Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpasany krasnolud

o czym rozmawiacie z parnerami?

Polecane posty

>> ale jak sie zloszcze to tez nie jest za ciekawie, hehe Bo nie widziałaś JESZCZE :classic_cool: mnie w napadzie furii. Słyszałaś o Katrinie w Nowym Orleanie? To byłem ja :classic_cool:🖐️ >>taki z Ciebie prawiczek jak ze mnie dziewica Serio też jesteś dziewicą? :) Mama i ksiądz proboszcz się ucieszą ;)

Gość Luśka z W...
"Mam twardą psychę. Zawsze, ale to zawsze to ja krzywdze. Nigdy nie dam skrzywdzić sie pierwszy, nigdy " :D :D Rozumiem, że korzystasz z okazji i próbujesz metodą afirmacji wpłynąć na podświadomość. Szkoda tylko, ze życie (ludzie) bywa bardzo nieprzewidywalne, a nawet wręcz przewrotne :)

Gość Luśka z W...
" Mama i ksiądz proboszcz się ucieszą " :D ech, aż Wam trochę zazdroszczę :)

taaaak, i czekam do ślubu:P moje napady zlosci dobrze poznali moi koledzy z pracy, cud ze mnie wtedy nie wywalili na zbity pyskl za darcie ryja w biurze z uzyciem niecenzur. słownictwa:-O

>> cud ze mnie wtedy nie wywalili na zbity pyskl za darcie ryja w biurze z uzyciem niecenzur. Twoim szczęściem nie są koledzy, tylko fakt, że nie masz takiego kierownika jak ja ;)

Gość Luśka z W...
"facet pije, bo lubi. kobieta topi smutki w alkoholu dlaczego facet ma sie stresować będąc kawalerem? ma pracę, pasję, zainteresowania, kolegów, chętne dziewczyny. a na związek z kobietą zawsze jest czas, jak sie samotność znudzi a dla kobiety samotne zasypianie jest wielką tragednia. brak męskiego ramienia na codzień, wsparcia, organizacji czasu" Krasnolud, Ty jeszcze nie wiesz, jak niektórzy mężczyźni potrafią się stoczyć. Odsetek samobójstw wśród młodych męzczyzn też jest zatrważająco wyższy niż analogicznie w przypadku kobiet

>> niektórzy mężczyźni potrafią się stoczyć. Słabe psychicznie jednostki, niedowartościowane, zakompleksione i z problemami psychicznymi. To nie mężczyźni tylko cioty :o >> Odsetek samobójstw wśród młodych męzczyzn też jest zatrważająco wyższy niż analogicznie w przypadku kobiet I bardzo dobrze. Słabe jednostki eliminują się same, natura :classic_cool:

moj kierownik byl zajebisty,nie lubil mnie, ale powiedzial ze tyle osob sie przewinelo w firmie ale mnie zapamieta do konca zycia ze zlej strony oczywiscie:D

on?? nie to ja sie zle wslawilam:D a molestowali to mnie moi wspolpracownicy, ale nie chce o tym mowic bo mnie kurwica strzela jak sobie przypomne 😠 wlasnie lusia czego zazdroscisz?? bo nie bardzo rozumiem

Gość rozpasany krasnolud
Luśka z W... "facet pije, bo lubi. kobieta topi smutki w alkoholu dlaczego facet ma sie stresować będąc kawalerem? ma pracę, pasję, zainteresowania, kolegów, chętne dziewczyny. a na związek z kobietą zawsze jest czas, jak sie samotność znudzi a dla kobiety samotne zasypianie jest wielką tragednia. brak męskiego ramienia na codzień, wsparcia, organizacji czasu" Krasnolud, Ty jeszcze nie wiesz, jak niektórzy mężczyźni potrafią się stoczyć. Odsetek samobójstw wśród młodych męzczyzn też jest zatrważająco wyższy niż analogicznie w przypadku kobiet odsetek pewnie wyższy, ale powody różne. to nie przez kobiety sa te samobójstwa a propos rozmów z kobietami-singielki w moim wieku z mojej pracy tylko o facetach rozmawiają jacy oni podli i o tym, jak im źle samym. my faceci nie mamy takich bolączek

>> molestowali to mnie moi wspolpracownicy, ale nie chce o tym mowic bo mnie k**wica strzela jak sobie przypomne Opowiedz pare akcji :classic_cool: >>wlasnie lusia czego zazdroscisz?? bo nie bardzo rozumiem Pewnie Tobie zazdrości takiego wspaniałego mężczyzny jak ja :classic_cool:🖐️

Gość rozpasany krasnolud
albo księdza proboszcza :D

o kurwa a co? kreci Cie to?? to bylo molestowanie slowne, przeciez w pracy mnie nikt nie gwalcil:-)

>> a co? kreci Cie to?? to bylo molestowanie slowne Nie kręci, chcialem porównać doświadczenie kolegów po fachu, posłuchac o nowych trendach w molestowaniu personelu, ewentualnie wymienić się doświadczeniami :classic_cool:

Gość Facet007
Rozpasany krasnolud - dokładnie! Kobiety w swoim gronie rozmawiają o: 1) Facetach 2) Dzieciach (jeśli je mają) 3) Ubraniach 4) Kosmetykach

a to ciekawe, mi sie o kosmetykach i ciuchach zdarza gadac raz na rok:-O

Gość Facet007
Tamari - a pierwsze 2 pozycje? ;)

no ja tez bywam ostatnio kazalam wujkowi zrobic sobie topografie mozgu bo go glowa czesto boli spojrzal na mnie z pogarda chodzilo mi o tomografie of course aaaaaaaaaaaaaj:-P

Gość Luśka z W...
Capo, wiadomo, ze Ty znajdziesz wyjaśnienie i uzasadnienie większości zjawisk, więc muszę się chyba teraz starannie przygotować do kontynuowania debaty, moze w koncu uda mi się potraktowac Twoje argumenty poważnie :D Tamari, zazdroszczę, ze takie niewinne z Was ptaszyny, pewnie przepełnia Was niczym niezmącona, niemal dziecięca wiara w czekające Was na nowej drodze życia cudowności ;-)

dzieci?? nie bardzo faceci? raczej tylko z jedna ale to bardzo brzydkie rozmowy:P

>> zazdroszczę, ze takie niewinne z Was ptaszyny, pewnie przepełnia Was niczym niezmącona, niemal dziecięca wiara w czekające Was na nowej drodze życia cudowności Dokładnie tak własnie będzie :) Tamcia zaśpiewa - "już mi niosą suknię z welonem, już cyganie czekają z muzyką, koń do taktu zamiata ogonem, mendelsonem stukają kopyta" :classic_cool: A ja swoje - "Hej, co zrobiłaś, jaka głupia byłaś, łobuza spotkałaś - pokochałaś, łobuza spotkałaś - pokochałaś" :classic_cool:🖐️