Chciejka26 0 Napisano Styczeń 2, 2010 czesc Orcio napisz wiecej co u ciebie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 2, 2010 Witajcie dziewczyny:) U mnie nic ciekawego sie nie dzieje 2op.Diany biore i spoczko mam nadzieje ze bedzie. Swieta super spedzone Sylwester jeszcze lepiej:) I za nie dlugo z powrotem do pracy:( Odezwe sie za jakis czas to wiecej popiszemy. Wszystkiego Najlepszego dla Was wszystkich kolezanek na ten Nowy 2010 Rok:) Buziaczki przesylam dla Was:D papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 3, 2010 widze ze tu znowu cisza :( ja od jutra zaczynam prace wiec bede miala mniej czasu na pisanie tym bardziej,ze jeszcze neta nie mam u siebie... Moje piersi jezeli to jeszcze mozliwe wydaje mi sie ze sa jeszcze wieksze i bardziej ' nabuzowane " hehe bola nawet jak po schodach chodze...do testowania jeszzce troche ale jak beda jakies nowosci to napewno dam znac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Dobry wieczor Kolezanki sympatyczne gdzie sie wszystkie schowalyscie?????????? mam juz sprawny modemik wiec bez skrepowania znow bede was zadreczac hihihi Chciejeczko u mnie po staremu , praca , praca i jeszcze raz praca . Nadal probuje przyzwyczaic sie do zycia w pojedynke i nawet niezle sobie radze tylko niestety czasem mnie dopada chec zwyczajnego przytulenia sie czy pogadania wieczorkiem polszeptem o tym jak minał dzien i jak zaplanowalam nastepny . Dzieki tej dopadajacej mnie nostalgii nadkladam sobie obowiazkow w pracy by nie miec na nia wlasnie sił i checi .Za czym idzie poprawa finansow . Co prawda jeszcze nie ze wszystkich ale z tych powazniejszych dlugow udalo mnie sie wygramolic w starym roku , tyle ze do pelnego sukcesu jeszcze ponad polowe drogi mam . Zdrowie wraca do normy , mysli tez juz mam spokojniejsze lub mniej dramatyczne. Zaczął sie nowy kalendarzowy rok wraz z Nim nowe plany i nowe pragnienia , sama wiesz jak to jest . Tymczasem dobranoc i do milego jutro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Dzień dobry Koleżanki Kochane WSTAJEMY WSTAJEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Dzieńdoberek babeczki :-) Orcio super ze powoli wracasz do siebie zobaczysz jeszcze troche czasu i zapomnisz o tym źle co Ciebie spotkało. Dziewczyny gdzie Wy wszystkie sie podziewacie z tego co pamietam to koniec urlopu ma REA wiec wracaj i pisz co u Ciebie kozo wstretna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Czesc Beatko , jak wy sie czujecie , na ktorego ty masz to cc zaplanowane ? Jak reszta brzuchatek sie miewa ? Jak Synek bedzie miał na imię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Dzien doberek dziewczyny:) Orcio---ciesze sie ze poprawil Ci sie humorek zobaczysz wszystko bedzie dobrze:) Beatka Pijemy kawke? tzn cappucinko ja wlasnie pije:) Milego dnia zycze wszystkim papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Dziewczyny wylazic z norek !!!!!!! Patrycja ,Ciebie szczegolnie nawoluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Ja cc mam zaplanowane na 20 stycznia chyba że sie coś zacznie dziać niepokojącego to wcześniej :-D Synek bedzie miał na imie Artur :-D już mało kopie a bardziej sie rozciąga i wypina hi hi właśnie tyłek wystawił :-D Mi ostatnio ciśnienie daje popalić ale kontroluje mocz czy zatrucie ciazowe sie nie robi. Lola daj jakiejś kawki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio u naszych brzuchatek wszystko doberze teraz Ania Klaudia i ja szykujemy sie do szpitali i nerwowo sie robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Hej Lolus , bardzo serdecznie dziekuje za zyczenia swiateczne , niestety dopiero