze I raz u gina jestes.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 1, 2009 Pati no juz rzeczywiscie myslalam ze nie doczytalam, ale tak jak Nikamo pisze skoro wszyscy na czele z ginem mowia ze jest ,no to chyba jest co? taki niedowiarek co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Kate weź Jej nagadaj bo ja juz sił do Niej nie mam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 1, 2009 niki...zatem wybierz jakiegos najlepiej z polecenia i siup na fotel.... przyjmnie nie jest ale dobrze jest uslyszec ze wszystko gra.... i wtedy spokojnie tylko bzzzz...... i kwas foliowy codziennie jak zostaniesz u nas to nei zapomnisz o foliku do łykania bo chyba przy kazdym moim wpisie Ci sie przypomni... powodzenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Październik 1, 2009 nikamo,ale gesty ,bialy,ciagnacy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 jeju ale mi tak strasznie głupio będzie, matko, jakie to egistyczne, faktycznie może coś być nie tak i jak zajdę w ciaże to co wtedy :-(((( chyba dziś zadzwonię się umówić .. wiecie co ja nigdy, przenigdy nie rozmawiałm o tym z nikim , może dlatego tak strasznie mi głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 a moje wpisy sie nadają na jakies forum dla nastolatek , ale ja głupia.. a trzeba sie tam ogolić czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 1, 2009 Kate... jak sie w tej ciazy czujesz.... podobnie jak w poprzedniej czy cos tam innego jednak..... kazda ciaza inna moze byc.... i ktory to tc ???? rosnie bobo???? ile juz wazy... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 1, 2009 Chciejka-gesty ,bialy nieciagnacy Nikamo- moze uwierzy ta Pati za 9 mies, jak bedzie trzymala na rekach...to chyba nie powie ze jej podrzucili :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 1, 2009 ja nie moge jak mi zamula to kafe:o wy tez tak macie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Październik 1, 2009 Chciejko ja miałm biały gęsty ale nie był ciagnacy ale to chyba u kazdej z nas jest inaczej... nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Październik 1, 2009 czyli kolejny dowod ze nie jestem ja mam bialy,besty,ciagnacy!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 1, 2009 Foliku mysle ze to prawda, kazda ciaza inna.no ja np w tej nie mam zbytnio apetytu-w tamtej pochlanialam wszystko, kawy nie pije-tylko cappucinko, w tamtej pilam normalnie, w tej miesa malo jadlam-w tamtej normalnie, nie mam smakow jakis dziwnych-a tydzien 20sty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 mi też sie wiesza, masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Październik 1, 2009 Chciejka-a co to u ciebie staranki??????? z tym nowym Panem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niki86 0 Napisano Październik 1, 2009 20sty tydzień to już pewnie ładne brzusio masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach