Folik32 0 Napisano Marzec 5, 2009 dobra wracamy juz z uropu głupawki co bo znowu nas poniosło chyba za daleko..... czyli zadnych ciaz nie ma dzis.... gule sobie posmarowac.... a ja mamnormalna @-ę nie nerwówke opozniona.... i nic mi nie jest hmm nawet cycochy nie bola... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 5, 2009 rea więc wychodzi na to, że owul miałaś między 18-20, bo jeśłi miałaś 2 krechy prawie takie same tzn że owulka było bardzo blisko, a że jak mówisz bzzz było 18 to w oodpwiednim czasie, nawet jeśli tylko raz to zolnierzyki jak miały dojśc to i tak doszły, bo był śluzik. a jak zaczęły cycochy boleć, to na stówę była owulka! a tak wogóle to ty się nie posługują foliczkiem, bo jak będzie fasolka to ona nie będzie się za ciebie męczyć! do roboty się weź, i zacznij siebie dokładniej obserwować, stawiam cie do pionu, kozo jedna!:D nadal cie bola te cycochy czy nie?? a jeśli tak to w jaki sposób, bo to wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 5, 2009 foliczku kochana popatrzyłam sobie na ten twój wykresik i powiem ci szczerze, że nie bardzo mi się podoba ten spadek tempki od 24dc, a z tego wykresu wynika że dzisiaj miałaś 36,4 więc dużo spadła... tzn że spada progesteron, a tak jest niestety przed @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Marzec 5, 2009 mfigielek - ale ja mam dzis 27dc cyklu i juz prawie@ wiec wszystko gra.... bo 28dc bede miec mega@ pewnie bo juz wszystko mnie ciagnie jakby tak@-owowo.... a to wiadomo ze ma spadac temp... moze nie ten wykres analizujesz.... nie wiem.... dzis moj 27dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 o cholerka, ktoś mnie stawia do pionu... ważne jak cycochy bolą? o kurczę, no to żebyś sobie nie myślała - mam notatki: 21 - bolały całe mocno, powiększone, jakieś gorące, największy ból po bokach 22 - to samo 23 - bolą w środku, jakbym miała piłkę twardą wewnątrz, bolą po bokach 24 - bolą mniej ale do okoła u podstawy i wysoko po bokach 25 - bolą dookoła od góry dekoltu też zero bóli suktów - ja ich nawet nie mam przed @, nigdy takich nie czułam jakie notatki, oprócz tego mam zapisane, czy bóle jajników, których, mocne, słabsze a co!kiedy bzyt, czy z tym spałam, ślinotoki i inne takie - mam tu trochę danych:) a pomiarem temperatury sobie dałam spokój, bo ostatni cykl miałam cały czas 37,2, 37,4 - nie mierzyłam rano, bo to dla mnie awykonalne, ale popołudniu i cały czas miałam stan podgorączkowy, i się na to mierzenie obraziłam mfigielku, a ty mi teraz diagnozę podasz? po bólu cycków? uu ciekawa jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 nadmienię tylko pani doktor, ze wczoraj bolał mnie lewy jajnik, mocniej, ale któtko i przestał, dzisiaj też leciutko i już sobie cichutko siedzi ze mną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Marzec 5, 2009 http://28dni.pl/Lusia1976/charts/2009-02-07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale mamy ładny wykresik Foliku, tak nam teraz spadła temperatura, właśnie, cały czas mi zimno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 dobra, mam pyszną pomidorówkę, komu? zabielana wprawdzie śmietanką, ale my tu nie na diecie, prawda? komu, mam 3 porcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Marzec 5, 2009 folik wiem że dzisiaj jesteś w 27dc, tylko mi chodziło że od 24 zaczęła ci spadać tempka. tylko że ja myśłałam że ty sie na coś nastawiasz,bo jeszcze nie masz @. widocznie źle zrozumialam. bo po wykresie wyraźnie widąc że @ przyjdzie lada chwila.. rea narazie trudno ocenić twoje cycuszki, tzn jest podobnie jak u mnie, tzn że też na początku byly gorące, twarda piłka w środku itp., ale nie ma narazie co się nakręcać. musisz zobaczyć jak dalej będzie, bo mi to zaczęły się większe i bardziej odczuwalne bóle od 25dc, a w 27 to miałam apogeum tego bólu, tak mnie w nich rozrywało, az promieniowało po pachy.. a sutki i wokól nich to tak naprwadę zaczęły być wrażliwe bliżej w dniach okresu. aa hasło figielkowa mamusia jest świetne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 czesc wam jak zaraz walne tego kompa,jeny cztery razy juz probowalam wyslac posta i z kazdym razem STRONA WYGASLA szlag by trafil tego neta dzisiaj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 o dwie mamuśki!!! Kate, jak tam brzucholek? mfigielek nam tu szczegółowe relacje zdaje, a ty? figielkowa.m - a ciebie sutki wcześniej bolały, czy teraz pierwszy raz? ja się nie nakręcam - obecnie jestem w stanie obrażenia