Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifoneczka30283-4

jaki kupic prezent chłopakowi na walentynki??

Polecane posty

Gość gość
To zależy, jaki charakter ma ta osoba. Myślisz że mu się spodoba poduszka z Twoim zdjęciem? Coś takiego na Empik Foto kosztuje kilka dyszek, a np. u mnie sprawdziło się genialnie. Ogólnie jeśli chcesz kupić coś fajnego, ale bez wydawania na to kosmicznej kasy, to popatrz sobie właśnie po prezentach ze zdjęciem, bo masz i emocje, i coś praktycznego. A przynajmniej - ja tak do tego podchodzę.

Gość gość
Ja myślę, że w następnym roku zaopatrz się w tym sklepie https://www.kostium.com/ i to będzie piękny prezent dla Twojego chłopaka.

Gość sarinka
przeważnie kupuje ulubiony perfum:)

Gość gość
Ja kupiłam mu trochę adrenaliny ;) A właściwie lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly, był zachwycony, z resztą ja też dostałam voucher. A takie atrakcje są fajniejsze niż siedzenie w restauracji ;)

Gość Olga1997

Mój mnie męczy o smartwatcha, więc kupie mu chyba smartwatch... Myślałam nad garettem, ma ktoś może?

Ja mojego biorę na burgera 😄 No ale to wiadomo, jak kto woli, zawsze można wybrać jakąś bardziej wykwintną restaurację, ale jedzenie to zawsze dobry traf 😄

Gość Lilka

my tez idziemy na dobre jedzenie, bo to nam sprawia duzo frajdy 😄

pelne brzuszki to szczesliwi ludzie 😄

Gość Domi

Ja mojemu chłopakowi mam zamiar kupić zestaw kosmetyków Masveri.  To jego ulubione, a teraz widziałam że mają fajne zestawy.

Gość Magda

Chodzenie bez stanika to zawsze trafiony prezent. 😉

Gość Mania23

Smartwatch to według mnie idealny prezent, mój chłop sam nigdy by sobie czegoś takiego nie kupił a na prezent super, na pewno będzie z niego korzystał. Myślę nad marką garett, zna ktoś?

Myślę, że ten zestaw kosmetyków Masveri o którym wyżej było już wspominane może być fajnym prezentem. Czytałam o nich sporo i mają świetne opinię.

Była tu już propozycja elektroniki, według mnie to bardzo pomysł na prezent. Zarówno na walentynki, jak i na inne okazje. Świetnym gadżetem jest głośnik Bluetooth. W rosą∂tej cenie dostaniesz Philipsa EverPlay BT3900B - to niedrogi model, który bardzo dobrze gra jak na swoją cenę 😉

Najlepiej zapytac, moja druga połowka mnie zapytala i zazyczylem sobie joystick do komputera mangan 200 firmy genesis. Jest swietny,najlepiej zapytac miast kupowac cos niepraktyczneego