Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

Gość MAriusz BHP
zależy do czego :-)

Gość Tapeciar Solarek...

"mądrzejszych od siebie" :D:D:D "czyli większości, niestety" tak wielu facetów ktorzy poddali sie operacji zmiany płci nie ma :)

włąsnie mialam napisac, mądrzejszych od siebie, dlatego tyle fajnych dziewczyn jest samotnych ehh

Gość setunia piłaś coś
nawiązując do wczorajszego --> bez mieszkania:O

Gość setunia piłaś coś
mały książe za to mieszkanie masz 10/10 dawno się tak nie naśmiałam:)

Najbardziej nie lubię płytkich ze zbyt wygórowaną opinią o samych sobie, niestety zazwyczaj błędną :O I to nieprawda, że nie lubimy inteligentnych, wręcz przeciwnie - inteligentne są obiektami naszego pożądania, może dlatego tak mało ma powodzenie? :P

Gość setunia piłaś coś
Mało_stanowczy ale pojechałeś :D

Jesteście złośliwi i dziewczyna się od was niczego nie dowie. Ja wiem, że niektórzy nie lubią przemądrzałych tapeciar i idiotek.

"mądrzejszych od siebie" cytujac komicznego...."uważających się za mądrzejsze":P

Z wyglądu: - tzw. lampucer (solara, tony tapety na twarzy, coś a\'la Jola Rutowicz). - otyłych - nie dbających o swój wygląd (poobrgyzane paznokcie, przetłuszczone włosy, siano na głowie zamiast fajnej fryzury, nie stosujących kosmetyków, w ogóle nie malujących się, brudnych itp.) Z zachowania: - palących - nadmiernie pijących alkohol - przesadzających z imprezowaniem - wrednych, tzw. sukowatych - mających poglądy feministyczne - przemądrzałych - głośnych (w sensie ciągłe darcie japy) - przeklinających, wulgarnych - nie lubiących dzieci i zwierząt - tzw. chłopaczar - nie mających własnego zdania - nie mających zainteresowań, pasji - zbytnio uzależnionych od rodziców (zwłaszcza od mamy) Tyle mi na razie do głowy przyszło.

Faceci...hmm... chyba takich co na drugiej randce nie pojdzie z nimi do lozka. Prawdziwi mezczyzni natomiast nie cenia zakompleksionych, nachalnych, przemadrzalych, niepewnych.... Kobieta powinna miec swoj swiat, nie moze uwiesic sie na mezczyznie, on powinien jej ten swiat tylko urozmaicac.

Gadatliwe mogą być, zależy co gadają :) Jeszcze mi się przypomniało: - takich, co chcą zamknąć faceta w klatce, nie rozumiejący że ma własne życie, pasje, znajomych itd. - no i oczywista oczywistość - takich co puszczają się z pierwszym lepszym na dyskotece i w ogóle klasyfikują facetów ze względu na seks (np. "ten ma za małego, to nie dla mnie").

O właśnie :) Takich co w ogóle uważają seks za zło konieczne, albo dewotek też nie lubimy. Idealnie by było, gdyby kobieta z którą jestem nie miała większych zahamowań jeśli chodzi o sprawy łożkowe, oczywiście nie przekraczając pewnych granic.