Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Witam pitochy🖐️ Majka wróciła na topik i od razu zaczął tętnić życiem:) Majka ja nawet nie próbuję usuwać śledzika z nk, po prostu go ignoruję, więc w tej sprawie Ci nie pomogę, ale myślę że w końcu go usuną sami w administracji, bo raczej się nie sprawdził. Przeleciałam wczoraj 1000kal i starego:D Kasiunie:) ja chcę przepis na taką zupę co to się do niej spirytus leje:p Emma:) e tam zakupy, zobacz jak pięknie ten Twój mąż zadbał o to żebyś miała co robić po jego powrocie. Bo trochę zapierdalania przy grzybach jest Sama bym pojechała, bo ja uwielbiam zbierać, ale u nas jest tak sucho że nie ma szans na grzybki Buziole dla wszystkich kochanych dziewczynek 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Hej dziewuszki :) Pozdrawiam Was z mojej kuchni pełnej woni i aromatu pieczonego ciasta hihii:) Jutro młody ma festyn w szkole co prawda sportowy ale zawsze są sprzedawane ciastka ciasta i takie tam więc piecze się szarlotka własnie :) jedna juz zrobiona bo musza byc dwie bo inaczej nie miał by co wziąść jutro do szkoły bo bysmy jędna zjedli a tak bedzie co zabrac i wziaśc hihiih:)Oczywiście jak ostygnie to wam po kawałeczku przesle wirtualnie :)👄

Witam Tija właśnie że nie przyniósł nic, bo się bał że te grzybki wylądują na jego głowie, oddał komuś. On wie,że nie lubię robic grzybów i jak przyniesie to się jeszcze bardziej zdenerwuję. Dziś za to wstał wcześniej zrobił mi śniadanie i posprzątał chałupę, czasem warto się poboczyc.

Mam ograniczony dostep do kompa, bo mój chwilowo nieżywy. Do2do, tematyka jest mi obojętna, byle była męska ;-) I nie chcę wirtualnej szarlotki, chcew realu!!! Padam na ryj, wzięłam się za mycie okien, zrobiłam duszonki i upiekłam chleb... a moje dziecie prawie nie spi w dzień... i jeszcze teściowa mnie odwiedziła...

no tak ..... Do2do wpierdziela cieplutką szarlotkę :P Tija zajeżdża stepa i mężusia :P Kicia chleje spirta :P Emma łaskawie godzi się z mężem :) ..... i nie ma kto pisać :P No więc głos zabiorę ja ........... Dupeczki … jest tak ….. Pewnie nie powinnam drążyć tematu, ale …… no właśnie …. ale …. Wiem, że jestem upierdliwa i ta cała moja upierdliwość niestety przy całej mojej świadomości i nieznośnej tendencji najprawdopodobniej będzie rosła z wiekiem, wprost proporcjonalnie do grubości tłuszczu na mojej dupeczce …………. Ale do rzeczy …………… Zajrzałam dziś na topik naszych byłych … „koleżanek” i przeleciałam kilka ostatnich stron. I tak: 1. pisanie idzie im jak krew z nosa, mają 140 str., ale pisanie to nie przymus (przynajmniej u nich, bo u nas na NIEpisanie jest w ryło), po kilku stronach wstecz byłam już jakoś w lipcu :) 2. tematów do pisania najwyraźniej brak …. Zgodnie z tym co im przecież pisałyśmy nie można bez przerwy pisać o niejedzeniu, ćwiczeniu i innych takich bzdetach …. Oczywiście wyjątek stanowi Tija nasza przenajcudowniejsza 👄 I żeby nie było …… nie obsmarowuję ich, wręcz przeciwnie życzę powodzenia w gubieniu kilosów. I teraz wreszcie ….. tadaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przechodzę do sedna sprawy …. 3. na tych kilku ostatnich stronach, podobnie jak tu u nas, pojawiło się kilkakrotnie pomarańczowe CÓŚ ……… podobnie jak tu u nas udzielało rzeczowych porad …. na temat odchudzania tym razem …. 4. w jednej wypowiedzi …… uwaga …… pisało O NAS, ZNACZY OSOBACH, KTÓRE KILKA MIESIĘCY TEMU ODESZŁY ZE STAREGO TOPIKU !!!!!! mało tego ….. to coś pisało o NASZYM OBECNYM FORUM !!!!! I żeby tamte dziewczyny pisały więcej, bo my mamy już przeszło 300 stron …. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. tajemnicza pomarańczówka nazwała się ……. „byłą prezesową panią k”, a potem już po prostu „byłą prezesową” ……. ?????????????? nie sądzę, żeby to była Kitka, bo raczej sama o sobie by tak nie pisała. ................. Kurnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem jak wg Was, ale mi coś tu śmierdzi !!!!!!!!!!!!!!! i to wielkim, ogromnym smrodem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kim jest ktoś, kto oprócz nas wie o istnieniu obu topików ????? I kto tak dobrze orientuje się w tym, kto gdzie pisał wcześniej ?????? Nie cofałam się już dalej i nie wiem, czy wcześniej też pojawiała się tam pomarańcza …. Najbardziej dla mnie niesmaczne jest to, że ktokolwiek by to nie był nie ma odwagi pisać wprost, pod swoim pseudonimem. I niby udzielając porad pomaga, a faktycznie szczuje na obu topikach ….. tamte dziołchy gotowe są być może nawet nas obsmarowywać, że to my siejemy u nich ferment, bo wiedzą, że my wiemy o ich forum ….. Jedna nawet wspomniała, że woli rzadkie pisanie, ale bez obsmarowywania się ....Nie zrozumcie mnie tylko źle …. Nie chodzi o to, że pisać można tylko tu albo tam …. Już na samym początku ustaliłyśmy, że jak ktoś ma ochotę - może pisać w obu wątkach. Tylko dlaczego pisze ktoś w taki rudo-lisio-fałszywy sposób ????????????????????????????

