Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katowiczankaa

suknia ślubna - katowice i okolice

Polecane posty

Gość gość
Ja i moje koleżanki byłyśmy bardzo zadowolone z usług świadczonych przez ten salon,wszystko n anajwyższym poziomie.Nic się nie bój każda suknia ma swoją nazwę katalogową i niczym nie moze się różnic od tej którą masz na umowie. Panie są milę i dbają o każdy szczegół ,śmię przypuszczać że to konkurencja stara się zepsuć im renomę,ale bezskutecznie ponieważ nas zadowolonych klientek jest dużo;)) powiedz im o swoich obiekcjach a pewnie dołożą wszelkich starań byś była spokojna.ja szczerze polecam!!! Pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam salonu Madonna,suknie bardzo drogie a jednak mozna ej znaleźć w salonach w mniejszych miejscowościach , panie bardzo potkreślają ze tylko ten salon jest dystrybutorem marki która mnie intersuje a jednak okazało sie inaczej,polecam salon M&n ,Madame i Mala biała,Joanna,Evita ,Ksymena

Gość gość
Cześć dziewczyny .Chcialam zapytać czy któraś z Was kupowała suknie na Niwce w Sosnowcu?

Gość bombom11
Dziękuję za pomoc. W takim razie w najbliższym czasie pojadę do Salonu Madame i zobaczę na żywo co i jak, ale dzięki Tobie Jestem trochę spokojniejsza:) Pozdrawiam wszystkie Panny Młode

Gość gość
A ja polecam salon w Dabrowie górniczej na ul. Górników redenu ! Piękne suknie:)

Gość gość
Dziewczyny gdzieś w Sosnowcu były suknie po 990zl , nie mogę zlokalizować , ktoś kojarzy?

Gość magdalenapoborca
już nie ma taj Pani była na 11-listopada , zapraszam do mojej pracowni szyję już od 1000zł Artystyczna Pracownia Krawiecka "PRIMADONNA" Sosnowiec -Niwka ul. Wojska Polskiego 25/27 llp. (budynek Banku ING) tel. 517 58 58 38

Gość gość
Polecam salon Bianca Rosa w Konopiskach. Super ceny i suknie sprowadzane z USA.

Gość gość
Chyba musze się pofatygować do tego Krakowa bo u nas jakos nic nie mogę znaleźć i już mam powoli dosyć wszystkiego.

Gość gość
W Krakowie mają niesamowite sukienki u nas takich nie ma.

Gość gość
Ja polecam szczerze salon w Dąbrowie Górniczej Vivien. Ślub miałam w sierpniu 2014 ale zamawialam na wymiar w styczniu, kilka miesięcy wcześniej . Fason doradzała mi pani blondynka która jest bardzo dobra w tym ci robi jednym słowem zna sie na rzeczy! Podczas przymiarki była inna pani która jest bardzo kompetentna, przemiła i rownież zna sie na rzeczy. Suknia była przepiękna :) polecam ten salon

Gość gość
Czy wie ktoś gdzie można kupić buty slubne lub welon

Gość gość
Polecam salon Vivien w Dabrowie Gorniczej . Miałam ślub w grudniu w 2014 w święta . Miałam piękną suknie i jestem bardzo zadowolona z tego salonu

Gość Skarbniczka
Drogie Panie z salonu Vivien lepiej napisać uczciwie że zapraszacie do swojego salonu niż pisać jako zadowolone klientki.

Gość gość
W Katowicach pozostało już niewiele salonów, mozna je podzielić na porządne eleganckie z najdroższymi najbrdziej renomowanymi kolekcjami Maddonna i Cloo, następne to dobre kolekcje ładne wnętrza Anna, fulara, M&n, Sarah Dorota wormuth ale już się likwiduje, potem te które szyją są najtańsze i materiały pozostawuające wiele do życzenia tu prym wiedzie chyba Kwiat Lotosu reszty chyba nie warto nawet szukać i wypisywać. Chyba znajdziemy dla siebie suknię bez problemu nie ma potzrzeby zwiedzania innychmiast wszytko jest w jednym miejscu tanie, drogie, eleganckie, kiczowate do wyboru. Co do ceny oststecznej zauważyłam że o upustach rabatach chętnie rozmawiano zemną gdy już się zdecydowałm gdy z początku pytałam panie były oschłe w tym temacie.

Gość gość
Ja tez uważam ze w Krakowie maja ladniejsze sukienki. Ceny takie same jak u nas ale dużo większy wybor i dużo więcej można na zywo przymierzyć. Katalogi to jednak tylko zdjęcia a u nas większość można tylko w katalogach poogladac.

Gość gość
A ja uważam że ładniejsze sukienki są w Pcimiu Małym, jak czytam bzdury post powyżej to właśnie tak uważam. Każdemu podoba się coś innego, każdy ma swój gust więc zakończ pisanie swoich bzdurnych komentarzy. A zapomniałaś dodać że best of the best są w Pasażu Weneckim. Salony katowickie mają takie same kolekcje jak krakowskie a wystrojem i obsługą nie ujmując krakowskim katowice są lepsze, zanim bedziesz dalej uskuteczniać swój marketing przyjedź do nas zobacz jak wyglądają nasze salony.

Gość gość
Stanowczo nie polecam salonu Vivien z Dąbrowy , przy odbiorze już nie jest tak pięknie i miło jak przy zawieraniu umowy kiedy wszystko jest możliwe..... Pózniej już tylko rozczarowanie

Gość gość
Mnie rownież nie potraktowano dobrze , w szanującym sie salonie nie płaci się za suknie kiedy nie jest gotowa do odebrania , w dodatku wymagała dużej przeróbki .ODRAdzam Vivien!

Gość gość
Konkurencje się po lbach wala.... hehehehehehehehe

Gość gość
Akurat nie miałam na myśli Pasazu Weneckiego tylko salon Mendelson na Długiej bo tam zamowilam sukienke. Chetnie bym Ci napisala co o Tobie mysle ale i tak pojawia się gwiazdki wiec bez sensu. Może się przedstaw z którego salonu jesteś i dlaczego Kraków Ci się nie podoba.... heheheh... a to już czysta moja zlosliwosc. www.pasazwencki.pl

Gość gość
Zawsze gdy brak argumentów pojawiają się gwiazdki. Mendelson ma jedne z najlepszych światowych marek, marki te chyba wszystkie są w Katowicach. Staram się wytępić nieudolną reklamę uskutecznianą przez Ciebie, pisanie że w Krakowie są ładniejsze sukienki to kłamstwo bo nie ma kryteriów które oceniają "ładność" i "piękność", możesz też napisać że najprzystojniejsi faceci są w Gdańsku ale to że Tobie się tam trzech podoba to nie znaczy że to zagłębie przystojniaków . Można jedynie rozmawiać o markach, tylko i wyłącznie i to tylko o zagranicznych bo polskie potrafią jedynie inspirować na tych którzy coś znaczą np Bercie Jesus Peiro itp. a same nie wprowadzają nic nowego. Zagraniczne marki które wyznaczają trendy można policzyć na palcach jednej ręki. Zapewniam Cię, że te najlepsze marki są w kazdym większym mieście w Polsce. P.S. czy jestem z jakiegoś salonu czy nie jestem nie ma tutaj znaczenia bo ja nie reklamuję nikogo ani niczego a to że prawda boli to nie moja wina, i bardzo mi przykro że tak źle o mnie myślisz.

Gość gość
Zapomniałem, jeśli podasz mi jaką suknie zamówiłaś poszukam specjalnie dla Ciebie gdzie jest dostępny w Katowicach taki model.

Gość gość
Ludzie przestańcie pisać o tym Krakowie, ta kryptoreklama jest straszna. Wystarczy !! Wątek dotyczy śląska !!

Gość gość
przekrzykujecie się jak przekupy na targu. nie chce juz mi się czytać postów na tej stronie bo głowa pęka od tego Waszego jazgotu!!! taka dziedzina jak ślub wymaga trochę więcej kultury , te Wasze zachwlania, i niby reklamy naprawdę działają jak antyreklama i wiem że napewno ich nie odwiedze, weźcie się dziewczyny zastanówcie co wy robicie bo tylko sobie szkodzicie

Gość gość
Serdeczne pozdrowienia dla pani Kamili z Sosnowca . Ma pani jeszcze forum ewesele ! Prosze o tym nie zapomnieć :)

Gość gość
Witam. Poszukiwania sukni zaczęłam od:po krótce streszczenie co gdzie i po ile - może i Wam się przyda Paniówki Fasson -kiecki bardzo rożne ,szyta przez nich jako producenta jakość średnia ale posiadają rowniez suknie sprowadzana ,dość duzy wybór ,ceny na średnim poziomie, obsługa zbyt bezpośrednia jak dla mnie ,uciekłam od nich Anna-suknie ładne ,pani niezbyt zainteresowana klietem ,byc moze dlatego ze byłam sama ,ja akurat nie potrzebuje sztabu ludzi do pomocy ,sama wiem w czym mi najlepiej M&n bridal- porażka straszna kiecki drogie,obsługa myśli ze pozjadala wszystkie rozumy,suknie niezłe ale nie w twych pięniadzach,złe sie bardzo czułam w tych salonach Madonna w Katowicach mimo negatywnych opini polecam ten salon ,duzy wybór ,panie miłe ,jedyny minus nie rozumiem dlaczego nie mówią tych cen Glamour w Sosnowcu ,suknie szyte przez właścicielkę mozna cos wybrać ,ceny przystępne, wybór jest ale część jakby z poprzednich sezonów Madame suknie ładne , duzy wybór ,obsługa stara się doradzić , minus to ze mimo umówionej godziny czeka się Irena suknie dla dziewczyn mniej wymagających ale ceny niestety wysokie Dzie będę w bytomiu to wieczorkiem streszcze co i jak

Gość gość
Po co zwiedzasz tyle salonów jak wiesz w czym ci najlepiej nie lepiej zaoszczędzić czas i pieniądze? Ja byłam w 3 salonach w katowicach wiedziałam że chcę coś porządnego i znanej marki dwa popołudnia i mam swoją jedyną. Te salony są na twojej liście ale opinie mam całkowicie inne niż ty.

Gość panipik
Swoją suknię zakupiłam w salonie M&N w Katowicach (obecnie CLOO). Pierwsza przymiarka będzie w kwietniu, dlatego nie mogę się wypowiedzieć jeszcze co do efektów końcowych i finalizacji transakcji, natomiast potwierdzam, że obsługa jest na najwyższym poziomie, przemiłe Panie, znosiły dzielnie moje prośby i kręcenie nosem, pozwalając mierzyć tyle sukien, ile mi się zamarzyło, poświęcając swój czas dla klienta w 100%. A suknie Pronovias są przepiękne! "Zaliczyłam" też niestety niemiłą przygodę z salonem Madonna. Zdecydowana już na konkretną suknię z Pronovias, pobiegłam do Madonny celem porównania oferty i przymierzenia dla porównania troszkę innych wzorów sukien. Oczywiście za pierwszym razem pocałowałam przysłowiową klamkę, ponieważ nie byłam umówiona, a z ulicy wejść się nie da. OK. Umówiłam się zatem na konkretny dzień i godzinę. Pominę szczegółowy opis tej wizyty, jednak po pierwsze, Pani na początku przesłodko przemilutka, poziom cukru skakał od samego szczebiotania, jednak po moim odrzuceniu pierwszych kilku jej propozycji dla mnie (oczywiście katalogów brak, suknie, które wybrałam w internecie niedostępne do mierzenia...), zmieniła troszkę ton, stała się bardziej oschła i oficjalna (dodam, że szukałam sukni PROSTEJ, nie uginającej się pod ciężarem kamyczków, koronek, falbanek, ot coś zwyczajnie eleganckiego i prostego...). W końcu znalazła jakieś dwie w miarę nie przesadzone. Obie (jak zapewniała) oryginalnych producentów, dość drogie, 6000 tys zł za konkretny model... Kiedy okazało się, że do przyjecia dla mnie byłaby góra z jednej sukni i dół z tej drugiej, pani nagle ku mojemu totalnemu zdziwieniu odparła, że oni mogą dla mnie taką zrobić. Rozumiem, że suknie dwóch różnych projektantów zostałyby rozcięte i zszyte (o koszt bałam się zapytać)... Nic bardziej mylnego, Pani odparła, że mają swoich wykonawców, którzy za jedyne 6000 tys zrobią dla mnie taką suknię z górą jednej i dołem drugiej (to w końcu kupuję w firmowym salonie sprzedającym skunie konkretnych projektantów, czy mają swoje krawcowe i odszywają po cenie oryginalnej oszukując klientki?) Ręce opadają... Dodam, że dla odmiany i z ciekawości zmierzyłam jedną taką z koronek i kryształów, suknia była odszyta paskudnie, mimo, że rozmiar był na mnie idealny. Ramiączka odstawały, koronka sterczała przy ramionach, nie układała się zupełnie, totalna fuszerka za ogromne pieniądze. Może dla kogoś nie zwracającego uwagi na detale byłoby to wszystko ok i do przyjęcia, jednak mnie zapaliło się czerwone światło, ponieważ podejrzewam, że w salonie Panie nie do końca są uczciwe. Nie chcę nikogo zniechęcać, bo gusta są różne i może akurat któraś suknia z Madonny jest czyjąś jedyną i wymarzoną, jedynie proszę zwróćcie uwagę, czy ktoś nie nabija Was w butelkę, bo koszty są duże, a osobiście płacąc za oryginał oryginału wymagam a nie odszycia w cenie oryginału... Udanych poszukiwań Wam życzę :)

Gość gość
Niezła epopeja Pan z salonu Cloo :) ta Madonna musi być dla was konkretna konkurencja hehe !