Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość syla1111

Klinika w Czechach dr LIBOR POLAK

Polecane posty

Gość dominikapolska@wp.pl
pierwsze lody przelamane rozmowa z adwokatem bardzo pomyslna :)

Gość Hannah1981
Cześć DZiewczyny.dawno tu nie zagladalam..i prosze ile negatywnych opinii Sie posypalo.Miałam termin na 21.11 ale musiałam jechać do pl i przelozylam na koniec października(gdy byłam na konsultacji i pytałam o zmianę terminu-jasne nie ma problemu-padła odp.) no niestety życie lubi platac figle-moj partner stracił prace-logiczne jest ze nie pojadę sie kroic mając rocznego bobasa-a nie mając żadnych dochodów.. Kiedy zadzw.do niego juz był BARDZO NIE MIŁY I POTRAKTOWAŁ MNIE jak jakiegoś śmiecia-co mi Sie bardzo nie spodobało.ale zaliczkę wplacilam wiec SIE ugryzlam w język i pow.ze potrzebuje czasu i jak tylko uporzadkujemy sobie wszystko to sie odezwę i ustalimy nowy termin..-pow.OK 21.11- 8.25rano dzw tel-doktorem zapodal mi tekstem dzis SIE widzimy prawda? Zdziwiona odp ale jak to?a on juz z fochem-ma pani termin na 21.11 i nie myślsz chyba ze bede na Ciebie czekał latami.w takim razie zaliczka przepada.

Gość Hannah1981
Wkurzylam SIE i rownież podnioslam głos mowiac ze nie jestem jego koleżanka i nie życzę sobie takiego tonu..itp- na co on-dzis do -13tej masz mi podać termin zabiegu i jak do końca roku nie zrobię to cena wzrasta o kolejne 400. Ale w grudniu nie mam juz wolnych miejsc wiec nie wiem jak Ty to sobie wyobrazasz.pow mu w takim razie dziękuje i SIE rozlaczylam-nie minęło 15min-dzwoni uprzejmy i potulny jak baranek podając mi 4wolne do wyboru terminy Wow.. Oczywiście pow ze dam mu znać ale idąc na stół uważam ze trzeba czuć lekarza i mieć zaufanie w 100% ja je straciłam po 1szej akcji przez tel.. Ktoś tam do Gory czuwa chyba nad moim losem bo to juz było 3podejscie heh---Biustu nie zrobiłam i żyje :) Pozdrawiam i życzę dziewczyny wszystkiego dobrego.. A jeśli chodzi o lekarza-no cóż ..czarowac umie ale czar szybko pryska!!

i Mialas szczescie bo moze tez z PIP bys wyladowala jak my :( dla pieniedzy by sobie pewnie jajka na sucho ogolil :):) a i pewnie klijetek brak skoro sam oddzwonil i podal nawet do wyboru 4 terminy :) juz nie bedzie na butki z krokodylowej skorki :) ja osobiscie oddam PIP niech sobie uszyje sylikonowe kapciuszki :) trzymajcie sie cieplutko

Gość o ja nie moge
hannah powaznie mowil do Ciebie na ty????

Gość Hannah1981
No tak-chyba z tych nerwów hehe raz na Ty a raz na pani..:P

Gość mamkadamka
Hej :) gadalam z prawnikiem i na razie sprawa czeka na odp.z Czech. Zobaczymy co z tego bedzie. No i pora zaczac szukac dobrego lekarza. O matko, jak sobie pomysle, ze znowu trzeba przechodzic te wszystkie cierpienia, jezdzenie na konsultacje i to wszystko wokol, to mi sie nie odechciewa.

Gość mamkadamka
to mi sie odechciewa!

Witamy w klubie ja tez rozmawialam po tym jak zapodalas numer telefonu czekac czekac dostalas tez na Emeil od prawnika komunikat z urzedu rejestracji produktow leczniczych itd .a papisz mi prosze jak wyglada twoj tak zwany paszport od tych PIP albo gdybys mogla wrzucic na emeil ten ktory widnieje bylabym ci bardzo wdzieczna Pozdro Kamila

Gość sie_er
hej dziewczyny! jakiego lekarza teraz polecacie?? ja tez mam PIPa do wymiany i po tym wszystkim co sie tutaj naczytalam nie chce mi sie wracac do Polaka chociaz zlego zdania o nim nie mam , moze i mialam szczescie ze dla mnie byl mily :D ...

Gość mamkadamka
hej dominikapolska, nie dostalam jeszcze maila z tym komunikatem, ale jak z nim gadalam przez tel.to rozmawialismy wlasnie o tym komunikacie, wiec moze dlatego mi go nie wysylal. A co do paszportu PIPow, to mam tylko na karcie z operacji napisane numery seryjne lewego i prawego implantu i ze to PIP. sie_er tez sie zastanawiam nad lekarzem. Ale ostatnio tyle mam na glowie, ze nie wiem kiedy w koncu cos pozalatwiam.

Gość Dominikapolska@wp.pl
Oky dzieki czyli mam to samo.zastanawialam sie jak wyglada ten dokument u reszty pacjetek.zwykla karta wypisu ze szpitala wlasciwie nic nie znaczacy papier przynajmniej w niczym nie przypomina paszportu .dzieki mamkadamka

WITAM WAS SERDECZNIE! jestem dziennikarka TVP i realizuję materiał, który pomoże dziewczynom oszukanym przez lekarzy i producentów wkładek PIP. Szukam bohaterek, które zechcą opowiedzieć o swoim problemie i którym pomożemy szukać pomocy i dochodzić swoich praw! kontakt: mszczepk@onet.eu 501 198 191 pozdrawiam Małgosia

Gość niunia78
Cześć dziewczyny, pierwszy raz jestem na tym forum i musze przyznać przerazają Wasze opinie,no i na jaką duzą skale! Ja mialam operacje u dr.Polaka konćowką 2010 we Frydek Mistek. Mialam miec wlozone eurosilicone i na dokumencie(wypisie) jest o nich mowa. Napisałam na amdeurosilicone@wroclaw.dialog.net.pl chcac potwierdzic autentycznosc wkladek,licze ze ktos mi odpisze. USG wykazałoby jedynie czy moga byc uszkodzone??biust pieknie wyglada,sadze ze jest ok ale i tak mam chec sie przebadac.

Fridek Mistek no coz ci moge napisacpiekne urokliwe miasteczko:)i tyle z tego zachwytu jak potwierdza ze masz eurosylikony to masz po prostu szczescie co tu duzo pisac :)pozdrawiam Kamila

Gość niunia78
Ale tak jak chyba większość z Was mam tylko kartke na ktorej napis: Eurosilicone,adres firmy we Francji i jakies nr REF,SN,SIZE i LOT. To powinno mnie uspokoic? jak mi cos odpisze polski dystrybutor to dam znac

Gość niunia78
Czy moze sa jakies dziewczyny operowane pod koniec 2010 u Polaka, ktore maja PIPy? czy juz tylko wkladal eurosilicone jak podobno mi?

Gość AsiaFK
niunia ja miałam we wrześniu 2010 i mam pip-y :(

Polak prawdopodobnie pracowal tylko na Pip rzadko na euro bo PIP sa ponoc bardzo tanie mowa o samym implancie wiec ciut wydal na sylikon a reszta byla na garnitury i buciki co nie?

Gość niunia78
Asia, a co masz w papierach wpisane?

Gość dr.podpolak
a co tam wy chceta pan doktor jest modny i lubi gajerki buciki i te sprawy.w worku nie biega .gajerki to podstawa.

Moze i modny jest ale nasza krzywda teraz sama bym mu te jego wypasione kapciuszki pociela nozyczkami taka mam wscieklizne :)A ktora z pan juz sie zdecydowala byc gwiazda telewizyjna w sprawie udzielenia wywiadow do telewizji od nosnie PIP

Gość AsiaFK
niunia ja mam PIP wpisane. wiedziałam o tym zaraz po OP że PIPY bo mnie Dr poinformował, miały być albo euro albo PIP co będzie "lepiej pasowało". Nie miałam wtedy takiej wiedzy jak teraz, powiedziałam tylko że wolałabym Eurosilcone a niestety . . . Już mi emocje trochę opadły mam zaplanowaną wymianę więc czekam spokojnie na wyjęcie tego świństwa. Na beuty już dziewczyna wkleiła fotki pękniętego implantu którego się na szczęście pozbyła szybko, ku przestrodze zerknijcie sobie i nie czekajcie z wymiana zbyt długo bo potem Op jest bardziej skomplikowana. powodzenia.

Dziewczyny dostalam dzis emeil z numerem telefonu do prawnika w czechach dzwonilam bylam pierwsza nikt jeszcze nie zadzwonil prosze was dziewczyny jezeli chcecie numer piszcie moj emeil to dominikapolska@wp.pl podalabym na forum ale nie wiem czy moge pozdrawiam kamila .

Gość mamkadamka
hej dziewczyny :) ciekawe co dropstrans? miala miec wczoraj zabieg. Ciekawe jak biedna sie czuje, czy to tak samo boli jak za pierwszym razem? (podobnie ma bolec mniej), ale lepiej jak juz doswaidczona dziewczyna sie wypowie. dominikapolska napisalam Ci maila :)

witajcie dziewczyny widze ,ze pytacie sie jak sie czuje po zabiegu u Furmanka mialam miec wczoraj wymiane PIP ale lekarz zamienił mi termin na 6.02.2012 przesunał mi o jeden tydzien bo cos mu tam wypadło i ustlilismy ze teraz w poniedzilek bede miala jak tylko bede po i w domu bede wtorek zaraz wam napisze jak to wszystko wyglada i jak z bólem pozdrawiam

Gość hej mamuska
strasznie ciekawi mnie jak tam Cie furmanek obsluzy. Opowiedz ze szczegolami:) pozdrowienia:)

Gość mamkadamka
o witaj mamuska8 :) no wlasnie chcialam Ci tez wyslac wczoraj maila, ale nie umialam. Ten widoczny przy dropstrans nie wchodzil.

Gość mamuska8
witaj podam Ci jeszcze raz dropstrans@gmail.com pozdrawiam

Gość mamuska8
witaj podam Ci jeszcze raz dropstrans@gmail.com pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się