Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

SERUM mordeczko, ja się tak stęskniłam za Tobą ❤️ 👄 ❤️ pisz, pisz i nie znikaj na tak długo :) nic nie załatwiłam, jestem w czarnej dupie :O nawet światełka nie widać, tylko ciemność :( przestałam ćwiczyć, rzygać mi się chce jak rano wstaję. to znaczy nie to co myślicie :P to takie rzyganie nerwowe, po prostu żyć się odechciewa :(

ja wpadlam tylko pomachac lapka 👋 i zmykam do roboty... trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok... wracam pewnie dopiero po weekendzie buziaki

Serum !!!! No wreszcie !!! Pisz co Ci leży na wątrobie 👄 Co z synem? Jak operacja? Nie chciałabym być wróżką, czy raczej wiedźmą :P i zgadywać, co Cię dopadło... Bo wolalabym się mylić. Ale zastanowiło mnie kilka Twoich dawniejszych wpisow i coś mi po głowie chodzi .... ale lepiej żebym się myliła, wiec sama napisz co Cię smuci. Mycha :) poprostu 👄 i bądź dzielna w piątek :P Pamiętaj - za kilka dni przejdziesz na drugą stronę mocy ;) Kicia , bidulko :) Dasz radę, bo jak nie Ty to kto ?????? Mama :) takie wpadanie tu i pisanie pojedyńczych słów liczy sie tylko w 1/4 :P Spowiadaj się z tego co było jak Cię tu nie bylo :) Mafinka 👄 Dziadek 👄 Do2do 👄 Tija 👄 Abs 👄 reszta 👄

witam robaczki❤️ ja dziś padnięta jestem, ale cóż, jeszcze tylko jeden dzień i urlop:D, ooooooooo, SERUM❤️ nareszcie sie odezwałaś, a już ostatnio myślałam czy zapomniałaś czy po prostu wpadłaś w jakiś "krater",

a co to taka cisza od rana:P hello❤️ robaczki, nikt kawą nie częstuje ani ciastkiem, co jest:P

Czy ja się mylę, czy od dzisiaj są wakacje? Strzałeczka wszystkim:) Kawy nie chcę, bo mi po niej niedobrze, ale herbatę chętnie przyjmę w dużym kubku. Bez cukru i gorzka. Małe ciacho do tego akurat się nada:D:D:D Albo bez ciacha, bo ja wybredna kulinarnie jestem i jeszcze komuś przykrość sprawię. Wystarczy herbata:classic_cool: No chyba, że Mycha ma jeszcze lody:D

właśnie dziś koniec roku szkolnego, a od jutra wakacje, a moje dzieciaki chodzą do szkoły jeszcze jutro i w piątek a [potem maja wakacje, kicia❤️ a co się dzieje żeś nie w sosie, a tak w ogóle to zaczyna sie długi weekend, miejmy nadzieje ze prognozy sie mylą i będzie ciepło i słonecznie, choć teraz u mnie na dziś zapowiadają +32 stopnie, wiec na brak słońca nie narzekam:O, upał

a tu coś na poprawienie humoru:D:D:D Jest zakończenie roku szkolnego. Każde dziecko przyniosło prezent z własnego zakresu możliwości. Pani wiedząc, gdzie pracują rodzice dzieci próbuje zgadnąc, co dostała bez otwierania prezentu. Najpierw prezent daje Ania. Pani wiedząc, że jej rodzice pracują w kwiaciarni, potrząsa pudełkiem i mówi: - Aniu, czy to są kwiaty? - Skąd pani wiedziała? Później prezent daje Waldek. Pani wie, że jego rodzice pracują w sklepie ze słodyczami. Potrząsa pudełkiem i mówi: - Waldku, czy to są czekoladki? - Skąd pani wiedziała? Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Pani zawsze bez problemu zgaduje co dostała. Jako ostatni daje prezent Jasio. Pani wie, że jego rodzice pracują w branży monopolowej. Nim potrząsnęła pudełkiem zauważyła, że z pudełka coś wycieka. Postanowiła to polizać. - Jasiu, czy to jest szampan? - Nie... Pani postanowiła jeszcze raz "skosztować": - No to może ajerkoniak? - Nie... - Poddaję się, Jasiu. Co to jest? - Świnka morska! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Wpada Jasiu do domu szczęśliwy jak po pół litra. Ojciec ogląda świadectwo i mówi: - Durniu! Same pały, a ty się cieszysz?! - Jeszcze tylko wpie..ol i wakacje!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Babcie rozmawiają o swoich wnukach. - Mój będzie ogrodnikiem, cały dzień siedzi w ogródku i grzebie w ziemi. - Mój będzie lekarzem, cały dzień bandażuje lalki. - A mój będzie pilotem, cały dzień macza szmatę w benzynie, wącha ją i mówi: "Babciu, ale odlot!"

o i jeszcze jeden taki malutki:D:D:D:D:D:D, - Mamo... kup mi małpkę. Proszę! - A czym Ty ją będziesz karmił synku? - Kup mi taką z Zoo, ich nie wolno karmić.

Moje piękne , słodkie, brylantowe:) Jestem zjebanan jak koń po westernie,ale przeszczęśliwa. Trafiłam do kwiatowego raju. Jeśli kiedykolwiek wyobrażałam sobie pracę w kwiaciarni, to właśnie tak miała wyglądać. Roboty tyle, że nie było kiedy po dupie się podrapać. Wczoraj tyrałyśmy do 12.00 w nocy a dzisiaj przed 8.00 trzeba było być na nowo żeby powydawać zamówienia klientom. Tam mam szansę się rozwijać,a nie tak jak w poprzedniej kwiaciarni do niczego nie byłam dopuszczana. Tera idę się pierdolnąć i chociaż chwilę nie robić nic. :p Kocham Was buźka pa pa

Tija__🌻 nareszcie jakiś uśmiech u Ciebie🌻 I fajnie, że poszłaś do pracy, nie ma to jak harówka do ścięcia bialek:D:D:D Od razu czlowiekowi lepiej na duszy:P Tylko jak Ty teraz z tymi kulami dasz radę??? Masz cały etat? Mąż siedzi z małym w domu? Jak już dojdziesz do siebie to napisz coś więcej❤️ Serum__🌻 witaj back again:D:D:D Dobrze, że jesteś, a o smutkach jak przyjdzie czas to i też się pogada🌻 W kuchnie nie mam ani centymetra wolnego blatu, stołu i tym podobnych powierzchni:P Wszystko w ogórkach, truskawkach w rozmaitych postaciach:D:D:D A to dopiero początek sezonu na przetwory...aż się boję;)

No więc z czystym sumieniem i bez skrępowania ogłaszam, że nastąpił ............ PIERWSZY DZIEŃ WAKACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tych jeszcze kilka zebrań niemal kompletnie nie ma znaczenia :P

Nowa strona :P nowe wakacje :classic_cool: i nowe rostrzelenie strony :O Dziewczyny piszcie wąsko, bo będę gubić połowę tekstu 😭