Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martttinka

POWIEDZCIE MI JAK TO Z TYM ANALEM JEST??

Polecane posty

Uważasz, że piękne dziewczyny egzystują jedynie w określonych kręgach i mają określone podglądy? Odseparuj się. Masz jawną impotencję umysłową.

zastanów się człowieku dlaczego ludzie słuchający metalu nie 'wejdą do klubu ani do dyskoteki':O

Dla mnie to jestes po pierwsze młody a po drugie głupi. Nie wiem dlaczego w ogóle z Tobą dyskutuję. Chyba bardzo się nudzę. Ja moge powiedzieć to samo. Dokładnie to samo. Ale wiesz dlaczego tego nie zrobie? Bo ja mam w dupie kluby, tak jak i w dupie mam tańce. Mnie od wielu lat jara co innego. Więc rozszerz trochę horyzont bo jest strasznie ograniczony i jak lubisz tańcować to sobie tańcuj, a ode mnie i moich włosów się odjebaj. Mi życie juz nie raz pokazało, że stereotypy na temat wyglądu w realnym świecie nie mają prawa bytu.

to jeszcze bardzoooooo długa droga przed Tobą. a swoją drogą faceci z długimi włosami są bardzo pociągający...

nie przed Tobą tylko przed prawiczkiem:D no wiesz, żeby został, jak on to napisał 'prawdziwym macho'

Piękne kobiety są tylko na dyskotekach i musisz z nimi tańczyć i mieć krótkie włosy. Poza tym musisz byc prawdziwym macho, a jak nie jesteś to pracuj nad sobą. Wtedy będzie idylla. Czy to ja jestem inny czy świat się kończy? :/

Wyglądać jak prawdziwy samiec. Mhm... szkoda tylko, że każdy może mieć inną definicję tego słowa. Dla mnie prawdziwy samiec powinien utrzymywać pewien poziom intelektualny, bo jak tego nie robi, staje się tylko i wyłącznie głupkiem. A z głupkami to nie ma co dyskutować.

Gość kasienka188
hej jest tu ktoś?

MARITNKA. Czytajać twoje pytanie powiem tak. Ja jestem juz po 40 a od co najmniej 15 lat uprawiam z moim partnerem sex analny. oczywiście nie codziennie ale moge powiedziec ze chociaż raz na tydzień lub na 2 tygodnie. podstawowa rzeczą któą musisz robic to uzywać duża ilośc lubrykantu najlepiej tego do sexu analnego na bazie wody a nie silikonu. odbyt nie \"rozbije ci sie\" jak uważasz w odbycie sa dwa zwieracze. zewnętrzny i wewnętrzny. jezeli będziesz wystarczajaco rozpalona i rozluźniona a twój partner delikatny to nic ci nie bedzie. skoro przez odbyt prawie codziennie wypróznia się człowiek zwieracze działaja stale i trzymaja. znam geja z ponad 10 letnim stażem analnym. tylko uprawia sex analny albo z wibratorem lub z zywym członkiem bez wpychania \" nogi czy pięści lub innych wielkich dziadostw\" dziwnym trafem nie ma problemów z odbytemlub jak to niektórzy pisza hemorojdów. odbyt ma normalny jak kazdy inny \"normalny \" człowiek. w końcu wszystko dla ludzi ale z umiarem. Martinnnka uprawiaj sex analny i czerp z tego odjazdowe doznania. a inni niech sobie pisza co chcą. dlaczego wypowiadaja się ci co nigdy tego nie robili a \"wiedza niby wszystko najlepiej\" co za specjaliści dupcyngiele teoretycy\"