się na mojego eMa, więc na jego geny też:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 Kate, co ty masz za net? z karty czy z sieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 Rea -ja juz od 4rech miesiecy szczegolowe relacje zdaje.....tak? sluchajcie w kwietniu moja tesciowa przylatuje :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 Rea-ja mam neta albo z tel komorkowego, to znaczy podlanczam kabel usb i smiga ale czasami kafe wlasnie szwankuje albo lapie "na wedke" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 takie relacje, poczytaj jak mfigielek pisze, mamy wszystko orazowo, a nie jakieś szczątkowe wieści:) dobra wiadomość w dniu teściowej:) fajna jest? lubi cie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 byly tanie bilety i zabukowalam, niech przyleci kobita :) a potem my jedziemy na urlop do polski to ja zabierzemy-odwieziemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 w razie co, do Animondy się zgłoś - może jakieś leki zwiotczające mięśnie?:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 Rea- mfigielek prowadzila obserwacje samej siebie, cyklu, tempki, wie cos na temat tabsow a ja ? zaszlam w ciaze po prostu i dlatego nie znam sie na temp, sluzach, i tych wszystkich innych rzeczach potrzebnych do zaplodnienia. a jesli chodzi o moje wypowiedzi mozesz przejrzec kazda strone i o cokolwiek byly jkiekolwiek pytania to zawsze udzielalam na nie odpowiedzi. jesli cos wiem i moge powiedziec to pisze a jak nie wiem to sie nie wypowiadam....... pisalam kiedys np o owocach granatu, o ktorych wyczytalam w gazecie Mamo... owoce granatu-jako witamina plodnosci- wiec zawsze jak cos tez wiem to sie tym dziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 kate, kate, to nie był zarzut, piękna:)))) żartuję sobie, pewnie, że odpowiadasz, no już się nie bocz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Marzec 5, 2009 kate79 witaj.... REA dzis REAktywacje przechodzi.... była juz dzis w ciazy z bąbelka na ustaach... trza sie wczytac zeby zrozumiec co tu sie dzieje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Marzec 5, 2009 ide do stoma..... ide trzymajcie kciuki boje sie zatrzyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 Foliku, no właśnie chodź tutaj, brzuchatkę udobruchać, bo się tu złości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 tylko, żeby tą gulę zdiagnozował! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 5, 2009 REA_ takie relacje, poczytaj jak mfigielek pisze, mamy wszystko orazowo, a nie jakieś szczątkowe wieści to twoja wypowiedz Rea.......skopiowalam ja a teraz przeczytaj ja jeszcze raz- i przeczytaj jeszcze raz to co ja ci odpowiedzialam na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 kate, nie skopiowałaś: :) buźki, czyli zaczepki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Marzec 5, 2009 chodź kate, dam tobie lepiej pomidorówy, co? dobra jest z makaronikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 5, 2009 Hej wszystkim!!!! Czekam na opierdziel,dlaczego tyle dni mnie nie bylo :) REa ty pewnie pierwsza to zrobisz...:) nie bylo mnie bo musialam sobie wszystko przemyslec,posiedziec sama ze soba... W pon wieczorem przyszla @ ...wczoraj mialam kolejna jazde(prawko)i powiem wam,ze bylo super..Jak zdam to bede do was jezdzila ,a wy szykujcie swoich braci,kuzynow,sasiadow,kolegow.. bo chyba z M to koncowka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Marzec 5, 2009 Witam ciepło wszystkie Panie:)Mam ciasteczka o nazwie lekko dziwnej.....mafijne:)ale baaardzo smaczne!prosze się częstować. REA- Tobie może lepiej nie proponuje jeśli jeszcze jagódki nie pomogły:) Foliku-jagody mojej teściowej są naprawde niegroźne:)powiem więcej z czystym sercem baaardzo smaczne i pomocne, moge Ci słoik podesłać to ocenisz:) M_M, Feminko- dziękuję Wam bardzo za pocieszenie mnie w kwesti zdrowotnej. Troszkę lepiej się poczułam, choć przeliczyłam sobie,że ta prolaktyna powinna się po tescie podnieść od 2 do 5 razy a mi się podniosła 19!!!!w sobotę rano idę do gin. no i muszę się widocznie przeprosić z lekami :(Na częście poczytałam na necie,że można w czasie ich brania starć się o gorszka więc się trochę uspokoiłam. @ oczywiście nadal nie mam, już 48 dc... No nic zbieram się wlasnie w sobie by zadzwonić z życzeniami do teściowej, a wieczorem przez męża podrzuce jej czekoladki by mi tych jagódek dla Was dała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach