Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolaaaaaad

matko mój mąż miał te zdjęcia w kompie !!!a ja siedze i ryczę ...

Polecane posty

Gość a to dobre....
jestem naocznym swiadkiem ze inne go nie podniecaja :D:D kazdy facet przeglada fotki/filmy xxx pogodzcie sie z tym. A ten ktory mowi ze nie, chce tylko spokoju, zeby mu kobieta nie trula dupy z tego powodu.

czy tego mam ci zyczyc w nowym roku ? prosze mi zyczyć faceta z odpowiednio zbalansowanymi potrzebami dotyczy to zarówno seksu, jak i jedzenia, picia wódy czy choćby grania w gry komputerowe:):) faceta który w żadnej sferze życia nie przejawia skrajnego przesadyzmu. :)

prosze mi zyczyć faceta z odpowiednio zbalansowanymi potrzebami niezle, niezle - moze poszukaj na allegro ;-)

Gość cóż z tegoooooooooooooo
nie martw sie retro jeszcze znajdziesz faceta, ktorego nie interesuje seks czy tego mam ci zyczyc w nowym roku ?" noo, nie ma to jak popadać w skrajności:D:D:D:D:D ona nigdzie nie pisze, że nie lubi seksu, że nie chce seksu, że nie chce faceta, który ten seks lubi...naucz się czytac ze zrozumieniem.

Gość zettwwuess
tego ci zycze niech mu staje rowno w zlotym srodku :D:D:D

niech mu staje rowno w zlotym srodku no tak, no... nie za dużo, nie za mało.... :):)

Gość zettwwuess
naucz się czytac ze zrozumieniem. masz moze jakis podrecznik wnikliwego czytania? wyslij mi prosze na swieta 👄

ona nigdzie nie pisze, że nie lubi seksu, że nie chce seksu, że nie chce faceta, który ten seks lubi...naucz się czytac ze zrozumieniem. klania sie pojecie "zart" " ironia" "sarkazm" ;-)

"kazdy facet przeglada fotki/filmy xxx pogodzcie sie z tym" Ale nie oceniaj "każdego" po sobie kotku. Bo ja znam dwóch, co nie oglądają i tu dochodzi do sprzeczności i twoja teza upada. Więc pogódź się z tym, że Ty oglądasz filmy, a kto inny nie.

ok, żeby było jasne: lubię seks i chcę go:) lepiej teraz..?

Gość zettwwuess
lepiej teraz..? to zalezy komu :D:D:D

Ale nie oceniaj "każdego" po sobie kotku. Bo ja znam dwóch, co nie oglądają i tu dochodzi do sprzeczności i twoja teza upada. Więc pogódź się z tym, że Ty oglądasz filmy, a kto inny nie. masz na mysli swoich synow? ;-) ile czasu z nimi spedzasz, ze WIESZ? 24h? patrzac na rece? czy dlatego, ze tak powiedzieli? :-)

Gość jkloiu
twarz nie pasuje do ciała, myślę, że sam retuszował te zdjęcia i je przerabiał, głowa pewnie aktorki ale ciało z playboya.

Gość zettwwuess
twarz nie pasuje do ciała, myślę, że sam retuszował te zdjęcia i je przerabiał, głowa pewnie aktorki ale ciało z playboya. to cialo naprawde nie jest tak atrakcyjne, zeby udowadniac cala para ze jest nierealne

Gość retro coś złagodniała
nie tylko lubi, ale też na pewno zażywa seksu.

Gość jkloiu
pośmiej się i ty, weź poproś kogoś żeby przerobił zdjęcie twojego faceta, do jego łba polepił inne ciało jakiegoś super ciacha. A jak nie to na zdjęcie twojego faceta połóż nagiegie zdjęcie kogoś bez głowy i zrób zdjęcie aparatem cyfrowym , potem przerzuć do komputera i weż na tapetę . Jak twój facet to zobaczy to będzie miał minę... hahaha.

Gość cóż z tegoooooooooooooo
klania sie pojecie "zart" " ironia" "sarkazm" a nie znam się na tym:Djestem ponurakiem, cynizm zaś pozostaje mi obcy:D wszystkim na święta dużo satysfakcjonujących stosunków międzyludzkich:D

"retro coś złagodniała nie tylko lubi, ale też na pewno zażywa seksu." nie złagodniała tylko potrzeby mocno niezaspokojone ma ;) :D :P

nie złagodniała tylko potrzeby mocno niezaspokojone ma pomyliłeś mnie, Kwiatek, ze samym sobą :)

"prosze mi zyczyć faceta z odpowiednio zbalansowanymi potrzebami" retro - takie rzeczy to tylko w... a na serio dopoki sie facet Tobą nie nasyci... ale to chyba wiesz bo zdaje sie ze doswiadczona kobieta z Ciebie jest, nie? ;)

"nie złagodniała tylko potrzeby mocno niezaspokojone ma pomyliłeś mnie, Kwiatek, ze samym sobą" ja o swoich potrzebach nie pisze na forum, więc... ;)

ja też w sumie nie piszę o swoich potrzebach a już na pewno nie o seksualnych poza tym gremium kafeteryjne już dawno ustaliło że ja potrzeb seksualnych nie posiadam. spytaj Komika albo Ike, jeśłi się pojawi.

Gość zettwwuess
pośmiej się i ty, weź poproś kogoś żeby przerobił zdjęcie twojego faceta, do jego łba polepił inne ciało jakiegoś super ciacha. A jak nie to na zdjęcie twojego faceta połóż nagiegie zdjęcie kogoś bez głowy i zrób zdjęcie aparatem cyfrowym , potem przerzuć do komputera i weż na tapetę . Jak twój facet to zobaczy to będzie miał minę... hahaha. to sie usmialam zabawa na calego!!!!!

"ja też w sumie nie piszę o swoich potrzebach a już na pewno nie o seksualnych" hehe to jest dobre :D a tu odpowiedź: " 15:04 [zgłoś do usunięcia] retro ok, żeby było jasne: lubię seks i chcę go " to mam sie pytac komika albo ike? czy tez zaplątały Ci się słówka z wrażenia? ;)

ok, żeby było jasne: lubię seks i chcę go " to jest Kwiatku jedyne chyba moje zdanie na temat własnej seksualności jakie wygłosiłam na forum masz akurat szczęście że je przeczytałeś. zresztą.. i tak nikt w nie uwierzy, rozumiesz...? :) nie bardzo wiem z czego mam ci się tłumaczyć i co mi się niby zaplątało, i w czym upatrujesz sprzeczności. dla mnie jest wszystko spójne i generalnie ok:)

retro - nie no oczywiscie oprocz tego ze nie wiesz co piszesz to wsio OK ;) no ale złóżmy to na karb przemęczenia przedświątecznego ;) "dla mnie jest wszystko spójne" jasne - spójne jest ze nie piszesz o potrzebach a na pewno nie o seksualnych a chwile wczesniej o nich napisalas ;) hm... moze... spójne inaczej to jest ;)

e tam czepiasz się, sam nie wiesz czego poza tym rozmowa na te tematy mnie krepuje, więc wiesz.. no, wybacz.....

"nie bardzo wiem z czego mam ci się tłumaczyć" hm... niech pomyślę z czgo mogłabyś mi się tłumaczyć.... moze dlaczego sama jestes? ;)