Majeczko:) Ty nasz detektywie:) Powiadasz że wiedza o tym ile stron mamy??? Ja to już nawet nie pamiętam jak ten ich topik się nazywał, z chęcią podczytam. Witam przy kawce i komunikuję, że dzisiaj cały dzień będę otaczać się ciężarnymi. Jadę z zaciążoną koleżanką do innej zaciążonej koleżanki. Minus jest taki że wypić się z nimi nie da i pewnie będą gadać tylko o wyprawkach dla maluchów, wózkach itp... ale spoko, dam radę. W końcu temat nie jest dla mnie bardzo odległy.

Majka, jesteś niesamowita!!! Jeśli o mnie chodzi, to jestem na tyle rzadkim goście, ze lata mi to. Nie podejrzewam Kici, bo ona ma ogromne poczucie humoru i napewno uczyniłaby coś spektakularnego, a nie takie ta doradzanie. Tija, a moze się zarazisz? Jestem po kafce i burczy mi w brzuchu. Od pół godziny analizuje zawartość lodówki, co by tu zjeść...

Ło jezu, a dlaczego ja???? PIMACH Brutusie... 😭 taki nóż w plecy 😭 kicia, kicia... zawsze wszystko na mnie 😭 ja tam mam je raczej w duupie, zajrzałam tam raz z ciekawości, czy jeszcze żyją, ale odzywać się do nich nie mam zamiaru. Nie mamy wspólnych tematów :D Albo ktoś nas śledzi :classic_cool: Może to ktoś z dziewczyn, które kiedyś z nami były i przepadły gdzieś? No nie wiem, w sumie mało mnie to tyka. Kitka raczej to nie jest, fakt, bo by się tak nie podpisała chyba. MAJKA ja siptu niet, spasiba. Przeszłam na dietę piwną :D Na obiad pielmieni i piwo, pewnie ważę już z 75. Cieszcie się TORBY i inny SUMKI :D Ale jedna koleżanka, co tu pracuje, a nie widziała mnie parę lat, powiedziała, że teraz lepiej wyglądam, niż jak byłam taka chuda. I co ja mam o tym myślleć??? Poskarżyłam się mojemu kochanemu, że niby ona tak mówi, bo jej żal i nie chce mi prawdy w oczy powiedzieć, że mam teraz świński ryj! A on na to, że też uważa, że teraz wyglądam lepiej. No i co wy na to??? :P NINIEJSZYM OGŁASZAM, ŻE CZUJĘ SIĘ ZWOLNIONA Z ODCHUDZANIA :P powiedziało mi moje słonko, że mam tylko więcej nie tyć. Tak więc trzymamy się wagi. No może trochę powinnam popracować nad tym dziwnym tworem, który mi się wylewa ze spodni górą, ale to jest pikuś, nie? :D W sprawie koleżanki chorej na raka, to nie pisałam wczoraj, bo siętak wkuriłam, że ŁO. Otóż ona już dzisiaj wraca do domu. Oczywiście operacji nie było, bo pan profesór zażyczył sobie jakiś dodatkowych badań i operacja będzie w następny poniedziałek dopiero! Tak, za 10 dni! No kuurwa, pierdoolą się jak matka z łobuzem. Raz mówią, że ważny jest każdy dzień, bo nowotwór się przerzuca, to zwlekają z operacją od lipca! Co za dziadostwo! 😠 no i to by było na tyle

nie chcecie ze mną pisać, to nie. idę pod prysznic i wypierdzielam do mojego 7 korpusu :D cieszę, sie że jedna grupa zmądrzała (chyba) wczoraj zamiast 44 było 14 osób :) i to się nazywa grupa! no!

Dziewczyny ja slę buziaka i uciekam bo moja babcia od w czoraj jest w szpitalu :( Niestety psychiatrycznym bo chciała przez okno( 6 pietro ) wyjss cna spacer :( Wogle robili jej badania okazało sie że miała złe leki :O i po nich jeszcze gorzej :9 na razie nic wiecej nie wiem jade teraz do niej . PIMACH- to znaczy jak tematyka meska to moze byc akt kobiety hihihi:) nie ale serio namluje cos ładnego bedzie niespodzianka :) 👄DLA WSZYSTKICH 👄

Kicia❤️ słońce Ty moje, co się stało??? wylej swoje smutki. Mam nadzieję że wszystko w porządku z Twoją przyjaciółką i bratem, oczywiście biorąc pod uwagę okoliczności

aaa, TIJA problem jest raczej globalny... długo by wylewać, a i tak byście się ze mnie śmiały.... tak po prostu, zamartwiam się losem tego świata... Z bratem ok, wbili mu młoteczkiem gwoździa czy druta spowrotem, jeszcze na pół roku, a koleżanka ma dodatkowe badania, a poza tym dostała okres, więc operacja dopiero za tydzień w pon Lece do roboty, narka 🖐️

DZIEWCZYNKI DZIEKUJE WAM WSZYSTKIM ZA ŻYCZONKA ZDRÓWKA DLA BABCI 👄❤️👄 Z babcia jak by lepiej , ma leki jest spokojna nie agresywna taka troszke wyciszona i juz nie krzyczy jakis głupot :) Martwimy się tylko ż ebardzo mało je :( wczoraj dostała kroplówke :O dzisiaj już sobie spaceruje i noce przesypia całe :) Wiemy to brata bo miał wczoraj dyżur i co chwilke zagladał do babci zreszta wszyscy wiedza ż eto rodzina więc maja ja na oku :) Babcia jest z fajnymi babeczkami w sali bo tamte panie sa po załamaniu nerwowey i całkowicie kontaktują bo nawet jak przyjdziemy to mówia a że babcia , spała , albo nie że jest spokojna itd zagaduja do babci :) wogle tam nie ma jakiś "warjatów":) tak więc ok :) Uciekam kochane bo jadę do babci 👄 I PISAC KOBITY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BO NAM TOPIK SKASUJĄ:(

Do2do, no to super!!1 Ogromnie sie ciesze!!! A naprawde moga zamknac? Mam takie urwanie głowy w zw ze chrzcinami, awantura goni awanture. Mam dośc.

sie nagadałam :P trzymam kciuki za wszystkie, za które tam trzeba :) jakos ostatnio czasu nie mogę sobie zorganizować :O wiec oczywiscie ciagle mi go brakuje ....

no dziewcionki, już wiem, że 35 urodziny trwają najmniej dwa dni :D a może i dłużej :P a co tam u was??

Witam wszystkie LASKI 🌼 troszku was zaniedbałam ale ostatnio brakuje mi czasu Ten tydzien mam na drugą zmiane to bede odwiedzać nasz topik widze ze wszystkie ostatnio jesteśmy zakrecone nie mamy czasu nawet napisać pare słówek 🌼 Ja juz kawunie popijam i zapraszam (_)>

cześć dziewunie :) co tu tak cicho? poobrażały się wszystkie czy co? taki przemiły poniedziałeczek :) 🌼 zapomniałam się zważyć :o zważę się w domu, w sobotę jadę do Polski, wizę muszę zrobić, badanie na HIV i gruźlice. :o oni mają pomysły...

Witam Was dziewczynki :) W wawce słoneczko i milunio:) Co do mojej babciulki to wyglada że jest faktycznie lepiej :) Bo już jakis głupot nie gada i poznaje nas wszystkich można już znia nawiązać normalny kontakt i troche rozmawiac bo odpowiada na pytania jest jeszcze taka osowiała :o Wczoraj sama sie umyła :) i zjadła troche pomidorowej bo jej mama zawiozła bo szpitalnego jedzenia jeśc nie chciał ale z tym niestety jest problem bo ona nie chce jeść wogle :( ale troche zjadła i jeszcze banana mama jej wscisneła :) Jedyne co jej zostało jeszcze że wszędzie chce sprzątac bo mówi że wszystko jest brudne , byle kapka wody na szlafroku to juz zmiania go bo jest brudny :O ale ogółem jest lepiej :) I mam nadzieje ż ewyjdzie babcia z tego :) Dzisiaj mam wizyte tescia wieczorkiem na kolacyjce bo tesciowa wyjechała i on dowiedział sie o tym z sms zreszta tak samo jak my :o nie wiem czy znów nie ma powtórki z rozrywki jak kiedyś :O

Witam, do2do cieszę się,że z babcią już lepiej. Zanim lekarze zdiagnozują chorobę to trochę eksperymentują na człowieku, ale szczęście że już dobrali odpowiednie leki. A ja jem i tyję 2 kilo na plusie jestem. A poniedziałek bardzo miluśki i słoneczny super.