przedwczoraj odczytalam . Mam nadzieje ze u Ciebie tez wszystko zmierza ku lepszemu -tego wlasnie zyczylam Tobie przez całly czas ... FOLICZKU .......... no nie daj sie dlugo prosic , wyjdz na chwil kilka i napisz co u Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 A ja zaraz musze jechac do pracy podbić legitymacje ubezpieczeniowa bo do szpitala musze miec podbitą a juz niewiem kiedy podbijałam ha ha ale niechce mi sie strasznie bo tyle sniegu nasypało ze szok musze auto odkopać z pod śniegu i wyskrobać z lodu i dopiero pojade a drogi sa paskudne białe z lodem boje sie jeździć w taka pogode :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 JAK TEN CZAS LECI... na 20stego , napewno bedzie wszystko pomyslnie . Artur - bardzo swojego czasu podobalo mi sie to imie , synek bedzie miał charakter silny i niestety bedzie ciut uparty -wedlug cech przypisanych do imienia. Ja od siebie zycze tobie aby rosl zdrowo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Beatko pamietaj zeby silnik pochodzil na wolnych zanim ruszysz , u mnie dzis w nocy -16 bylo i modlilam sie zeby to moje truchlo tylko zapalilo, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio wiesz po głowie mi chodzi czy go odpale hi hi ale może sie uda jak nie to trudno nie pojade do pracy. Ostatnio było zimno a ja odpaliłam auto i pojechałam sobie ha ha ale niedaleko bo mi zgasł i musiałam sibie poczekać aż parownik sie rozmrozi i mogłam jechać dalej :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Właśnie koleżanka dzwoniła że lodowisko na ulicy i zebym nigdzie nie jechała wiec nie jade bo sie boje jutro eMa wyśle to mi podbije hi hi ja nie bede sie narażać i dziecka bo ja moge jechać dobrze a inny we mnie wjedzie wiec dziś nici z jazdy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 ja tez wlasnie musialam sie przemiescic , no wiem jak to jest , mnie ostatnio fecet zatrzymal sie na tylnim blotniku cale szczescie ze plastikowy i sprezynuje bo by zostalo wgniecenie jak nic. Beatko , Ty masz nr tel. do Pati , co u niej , jak to leczenie endometriozy Lola kawke miala zrobic i zwiala . buuuuuuuuuuuuuuu Lolus wracaj szybciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Hej Spacerku , jak twoja Klaudusia ? Jak odnajdujesz sie jako mamusia , fajnie tak popatrzec juz na to malenstwo prawda ? schowalas pepowinke na szczescie ? przytul malenka ode mnie , zobaczysz ze zrobi fajniutka minke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio, mała teraz śpi. Kocham ją nad życie:) Dużo płacze, bo boli ją brzuszek. A tak jest grzeczna i kochana. Rzeczywiście robi śliczne minki, lubi jeść, przybiera na wadze... A ja czuję się coraz lepiej. Na początku miałam galimatias w głowie, bo trudno było się odnaleźć w nowej roli, ale z każdym dniem jest lepiej. A co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio mam numer do Pati ale niestety pare razy dzwoniłam do niej ale nie odbiera telefonu a sms to ja nienawidze pisać jestem chora jak to robie. Ja nigdzie nie pojechałam bo mi sie nie chciało tylko koleżanke zaliczyłam na herbatce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Orcio____ i wszystkie Foczki :) niestety nie mam neta.... a raczej kompa, bo się całkiem spsuł :( tęsknię za Wami ale na razie tak musi być.... dużo pisania... ale nie mam na razie czasu... w każdym razie... jesteśmy po zaręczynach...zamiast dziecka mam kota Stefana :) dobre i to hihi... absorbuje całą rodzinę...a zakupy... niemowlę to mały pikuś hahaha... zawsze jakieś pocieszenie:) całuję Was wszystkie bez wyjątku, dziękuję za sms-y, życzenia listy i w ogóle. Aniu ____ w sobotę wyślę Ci maila Beatko___ Ciebie szczególnie całuję ;) Rea ___ Folik___ jak tam staranka? Chmurko___ gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i wszystkim mamusiom :) a staraczkom w NOwym Roku wyjątkowej płodności :) Ewika____ bierz się za staranka ostro... kibicować będę szczególnie :) LOLUŚ___ tęsknie :( NIKUSIA___ dziękuję za cudne życzenia :) Nikamo___ wózek kupiony? może poczytam Was wweekend... a na razie ... odpoczywamy z Emem po wrażeniach świątecznych i nowowrocznych... urlopujemy się aż do następnego tygodnia :) całuję Was wszystkie :) i ślę moc dobryvch myśli i energii :) Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Beatjo-_____ na domiar wszystkiego mam zrypaną komórkę i nie dzwoni czasem... wiem... wiem bo moja sIOSTRA TEŻ DZWONIŁA DO MNIE ... Chciejko ___ kochana super , że wszystko załatwiasz :) Beatko oczywiście daj Orci nr do mnie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Pati super ze jesteś tylko szkoda ze na chwilke :-( no ale dobre i to. Dobrze wiedzieć ze masz zepsuty telefon bo teraz bede dzwonić aż do skutku aż bedzie miał mnie dosć i zadzwoni :-D to wreszcie sobie pogadamy :-) Orcio mam pozwolenie żeby podać numer wiec napisz maila to Ci wyśle nr Pati. Folik Rea Nikamo i cała reszta wrednych babek wracać na topik i opowidadć jak po świetach i Sylwestrowych balach :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Witajcie Babeczki:) Pati gratulacje z zaręczyn:) :) :) Fajnie że topik odżył ,bo co tu zaglądałam to cisza była okrutna. A co u mnie..? Robie sie coraz większa i nieporadna i juz nie moge sie doczekac porodu ,mam nadzieje że mały wyjdzie wcześniej:) A jak tam Wasze staranka i brzuszki Brzuchatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Wiedzialam ze Cie ruszy i sie odezwiesz , wielkie dzieki , naprawde wielkie . Szkoda tylko ze nie napisalas jak ze zdrowiem , czy wreszcie trafilas na dobrego lekarza i jak sytuacja z praca .Pati to wielki przelom w zwiazku -to juz tak na powaznie z pierscionkiem i kwiatami ? jesli tak to ciesze sie razem z wami z waszego szczescia . teraz to juz tylko moge powiedziec jedno - najwyzsza pora ! Moje gratulacje ... Spacerku kochany ty moj , musisz z malenka robic takie cwiczenia nozkami ,,zabke,, na pewno w jakims podreczniku masz z obrazowane jak cwiczyc i dawac do pojenia zwyczajna wode gotowana z glukoza zeby przepoic .uwazaj z iloscia herbatek na wzdecia bo one czasem moga wywolac kolke jelitowa u bobaska. w swojej diecie to musisz tylko uwazac na straczkowe i cytrusy i pestkowe no i lepiej gotowane niz mocno smazone , ty sama mozesz jesc i pic koperek , nie musi byc wloski , Ech dziewczyno wiem ze kochasz ta swoja dziecinke ponad zycie , teraz pewnie jeszcze bardziej niz byla w brzuszku . teraz mozesz ja przytulic , tez przytulilabym takiego szkrabika malenkiego , ten zapach noworodka jest niepowtarzalny , zobaczysz jak niunia troszke podrosnie to bedziesz przywolywac go z utesknieniem , zwlaszcza jak juz bedzie probowala sie usamodzielniac w wielu czynnosciach . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 NIKI a na kiedy termin masz bo jakos nie pamietam ? trzymaj sie dzielnie - jeszcze nie raz zateskisz za czasem brzuszkowym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 Beatko wez od Loli gg moje i odezwij sie , chociaz wierze ze Patrycja bedzie zagladac na tyle czesto i nie bede musiala jej telefonicznie scigac -hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Styczeń 4, 2010 no i pierwsza wpadka po powrocie , Nikusia przepraszam dopiero teraz spojrzalam w twoja stopke , wybaczysz mi prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach