Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm

kolczyki dla małej niuni

Polecane posty

a niech to wspolczuje Ci meza:( i tesciowej z reszta tez. ja bym powiedziala ze zglosze sprawe na policje jesli ktos jest taki bezczelny. co za babsko! mysle ze powinnas sprawe zalatwic z mezem. to do cholery Wasze dziecko i chyba wspolnie powinniscie decydowac a nie tesciowa ciotka czy babka.

a swoja droga nie uwazam zeby kolczyki w ogole zdobily :o i nie rozumiem po co w ogole dziecku przebijac uszy. Jak podorsnie i sama bedzie chciala - ok, podoba jej sie, nie jest szkodliwe dla zdrowia - jej wybor.

czemu wlasciwie przebijacie uszy takim maluchom? dziecko to nie przedmiot, nie zabawka. A to jest wg mnie tylko wasze widzimisie

Gość edaaaa
niech sobie teściowa na cipce przebije.

W zyciu bym nie przebiła uszu tak małemu dziecku. Moja ma 17 m-cy i też tesciowa pyta, kiedy bedą kolczyki!! Powiedzialam, ze jak córcia sama bedzie chciala. Albo jak pójdzie do szkoły, czy do komunii, ale nie teraz.

Gość thunder
i razem z kolczykami sprezentować małej niuni żółtaczkę typu c... u kosmetyczki, naturalnie. one przebijają niesterylnym pistoletem, takie przekłuwanie jest niebezpieczne i grozi zakażeniem groźnymi wirusami. wstrzymać się do czasu aż córka sama zechce, a potem iść z nią do kogoś, kto przebija sterylną igłą i zakłada sterylne kolczyki z biokompatybilnych materiałów, a nie dziecku krzywdę robić.