REA_ 0 Napisano Maj 6, 2010 :)))))))) na pocieszenie dodam, że ja już też nie pierwszej świeżości ! robie deser dietetyczny jogurt, muesli, rodzynki, otręby - komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 6, 2010 Dzien dobry dzien dobry :) Co ja widze,w tym tempie to raz dwa do strony nr 1000 dotrzecie :D Rea dawaj mnie tu tego desera,zawsze cos innego,bo mam juz dosc mojej diety..Jeszcze 10kg zostalo :o Witam nowe staraczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 6, 2010 witam nowe straczki i życze powodzenia!:) Tak tak dziewczyny walczcie o 1000 strone bo ja się zaparłam i wygrałam 500 strone i prosze Laura za pare dni kończy 2 miesiące:) REA za chwilke podesle jakieś zdjęcia:) ciesze się,że Pati znowu w tabelce!Rea teraz czekamy na Tweój ruch, ale rozumiem,ze najpierw jakas praca by się przydała by spokojnie sobie "ciążować"trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 6, 2010 Foliku---a ty Kochana wskakuj w tabelke dla brzuchatek, pamietam jak kiedyś wszystkie marzyłysmy by się przenieś z tej wyższej półki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 6, 2010 To i ja wrzuce tu mojego synusia :) http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/10914,konkurs-zdjecia-detal.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2010 Anka - masz kopiasty kubeczek - też mam trochę do zrzucenia... :) Nikusia - to jest moja faworytka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Maj 6, 2010 No proszę, ale tu ruch! Super, że się ruszyło! :) Ja za parę dni będę świetować rocznicę na tym topiku :) Rok temu przylazłam tu do was jako kompletnie zielona bidula :D A teraz na kolanach śpi mi prawie 2-miesięczna słodka kruszynka... Aktualizuję się PRZED OWULACJĄ______________________ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKL U ..PUNKT..WIEK..CYKL _________PO OWULACJI DO KOŃCA CYKLU________________ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKL U ..PUNKT..WIEK..CYKl Dorotka78...........11.05..........28..........?......... 31.. .23(3) Patrycja75...........26.04..........30........+/-........ 35....? daffnne ...............07.06.........33..........+/-........28....2< br /> natti............13.05...............26.................. ..28....? ______________________BRZUCHATKI_______________________ NICK................TC.....DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Nowa81.............13......24.11........11.05.10........ ....28.....?...... Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? ______________________MAMUŚKI _______________________ NICK...........DZIEŃ PORODU..............IMIĘ DZIECKA Ognik80................25.10.09............... .....Ola M-M.....................10.11.2009..................Przem uś Mfigielek...............13.11.09.....................Dawi dek Animonda..............13.11.09.....................Kacper ek Spacer w chmurach..20.12.09.....................Klaudia Fermina30.............02.01.10.....................Jaś Beata2611.............20.01.10.................... Artur Klaudia0405...........02.02.10................... .Milenka Anka323...............29.01.10.....................Sebast ian nikulam.................11.03.10........ .. .........Laura Annolia.................11.03.10....................Milena Nikamo74................................................. ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2010 Anka też słodziak. Ładne macie te dzieci - możemy ich sparować kiedyś - cha cha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 6, 2010 Hej Annolia - aż trudno uwierzyć, że tak się rozmnożyłyście - hurtem ! :)))))) To kto nam jeszcze został oprócz nowalijek? Ja, Pati, Ewika, Lola, Dorcia i kto jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 6, 2010 Dziękuje REA, Kochana jesteś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 6, 2010 REA--- zobacz,że urodziłyśmy z Annolia w tym samym dniu:)za chwilke nasze córeczki kończą 2 mc, jak ten czas leci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia198888 0 Napisano Maj 6, 2010 hej!!! jestem tu pierwszy raz tez zaczynamy starania o dzidziusia a dokladniej od 3 miesiecy sie staramy. jednak troszke musimy poczekac i byc cierpliwi bo w styczniu dopiero skonczylam brac anty. pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich starajacych sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 6, 2010 Witam witam:) Jak milo popatrzec ze dziewczyny znowu wrocily i pisza:) U mnie nic nowego 6op Diany koncze jeszcze mi 1 zostalo i odkladam,do Pl lecimy na urlop w lipcu takze do lekarza pojde i zobaczymy jak badania wyjda,ale sie ciesze bo nie musze jechac teraz w czerwcu dzwonilam do niego i powiedzial ze tak czy tak bysmy juz odkladali a prawie zobacze czy bez problemu @ sama przyjdzie. To tyle co u mnie:) Buziaczki:) ja sie do tableki narazie nie wpisuje bo nie staram sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 6, 2010 Ho ho ho! Topik wrócil do żywych:) SUPER!!! Witajcie Babeczki miło znów poczytać co u Was i witam nowe staraczki. To ja też zaktualizuje tabelkę: PRZED OWULACJĄ______________________ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKL U ..PUNKT..WIEK..CYKL _________PO OWULACJI DO KOŃCA CYKLU________________ NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKL U ..PUNKT..WIEK..CYKl Dorotka78...........11.05..........28..........?......... 31.. .23(3) Patrycja75...........26.04..........30........+/-........ 35....? daffnne ...............07.06.........33..........+/-........28....2< br /> natti............13.05...............26.................. ..28....? ______________________BRZUCHATKI_______________________ NICK................TC.....DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Nowa81.............13......24.11........11.05.10........ ....28.....?...... Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? ______________________MAMUŚKI _______________________ NICK...........DZIEŃ PORODU..............IMIĘ DZIECKA Ognik80................25.10.09............... .....Ola M-M.....................10.11.2009..................Przem uś Mfigielek...............13.11.09.....................Dawi dek Animonda..............13.11.09.....................Kacper ek Spacer w chmurach..20.12.09.....................Klaudia Fermina30.............02.01.10.....................Jaś Beata2611.............20.01.10.................... Artur Klaudia0405...........02.02.10................... .Milenka Anka323...............29.01.10.....................Sebast ian nikulam.................11.03.10........ .. .........Laura Annolia.................11.03.10....................Milen a Nikamo74..............11.03.10....................Michalek Nikulam i Annolia mysmy sie umawiały na porody? ha ha . To ja tez wkleję zdjęcie mojego niunia: http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/9570,konkurs-zdjecia-detal.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 6, 2010 http://dziendobrytvn.plejada.pl/happybobo/9570,konkurs-zdjecia-detal.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Maj 7, 2010 Nikamo---rzeczywiście!ale numer to juz jesteśmy 3 Mamuśki z 11 marca :)pełnia była czy co?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 7, 2010 Hej Dziewuchy :) No proszę jaki ruch w interesie .... :))) Nikamo, twój synuś do ciebie podobny czy do męża? Ciemne oczka zawiadiackie ? :P Lola - czy ty aby nie za długo tą dianę bierzesz co? Kurczę ile to już miesięcy. Pytałaś innego lekarza? Mój mi sugerował też antyki ale max. na 3 mce, a ty bierzesz już kupę czasu. Rzuć to Lola w cholerę i działaj :) Gosia - spokojnie, to nie sklep :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 7, 2010 Słuchajcie może macie jakieś sposoby na utratę wagi? Anka co to za dieta? Mój M kupił dzisiaj świeże bułki. Nie jem pieczywa w ogóle, więc mi one pachną na metr. Normalnie z metra je wyczuwam. I tak sobie myślę, czy się nie skusić... Ciągle wszystko gotowane, już mi wszystko pachnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2010 Czesc Wam:) Rea Juz odpowiadam,bylam w marcu po 3msc jak bralam zrobilam badania i juz sie wyniki zmniejszyly ale przepisal mi jeszcze 3op takze zostalo mi jeszcze 1 i dostawiam bo juz nie dam rady dluzej a po drugie on mi powiedzial ze i takmysmy juz odstwiali bo pytalam sie czy musze byc po skonczeniu tej Diany na badania czyli gdzies w czerwcu ale mowi ze niepotrzeba ze wystarczy jak pod koniec lipca bede takze spoko. A niewiem czy bedziemy cos dzialac narazie chyba nie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Maj 7, 2010 Cześć Wszystkim Jak zwykle jestem zapracowana na maxa ale to dobrze ,żelazoo trzeba kuć jak gorace a Maj to jeden z kokosowych sezonow mojej pracy... Dorzucam do szafeczki brendy , zagladne wieczorkiem moze cos zostanie . Witam serdecznie Nowe koleżanki Patusia , do tabelki sie nie kwalifikuje bo sie nie staramy . Zrobilam sobie kilka noworocznych postanowien dosc kosztownych , poza nimi brakuje mi jeszcze zaufania do eM , dalej jest na okresie obserwacji wiec dzidzius musi poczekac . wykorzystuje w ramach terapii dzieciatka moich znajomych ktore rodza sie jak grzyby po deszczu i przytulam jak swoje gdy tylko mam sposobnosc ... pomaga a teraz musze juz zmykac , trzymajcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Maj 7, 2010 REA ja zrzuciłam 7kg w dwa tygodnie - jadłam tylko nektarynki i piłam mineralna . Okolo 12szt na dzien i 3litry wody . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 7, 2010 Dobry dzien. Rea zadna konkretna ta dieta..Nie jem pieczywa(tylko wasa i juz mi uszami wychodzi..),jem owoce,na obiad jakies grillowane albo duszone miesko z duuuuza iloscia surowki,na kolacje jakies danio czy cos w tym rodzaju,jak jestem glodna to jem jablko albo mandarynki..na sniadanie codziennie platki z mlekiem(tez juz bleeeee) no i patrze na tabelki kalorii na opakowaniach..jeszcze 10kg i bede szczesliwa.. a no i zielona herbata(to jest dopiero fuuuuuuuj) i tak od 3 miesiecy. 1 tydzien bylam na zdrowej diecie,tzn 5 posilkow dziennie,wszystko wg zasad trenera fitness,do tego codziennie orbitrek i co?Po tyg kg wiecej..wiec kichac na to..bez glodu nie da sie schudnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 7, 2010 Kto mi kawy zrobi??Bo zaraz strace przytomnosc tak mi sie spac chce.. Orcio a efekty jojo nie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2010 Ania jaka rozmuszczalna z mleczkiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 7, 2010 Orcio - na mandarynkach? Ludzie! :) oszalałaś..... Lola - dlaczego nie chcecie działaś? jeszcze nie jesteś gotowa psychicznie? Anka - ile schudłaś do tej pory? Ja do diet się nie nadaję - nie potrafię jeść zgodnie z harmonogramem posiłków. Wolę takie diety, gdzie jest dokładnie powiedziane co można a czego nie i wtedy sama komponuję. Jestem na siebie ostatnio bardzo zła. NOrmalnie się zapuściłam... ale nic - teraz się zacięłam i bułka może mi skoczyć na ... :) Anka kawy nie mam a zielonej nie proponuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2010 Rea Psychicznie moze tez ale poprostu narazie nie zobaczymy jak sie zycie pouklada:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daffnne 0 Napisano Maj 7, 2010 Witam, ja na temat diety nie moge sie wypowiedziec bo w zyciu sie nie odchudzałam.ale pamietam jak moja przyjaciółka chciała schudnąc to jadła grejpfruty i jajka...efekt był,z tym że po 2 tyg przyjaciółka nie miała patrzenia na oba produkty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 7, 2010 Lola - a co jakieś zmiany się szykują? :) Daffnne - jak nie byłaś na diecie to znaczy ze nie potrzabowałaś - zazdroszczę - ja lubię jeść i kurczę muszę sobie odmawiać ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2010 Rea poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daffnne 0 Napisano Maj 7, 2010 ja tez lubię jeść,uwielbiam słodycze i napoje gazowane,ale jakos nie tyję.u mnie uwarunkowane to jest genetycznie.bo babcia,mama,mamy siostry i moje siostry(rodzone i cioteczne) też sa szczupłe.ja mam bardzo drobne kośći(najdrobniejsze ze wszystkich w rodzinie).moja chrzestna jak poszła do porodu to do niej połózna z tekstem:a pani tu czego,ciocia mówi ze do porodu...a połozna-do porodu w 5 mies?ciocia przytyła tylko 9,5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach