Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martttinka

POWIEDZCIE MI JAK TO Z TYM ANALEM JEST??

Polecane posty

Gość martttinka

Nie wiem co robic.Otoz,moj facet ostatnio nakrecil sie na seks anal.Kiedys raz z nim sprobowalam ,bardzo go to podkrecilo(mnie tez),ale drugi raz juz nie chcialam .Powod-obawa.Trul mi glowe,ze bardzo chce znow seksu w tyleczek,bo go to kreci,ale ostatecznie posluchal mojego,,nie\'\'.Wczoraj znow mial ochote,mowil mi ,jak bardzo chce seksu analnego,ze go to kreci,ze ,,uwielbia w moja puoe wchodzic\'\',itd.No to sie zgodzilam .Nie powiem- rozkrecic to on mnie umie bosko ! Jeszcze nigdy nie bolalo ,a wczoraj blo cudnie.Rozkrecil mnie jezyczkiem(gdzie ja na jego miejscu bym sie brzydzila,ale on mowi,ze z milosci wszystko i ze nie brzydzi sie wogole!),pozniej paluszkiem ,ze az nawet nie poczulam kiedy we mnie wszedl.Robil to wolno,a bylo bosko.Nic nie bolalo,za to mega rozkosz.Na dodatek paluszka wlozyl gdzies indziej.Odlot.W sumie w zyciu robilam seks analny dwa razy(lacznie z wczoraj) i to wlasnie z nim.Wiem,ze on tego teraz bedzie znow chcial.JA w sumie rowniez bym chciala,bo to naprawde fajne uczucie,poza tym ta swiadomosc,ze dzieki mni jest mu tak bosko,no ahhh ... Kreci mnie to.Ale z drugiej strony boje sie :(Nie wiem ,czy np.za pare lat nie odbije sie to na zdrowiu.Czy nie bede miala problemow z odbytem,z jelitami.Chce chlopakowi odmowic analu tylko z tego wzgledu,mimo ,ze uwielbiam to.Powiedzcie mi jak to jest z tym analem??Moze mi sie cos stac?Lepiej zaprzestac?

Gość martttinka
Tylko ,ze ja nie znam zadnego geja z kilkuletnim stazem :( A nie powiem - lubie ten rodziaj seksu,ale nie mam zamiaru za np.10 lat nosic jakies pampersy,czy chodzic po lekarzach i sie leczyc na jelitach ;/

Gość Asia Kasia Basia Cica
Pupa kochanie to niestety nie pochwa. Nie jest rozciagliwa. Jest wiele udokumentowanych przypadkow. Niestety czeste penetrowanie kloaki powoduje jej rozwarcie a co za tym idzie nie uytrzymywanie kału- jednym slowem za pare lat bedziesz musiala nosic pampersu. Dupa jest do srania i tyle

Gość mgregory
Bez obaw super że jesteś zadowolona a co może się stać ? Pupa Ci pęknie bez przesady baw się dalej kocham takie dziewczyny pozdrawiam

Gość mgregory
Bez obaw super że jesteś zadowolona a co może się stać ? Pupa Ci pęknie bez przesady baw się dalej kocham takie dziewczyny pozdrawiam

jak bedziesz to robić dzień w dzień,to może sie stać. Jak będziesz traktować to okazyjnie to nie powinno :) pogadaj może z lekarzem?

Gość martttinka
Tak tak ,bede okazyjnie jedynie :) a do lekarza wstydze sie isc z takim pytaniem ;/

Gość mgregory
Nie słuchaj ,pierdoł' zazdroszczą i tyle

U lekarza nie ma miejsca na wstyd. Zdrowie jest wazniejsze... a on ma dużo ludzi z takimi pytaniami.I nie będzie to dla niego dziwne. Przeciez chodzi o to, żeby w przyszlości bylo wszystko ok, nie? ;)

Prawiczku -- Ciebie to przeraża wszystko, co z sexem związane. 2009 nam stuknął, a ty dalej dziewica...

prawiczku, życzę Ci dziewczyny która nie próbowała analu ;) Jeśli właśnie taką chcesz... Ale każdy ma prawo robić na co ma ochotę ico mu sprawia przyjemność.

Gość Make it with me NOW
A co nas kurwa obchodzi czy chcesz dziewczyne z dziura jak wiadro czy jak ucho od igly? Jestes uposledzony ze nie rozumiesz tego tematu "POWIEDZCIE MI JAK TO Z TYM ANALEM JEST??". I ta kobieta oczekuje na odpowiedz ktora dotyczy TEGO a nie tego czy ktos woli dziewczyne po analu czy nie.

Gość obejrzyj to sobie do konca...
wszystkim wielbicielom analu polecam ten filmik. Mnie on skutecznie odwiodl od eksperymentowania z analem. Prawiczek, ty nie ogladaj bo sie totalnie zalamiesz. http://www.redtube.com/225

Gość tyrka
prawiczek ty peirdolony debilu , idz i zacznij zyc jak czlowiek a nie napierdalasz caly dzien na tej kafeterii ,,, grzyb jestes i tyle , nie masz nic do powiedzenia smieciu !!!

prawiczku czy Ty nie zdajesz sobie sprawy jaki nudny jesteś? wcinasz się w każdy temat dot analu, a i tak każdy wie jakie masz o nim zdanie:O

Gość To ja i Ja i jA i JA
Make it with me NOW A co nas k**wa obchodzi czy chcesz dziewczyne z dziura jak wiadro czy jak ucho od igly? Jestes uposledzony ze nie rozumiesz tego tematu "POWIEDZCIE MI JAK TO Z TYM ANALEM JEST??". I ta kobieta oczekuje na odpowiedz ktora dotyczy TEGO a nie tego czy ktos woli dziewczyne po analu czy nie. Popieram!

Po czym Ty chłopcze wnosisz, że biegam po metalowych imprezach? Tak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych? Nie oskarżałem Cię o wysokie IQ i teraz jestem już pewien, że oscyluje w granicach 12. Zresztą jestem dużo starszy od Ciebie i uwierz potrafię dostrzec kobiece piękno. Bo dla mnie kobiece piękno jest czym innym niż dla 21-letniego prawiczka. PS. Nie musze sie uganiać za nikim. Już znalazłem.

Ty z pewnością też nie spodobałbyś się dziewczyną w glanach :D Zresztą jak dla Ciebie elementem nieodłącznym każdego człowieka słuchającego metalu są glany to proszę Cię, ale odseparuj się od społeczeństwa :D