Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WszystkieWaznePlotki

Kocham Araba - jestem straconaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kasieńkaaaa.ta sama
kiedyś byłam na wczasach w egipcie.zygac mi sie chciało widząc jak polki wskakują do łózka arabom.jedna babka która była ze mną na kursie nurkowania ,wieczorem w barze przy plaży już siedziała arabowi na kolanach.z tą różnicą ,ze pózniej jedna z drugą wróci do polski i araba traktuje jak letnią przygodę,nie wlecze go ze sobą tu,ani nie wraca tam(oczywiscie są wyjątki)

Jente-Co roku jadę na wakacje i to za darmo.Jadę albo do Norwegi albo do Niemiec,byłem też w Anglii.Wygrałem kiedyś wycieczkę do Tunezji i sprzedałem ją za połowę ceny.Po prostu nie lubię upałów.A po za tym stać mnie żeby za 1000zł pojechać sobie na dwa tygodnie do Egiptu.Bo wakacje różnią się od pracy i życia w danym miejscu.Myślisz że ludzie co mieszkają nad Polskim morzem to cały rok mają wakacje? Ale wspomisz słowa z tego topiku za kilka lat. A arabowie myją się po stosunku bo za chwilę będą mieć inny z inną kobietą.Bo arab to syn słońca,leży pod palmą i dupczy bez końca.

A mi się robi niedobrze jak kobiety jadą tam i chcą iść z Nimi tylko do łóżka. Jak to świadczy o tych kobietach? Ale teraz tak! Róbcie z nich bohaterki, a z Nas kretynki i Bóg wie co jeszcze, tylko dlatego, że My bardziej się szanujemy i nie jedziemy na wakacje do jakiegoś arabskiego kraju tylko na fajny seks.

Co racja, to racja, hehe. Nie ma to jak bohaterski, przygodny seks i chwalenie w PL, kogo to się nie zaliczyło w te wakacje. Założę się, że za rok będzie Eskimos, albo jakiś inny Nigeryjczyk. Przygodny seks pod palmami jest OK, zaś związek "na stałe"- be. Oczywiście punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Czyli wszystko opiera się na... 4 literach! My do Polski pojedziemy również na darmowe wczasy. Na Euro 2012. Musi poznać kraj pochodzenia swojej żony, ale żeby mieszkać tam na stałe? Not any more!

"Przygodny seks pod palmami jest OK, zaś związek "na stałe"- be." - dokładnie, tylko jeszcze trzeba zaznaczyć, że ten przelotny związek jest dobry jak jest z Arabem, wtedy jest bohaterką, jak z Polakiem, to wtedy każdy powie k***a. Ja nie wiem jak będzie wyglądała moja przyszłość, myślę że może chciałabym mieszkać ze swoim arabskim mężem w PL (gdyby doszło do ślubu):) ale szczerze, nie chciałabym Go narażać na taki totalny brak tolerancji. Wstyd by mi było że w moim kraju tak zachowują się ludzie.

Gość 098765r4ewsdf
tępe suki

098765r4ewsdf mogłabym polemizować odnośnie tego, czy my jesteśmy tępymi sukami, czy też może ktoś kto cię wychował w ten sposób, że ubliżasz innym :-)

No i z kim tu rozmawiać... Eh. Żal.pl Niech ktoś mi wyjaśni bo naprawdę nie rozumiem, czemu porządna dziewczyna, która ma zasady i nie idzie do łóżka z kim popadnie i jest w związku z Arabem jest dziwką, a Polka która robi to na prawo i lewo jest jak najbardziej OK? Jaki to ma związek? Chyba mój chłopak tak zasłonił mi oczy, że nie rozumiem tej różnicy :D

Gość arabowie są takie czyściochy
wejdź do męskiego kibla, ale nie w porcie lotniczym tylko w mieście, to wyjecisz jak z procy, od smrodu i gówien na ścianach.

To nie jest forum o męskich kiblach. No dalej, dalej! Wyjaśnijcie mi tę różnicę!

Gość arabowie są takie czyściochy
ty głupia krowo, to było w związku z czystością arabusów.

Każdy z was umie tylko obrażać, z uzasadnieniem swoich poglądów jest już problem.

Gość glory/sweet
juz dawno wszyscy ci uzasadnili ,ale ty dalej swoje.a moze ty nas jakoś przekonasz i cos napiszesz,jak cie traktuje ,jak spedzacie ,czas itd

Gość glory/sweet
dlaczego temat brzmi:KOCHAM ARABA,JESTEM SRACONA!!!!!!!" więc coś nie tak jednak jest

Sracona, hehe, nawet przepisać nie potrafią lol Jente, nic nie uzyskasz, poza biciem piany i czytaniem wyzwisk pod swoim adresem. Nie warto karmić trolla ;)

Gość glory/sweet
iskra boża zaraz zgaśnie,kurdyjska szmata.ruchawice ,gdzie te argumenty.ide do sklepu a wy wymyślajcie,jedna z was nic nie wymysliła teraz ty masz szanse

Wiem, ale naprawdę krew mnie zalewa, gdy patrze na normalnego faceta, który nie robi nic złego, nie bije mnie, nie obraża itd. itd. a potem czytam te głupoty to mi przykro. Przykro mi że jest tyle nietolerancyjnych ludzi, nietolerancyjnych to złe słowo, to jest coś gorszego.

Per szmata to się odzywaj do swoich najbliższych, a ode mnie wara! Nigdy z żadnym Polakiem się bym więcej nie związała. Zacofani, prymitywni, chamscy, niewychowani prostacy.

Masz racje iska_boza. Nie wiem jak Ty, ale ja jednak kończę już tę dyskusję, jeśli jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji chciałaby o tym porozmawiać to ja też jestem chętna do rozmowy, ale nie mam zamiaru przekonywać ani udowadniać niczego ludziom o tak niskim wskaźniku kultury, dla mnie masakraaa, którzy i tak niczego nie zrozumieją bo ich horyzonty myślowe są zbyt ograniczone.

Masz racje iska_boza. Nie wiem jak Ty, ale ja jednak kończę już tę dyskusję, jeśli jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji chciałaby o tym porozmawiać to ja też jestem chętna do rozmowy, ale nie mam zamiaru przekonywać ani udowadniać niczego ludziom o tak niskim wskaźniku kultury, dla mnie masakraaa, którzy i tak niczego nie zrozumieją bo ich horyzonty myślowe są zbyt ograniczone.

Gość Przeczytajcie
sobie książki na faktach np "Tylko razem z córką" i wiele wiele innych o małżeństwie naiwnej Polki i Araba który jak wraca do kraju to mu palma odbija bo rodzina ma na niego ogromny wpływ i nigdy się od niej nie odwróci!

Gość tak bylo jest i bedzie
nie bardzo rozumie co wam przeszkadza, ze nasi partnerzy nie sa polakami...to jaki obowiazek zwiazania sie z polakiem? zadna z nas nie napisala ze polacy sa zli...po prostu my wybralysmy innych..a to jak nam bedzie sie w zyciu wiodlo, to tylko i wylacznie nasza sprawa.

Gość Przeczytajcie
Nie chodzi o to ze nie są polakami, tylko o to że z arabami historia lubi sie powtarzac, taka mają mentalnosc wychowanie i religię, w Polsce wszystko pięknie, przed slubem pięknie a potem zmieniają się w potwory! zwlaszcza wsrod swoich! badz se z kim chcesz ale badz swiadoma zagrożenia a nie ślepa głupia owca!

Gość oi io
dokładnie tak,ślepa,głupia owca

Slepa jak owca bylabym wtedy gdybym zostawiła Go tylko dlatego ze ktos kto nie zna sie na rzeczy wypisuje tu takie bzdety.

Gość oiuytyuikl
nie obrażajcie owiec

Gość pytanie do facetow
wyobrazcie sobie taka sytuacje: spotykacie sie z atrakcyjna dziewczyna, jest milo, sa pocalunki, zanosi sie na cos powazniejszego i nagle ta dziewczyna przyznaje sie, ze ochajtala sie kilka lat temu z arabem i jak do tej pory nie ma rozwodu, nawet sie o niego nie stara. ponadto dowiadujecie sie, ze prowadzi bujne zycie towarzyskie. romansuje i flirtuje z facetami poznanymi na necie, bez wyprostowania swoich spraw. jak byscie zareagowali na takie 'rewelacje'?