REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Ta Lola to ma życie - ciągłe zakupy:)))) ja też nie wiem, jak to jest, że nikt nie widzi mojej ciąży... UROJONEJ:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 29, 2010 może Ferminka ma jakieś przeczucia...? co by nie mówić, umowa ustna Ja-Folik obowiązuje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 29, 2010 A co tu taka cisza/??????????????????? Ania o 8.40 została mamą . Mały wazy 3.450 zdrowe chłopisko i cyca juz ciągną :-D Prosze dajcie coś dobrego do tajemnej szafeczki co ja moge zjeść jakieś ciasteczko albo owocka :-( tęsknie za dobrym jedzonkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Hejka juz jestem bylismy na zakupach ale nic ciekawego nie bylo a jutro jedziemy tez ale do innego miasteczka bo dzis musielismy w ubezp auta cos zalatwic. Rea jak sie ma wieksze miasteczko co jest Lidl i Tesco i Aldi to sie jedzie na zakupy rozerwac troche lepsze to niz siedzenie w domu a i tak zakupy robimy na caly tydzien. Beatka Ja mam mandarynke i jabluszko to podrzucilam do Naszej tajemnej szafeczki:) ANIA WIELKIE GRATULACJE bardzo sie ciesze ze juz masz synka przy sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Lola ale ja niemoge mandarynek ani jabłek :-( moge banana buuuuuuuuuu i chyba nic więcej no ale dobra nie musze jeśc z tajemniczej szafeczki :-( Rea jak @ jest czy niema?????????????????????????????? moze byś testa zrobiła babonie jeden co/???????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Czesc Beatko:D To to przykro mi niemam nic innego bo odchudzam sie i niechce niczego kupowac hehe:) Fajnie ze ktos sie wkoncu odezwal chyba ze masz czas to popiszemy na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Rea ja zaarz wyciagam likierek pijesz ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 29, 2010 Lola ja jeszcze nie zainstalowalam gg musze to zeobić ale moze jutro bo dzis to ide juz spać jestem wykończona mały w nocy co 40 minut chciał cyca bo nie miałam pokarmu na tyle zeby sie najadł i tak na chwilke mu starczało ale na szczęscie po tabletkacj no wspomaganie laktacji jest juz dzis lepiej ale niestety niema rewelacji no ale w razie czego dam mu z butelki bo rozmroziłam pokarm żeby mu dać jak by był głodny. No to na dzis tyle mojego pisania ide spać jutro sie odezwe :-D pa pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Czesc dziewczyny:) A co tu taka cisza wiem wiem weekend:( i cisza na forum, Rea ale popilas ze mna,pewnie niemialas czasu:) No nic ja wstalam pije cappucinko moze co poczytam na necie. u nas troszke sniegu nasypalo i jest 0 stopni,Spoczko. Milego weekendu wszystkim zycze:) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Rea i jak tam @ przyszla czy nie? robilas testa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Dzień dobry Wszystkim :):):):):) Ja tylko na chwilkę - wpadłam, żeby się z Wami przywitać :):):) Aniu --- WIELKIE gratulacje z okazji narodzin Maleństwa, jak Dzidzia będzie miała na imię? :) Beatka - w szafeczce są dla Ciebie banany schowane.....smacznego:) Rea - jak test, robiłaś go w ogóle????? Pewnie nie, jeszcze masz czas.... Pozdrawiam i miłego dnia życzę :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Ania gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gorące pozdrowienia dla Was obojga:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Aniu ja juz gratulowalam ci na gg,ale tu tez sie wpisuje :) GRATULACJE !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Hej dziewczynki mam wiadomość hih tylko nie wiem czy mogę już tak cieszyć się czy jeszcze ze zwątpieniem podejść do sprawy :D. A wiec moje kochane zrobiłam teścik i .... są 2 kresuchny :D. Co prawda ta druga taka słabiusieńka bardzo ale jest :D ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Styczeń 30, 2010 ooomadalenaooo GRATULACJE ,ale ja masz szczescie ostatnio jako 1 wszystkim gratuluje... REA---teraz ty dawaj dobre wiesci,koniec z piciem moja droga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Madaleno, super, gratulacje! Same dobre wieści ostatnio. Rea, chodź no tu, tęskno mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 30, 2010 oOomadalenaoOo Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!! Nieważne jakie te kreski są ale najważniejsze ze są :-D to już trzecia zaciażona w tym miesiącu hi hi jeszcze Rea nic nie pisze a może i ona zaciążona ale b było 4 baby w jednym miesiącu ho ho ho rekord by był. A ja dzis byłam na spacerku z Arturkiem nie byłam pewna czy moge wyjść ale zadzwoniłam do położnej i pozwoliła nawet do -5 żeby wychodzić a u mnie dziś było +4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Dorotka czy Ty aby u mnie na Naszej Klasie nie byłas?????????????????????????????????? Coś mi sie wydaje ze to Ty no ale niewiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 No to sie zaczyna fajnie nowy rok:) oOomadalenaoOo No to wielkie Gratulacje!!! bardzo sie ciesze,moze jeszcze Rea dolaczy:) a Ciekawe co tam z Nasza Pati nieodzywa sie tyle czasu zapomniala o Nas czy co?! Wrocilismy z zakupkow i teraz pije kawke a miedzy 18-19 idziemy do znajomych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 No to sie zaczyna fajnie nowy rok:) oOomadalenaoOo No to wielkie Gratulacje!!! bardzo sie ciesze,moze jeszcze Rea dolaczy:) a Ciekawe co tam z Nasza Pati nieodzywa sie tyle czasu zapomniala o Nas czy co?! Wrocilismy z zakupkow i teraz pije kawke a miedzy 18-19 idziemy do znajomych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Dorotka no teraz wiem że to Ty bo zaproszenie wysłałaś hi hi oczywiście przyjełam :-D Lola Pati niema kompa i niema jak sie odezwać do nas. No rok sie zaczyna super i oby był taki cały i żeby każda staraczka jaka tu jest miała swoje dzidzi :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Beatko fajnie ze jestes a co malenki spi? super ze bylas na spacerku trzeba dziecko hartowac od malego tak slyszalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Mały spał ale zgłodniał juz i wcina cyca :-) No ja nie jestem zwolenniczka kiszenia siebie i dzieci w domu, wiadomo za na wielkie mrozy nie wyjde ale mały mrozik nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Styczeń 30, 2010 oOomadalenaoOo ho ho GRATULACJE!!!! Ale to miłe jak same dobre wiadomosci mamy na topiku:) :) Beata mam pytanko ,Ty miałas laktator w szpitalu ? Bo ja jeszcze nie kupiłam a chyba będzie mi potrzebny od początku,jak myslisz? Całuski dla Arturka ,jest sliczny:) Tez Go podglądałam na NK:) :) A jak Klaudia się trzma czy tez juz na porodówce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
attarium 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Folik gratulacje,Madzia dla Ciebie też:)mam pytanie do nikulam-mogłabyś podać link do strony na której zamówiłaś wózek?przyjaciółka rodzi w marcu i chciałaby zamówić jakiś porządny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
attarium 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Folik gratulacje,Madzia dla Ciebie też:)mam pytanie do nikulam-mogłabyś podać link do strony na której zamówiłaś wózek?przyjaciółka rodzi w marcu i chciałaby zamówić jakiś porządny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 30, 2010 Hejka widze ze chyba nikogo neima,ciekawe jak tam Rea czy robila testa czy nie.Hmm pewnie dopiero w pn sie dowiemy:) My wlasnie wrocilismy od znajomych i weszlam na chwilke na kompa i zaraz ide do kapieli i spac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina31 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Reeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!hop hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Dzieńdobry Nikamo tak ja miałam odciągacz już w szpitalu ale go nie używałam bo mieli swoje elektryczne i poszłam na łatwizne ;-) i używałam ich odciągacza. Ja miałam w 2 dobie napływ pokarmu bo po CC jest troche później niz po SN. Klaudia jeszcze w dwupaku :-) i czeka na poród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Styczeń 31, 2010 Witajcie w niedzielne poludnie:) co tam u was? Dorotka wyslalam Ci zaproszenie na nk Rea Kurde co sie nie odzywasz? nie trzymaj Nas w niepewnosci!!! Beatka Witaj mileho dnia zycze:) ja sie za chwilke bede brala za sernik na zimno bo wieczorkiem goscie maja wpasc na kawke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach